Geek Trivia: welk paasei van Nintendo-game is een eerbetoon aan het hostapparaat?

Mario en Luigi: Lost in Time The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Metroid Prime Kid Icarus geek-trivia-die-nintendo-game-en-8217;s-easter-egg-betoont-eerbetoon aan-zijn-host-apparaat foto 2

Antwoord: The Legend of Zelda: Phantom HourglassHoewel het niet ongebruikelijk is dat een gamemaker naar zichzelf verwijzende knikjes in hun games opneemt (Nintendo heeft bijvoorbeeld een Wii-console in hun populaire DS-game, Pokemon Diamond, geplaatst), is het een zeldzame traktatie om een ​​​​zelf-referentiële knik te vinden die verwijst naar de apparaat waarop u daadwerkelijk speelt.

In The Legend of Zelda: Phantom Hourglass is er niet alleen een knipoog naar een Nintendo-apparaat, maar de Easter Egg is het eigenlijke apparaat waarop je de game speelt: de Nintendo DS. Bovendien is het ook geen kleine referentie, Dee Ess Island is een volledig toegankelijk niveau dat je met je schip kunt bezoeken en rond kunt dwalen.

Afbeelding met dank aan Nintendo.

Meer verhalen

Geek Trivia: welk bedrijf heeft gelobbyd voor een munt van 7,5 cent?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Formules in cellen weergeven en formules volledig verbergen in Excel 2013

Als u aan een Excel-werkblad werkt met veel formules erin, kan het moeilijk worden om al uw formules te volgen en bij te houden. Excel biedt een eenvoudige manier om formules in de cellen weer te geven naast de formulebalk.

Hoe kan ik de RAM-configuratie van mijn computer controleren zonder de behuizing te openen?

Als u uw RAM-configuratie gedetailleerder wilt bekijken dan de basisinformatie die een Windows-rapport biedt, kunt u alles te weten komen wat u moet weten zonder de behuizing open te breken. Lees verder om te zien hoe u uw configuratie en geïnstalleerde RAM-modulestatistieken kunt controleren.

Schakel Gebruikersaccountbeheer (UAC) op de gemakkelijke manier uit op Win 7, 8 of 10

Ik heb eerder geschreven over een manier om UAC vanaf de opdrachtregel in of uit te schakelen. Dit is een eenvoudigere methode die u kunt gebruiken om hetzelfde te doen vanuit de GUI-interface in Windows 7, 8, 8.1, 10 of Vista. Om mijn eerdere artikel samen te vatten, UAC is VERRASSEND.

Geek Trivia: Wetenschappers hebben een elektrische toverstaf ontwikkeld om te helpen vechten tegen wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe te genieten van Dead Simple Raspberry Pi Setup met NOOBS

Als u op zoek bent naar de eenvoudigste manier om aan de slag te gaan met uw nieuwe Raspberry Pi, hoeft u niet verder te zoeken. De New Out Of Box Software (NOOBS) van de stichting Raspberry Pi maakt het gemakkelijker dan ooit om aan de slag te gaan met het krachtige kleine projectplatform.

Geek Trivia: voor welke videogame moest je de hoofdontwikkelaar vermoorden om te winnen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een niet-reagerend programma uitschakelen wanneer Taakbeheer niet werkt

Windows informeert u dat een programma niet meer reageert, u kiest ervoor om het programma te sluiten en er gebeurt niets, u probeert het te beëindigen in Taakbeheer en er gebeurt niets, en daar zit u, vast met een mislukt maar onoverwinnelijk programma. Wat kan je doen? Lees verder terwijl we een HTG-lezer helpen zijn draak te verslaan.

Heeft de kleur van een koellichaam invloed op de prestaties?

Als het gaat om het nastreven van echte geekdom, is er geen twijfel te geheimzinnig. Vandaag bekijken we of de kleur van een koellichaam er toe doet (en of de prestatiehit of bonus zelfs het overwegen waard is).

Geek Trivia: een spelerscameo waarin Nintendo-game meer dan tien jaar grotendeels onbekend bleef?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!