Geek Trivia: welke alomtegenwoordige Office-toepassing was oorspronkelijk alleen voor Mac?

OpenOffice Writer Internet Explorer Microsoft Excel Microsoft Word

geek-trivia-wat-alomtegenwoordige-kantoortoepassing-was-oorspronkelijk-maconly foto 2
Antwoord: Microsoft Excel

Microsoft Excel, het populaire spreadsheetprogramma dat wordt geleverd met de alomtegenwoordige Office-softwaresuite van Microsoft, is niet begonnen als een pc-app. Excel 1.0 werd in 1985 uitgebracht als een toepassing voor alleen Mac. Het verscheen pas twee jaar later op een Windows-machine met de release van Excel 2.05.Hoewel veel mensen bij het succes van Microsoft denken aan het uit de weg ruimen van Apple, is de wijdverbreide invoering van Excel aan het eind van de jaren tachtig in feite een van de eerste en belangrijkste successen van Microsoft. vestigde Microsoft als een serieuze softwareontwikkelaar.

Meer verhalen

Geek School: Windows 7 leren - Back-up en herstel

In deze installatie van Geek School bekijken we onze opties voor Backup en Recovery. Dit is een belangrijke, dus kom op en sluit je bij ons aan.

Geek Trivia: Welke dieren vormen de grootste kolonies?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Apple maakt tweestapsverificatieoptie mogelijk voor Apple ID-accounts

Gisteren heeft Apple zich aangesloten bij een groot aantal andere bedrijven die tweestapsverificatie aanbieden als reactie op het toenemende niveau van beveiligingsbedreigingen voor gebruikersaccounts. Degenen onder u die tweestapsverificatie over de hele linie hebben ingesteld voor uw online accounts, kunnen nu uw Apple ID toevoegen aan de

Hoe u Chrome-tabbladen in pictogrammen kunt veranderen (Hint: het is ingebouwd)

Ik weet zeker dat de meeste van onze Chrome-gebruikers denken... waarom plaats je zo'n simpele tip? Nadat ik vandaag een niet-gerelateerde screenshot op Twitter had geplaatst, werd ik overspoeld met mensen die vroegen hoe ik van mijn tabbladen pictogrammen had gemaakt.

Geek School: Windows 7 leren – Toegang tot bronnen

In deze installatie van Geek School kijken we naar mapvirtualisatie, SID's en toestemming, evenals het versleutelende bestandssysteem.

Kunnen derden de volledige URL lezen bij het browsen via HTTPS?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: als je zin hebt in shenanigans, gedraag je je als wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Alle moderne Windows 8-apps opnieuw installeren op een nieuwe pc

Laat me het scenario instellen: je hebt net een nieuwe pc met Windows 8 gekregen. Of je hebt je huidige gewist. Of je hebt een andere pc. Of vele, vele andere scenario's vanaf nu, we hebben eindelijk de juiste geactiveerd. Op deze pc wil je in ieder geval snel dezelfde set apps installeren.

Hoe u dat vergeten draadloze wachtwoord op uw Android-apparaat kunt bekijken?

Ben je ooit in een situatie geweest waarin iemand in je familie je telefoon of tablet had aangesloten op de draadloze verbinding en nu weet je het wachtwoord niet om je andere apparaten te verbinden?

Maak op een gemakkelijke manier een snelkoppeling om pop-ups van gebruikersaccountbeheer te vermijden

Er zijn talloze toepassingen die, wanneer ze worden gestart, resulteren in een UAC-waarschuwing (User Account Control). Er zijn redenen waarom deze beveiligingsmaatregel een goed idee is, maar het kan ook erg irritant zijn. Met ElevatedShortcut kunt u snelkoppelingen maken die de waarschuwing omzeilen.