Geek Trivia: Wat was de eerste videogame die een beoordeling voor volwassenen kreeg?

Doom Mortal Kombat Night Trap Lethal Enforcers

Antwoord: Mortal KombatEr was eens niet zoiets als beoordelingen van videogames. Dat veranderde allemaal met de wijdverbreide populariteit van Mortal Kombat begin jaren negentig. Voorafgaand aan Mortal Kombat waren er games geweest met wat als aanstootgevende inhoud werd beschouwd, maar de combinatie van Mortal Kombat's populariteit, toegankelijkheid en frequente bloedige fatality-afwerkingsbewegingen zorgde voor de perfecte storm en er volgde een morele paniek.

Er werden congreshoorzittingen gehouden en de Entertainment Software Rating Board (ESRB) werd opgericht in 1994, twee jaar na de release van Mortal Kombat. Het is niet verwonderlijk dat de game de eerste was die de beoordeling voor Mature ontving.

Meer verhalen

Kunt u de betrouwbaarheid van een harde schijf vergroten door minder van de totale capaciteit te gebruiken?

Uw computer heeft een enorme harde schijf die u aanzienlijk te weinig gebruikt. Zou het verkleinen van de primaire partitie de levensduur van de schijf verlengen?

Download gratis PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft

Ben je net begonnen met het leren van PowerShell of ben je het zat om minder vaak gebruikte commando's op te zoeken? Dan is deze geweldige set PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft precies wat je nodig hebt!

Send-to-Facebook-functionaliteit toevoegen aan Picasa

U gebruikt Picasa om uw foto's te beheren en u deelt de meeste foto's met vrienden op Facebook. Zou het niet geweldig zijn als ze samen zouden spelen? Lees verder terwijl we uw workflow voor delen stroomlijnen, zodat foto's die zijn geordend, bewerkt, getagd en geannoteerd in Picasa rechtstreeks naar Facebook worden gesprongen.

Geek Trivia: In computers is slappe ruimte een bijproduct van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de mappen van mijn computer te verwijderen in Windows 8.1

Windows 8.1 kocht enkele van de meest voorkomende mappen bovenaan het venster Deze pc. Omdat we Windows sinds het begin hebben gebruikt, vinden we dat dit er vreemd uitziet en hebben we geprobeerd het te repareren.

Geek Trivia: wat was de eerste interactieve filmvideogame?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u aangepaste beltonen voor uw Android-telefoon kunt maken

Dus je hebt een glimmende nieuwe Android-telefoon. Je hebt de achtergrond veranderd, een hoesje gekocht dat je leuk vindt, je startschermen gerangschikt ... je weet wel, het is van jou gemaakt. Dan belt er iemand. Waarom gebruik je in hemelsnaam nog steeds een standaardringtone? Haal dat hier weg - het is tijd om het niet alleen op de jouwe te laten lijken, maar ook te laten klinken als

Desktop Fun: Fractal Art Wallpaper Collection Series 2

Twee jaar geleden deelden we een prachtige collectie prachtige fractal art wallpapers met jullie en vandaag zijn we terug met een geheel nieuwe set. Breng een unieke visuele ervaring naar uw bureaublad met de tweede in onze serie Fractal Art Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: Vintage Marbles gloeien briljant onder blacklight dankzij wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe kunnen onverwachte afsluitingen een Linux-computer schaden?

Zijn onverwachte afsluitingen even schadelijk voor Linux als voor andere besturingssystemen? Lees verder terwijl we de effecten van catastrofale systeemafsluitingen op Linux-bestandssystemen onderzoeken.