Geek Trivia: Welk Batman-personage was bedoeld als een eenmalige verschijning?

Harley Quinn Vogelverschrikker The Joker Clayface

Antwoord: Harley QuinnHarley Quinn is een personage in het Batman-universum dat voor het eerst werd geïntroduceerd in september 1992 via Batman: The Animated Series. Ze was bedoeld als een personage met één verschijning, een tijdelijke side-kick voor de Joker tijdens een enkele aflevering. In het bijzonder riep de serie-aflevering Joker's Favor oorspronkelijk de Joker op om uit een taart te springen en iemand te gijzelen. De schrijvers dachten dat het niet op zijn plaats leek om de Joker van de taart te laten springen, dus creëerden ze het Harley Quinn-sidekick-personage om dit te doen. Na de creatie van het personage werd de aflevering verder herschreven en ironisch genoeg sprong de Joker toch uit de taart.

Het personage van Harley Quinn bleek zo populair te zijn dat de schrijver haar aanhield als een permanente sidekick voor de Joker in The Animated Series. Haar aanwezigheid in de televisieshow bleek zo blijvend populair dat Quinn later in 1999 als officieel personage aan de eigenlijke Batman-stripcanon werd toegevoegd. Tussen 2001 en 2003 was er zelfs een hele stripreeks aan haar gewijd, een serie die in 2013 opnieuw werd opgestart. voor een tweede uitgave. Geen slechte run voor een optreden dat begon als wat neerkwam op een walk-on-rol.

Afbeelding met dank aan Warner Brothers.

Meer verhalen

Hoe moet ik oude harde schijven en elektronische componenten opslaan?

Of je nu een beetje een onderdelenhoarder bent of gewoon oude onderdelen probeert te hergebruiken en ze uit de vuilstortplaats te houden, het is gemakkelijk om een ​​stapel elektronische componenten te verzamelen. Het is echter niet goed om ze op te slaan als ze beschadigd zijn wanneer je ze gaat gebruiken; lees verder terwijl we praten over veilige opslag en hoe u uw oude HDD kunt bewaren en

Woordopmaak: de interface, lettertypen en sjablonen

Microsoft Word is de wereldwijde standaard voor tekstverwerking. Tegelijkertijd is het een van de meest gekmakende toepassingen om onder de knie te krijgen. Daarom gaat deze Geek School-serie helemaal over het leren opmaken van documenten in Word.

Geek Trivia: Welke filmfranchise heeft zowel een film met de hoogste als laagste rang op Rotten Tomatoes?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: de naam van welk sci-fi-personage is het antwoord op onzinnige vragen in Frankrijk geworden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke Amerikaanse staat heeft de meeste vuurtorens?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Lokale login terug krijgen in Windows 8

Beste How-To-nerd,

Excel-formules: zoekopdrachten, grafieken, statistieken en draaitabellen

Nadat we de basisfuncties, celverwijzingen en datum- en tijdfuncties hebben bekeken, duiken we nu in enkele van de meer geavanceerde functies van Microsoft Excel. We presenteren methoden om klassieke problemen op het gebied van financiën, verkooprapporten, verzendkosten en statistieken op te lossen.

Wat is de link tussen processors en beveiliging?

Nieuwere processors kunnen bijdragen aan de beveiliging van uw systeem, maar wat doen ze precies om te helpen? De Super User Q&A-post van vandaag gaat in op de link tussen processors en systeembeveiliging.

Geek Trivia: Waar bevindt zich het enige mobiele nationale monument in de Verenigde Staten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoeveel kan ik downloaden als ik mijn internetverbinding voor een maand heb gemaximaliseerd?

Je hebt het waarschijnlijk nog nooit geprobeerd, maar zou het geen leuk experiment zijn? Hoeveel zou u van internet kunnen downloaden als u het gaspedaal intrapt en uw verbinding voor een hele maand maximaal benut?