Geek Trivia: welke van deze cosmetische procedures is gekoppeld aan een afname van empathie?

Botox-injecties Dental Veneers Facelifts Collageeninjecties

Antwoord: Botox-injectiesHet is een nogal merkwaardig idee dat het ondergaan van cosmetische chirurgie je empathie voor andere mensen zou kunnen verminderen, maar het komt voor en op een manier waar je misschien niet eens aan gedacht hebt. Hoewel je op het eerste gezicht de vraag misschien op een abstracte manier hebt behandeld, zoals: Nou, iemand die veel cosmetische chirurgie heeft ondergaan, is misschien meer egocentrisch dan de gemiddelde persoon, dus misschien hoe meer cosmetische chirurgie ze hebben, hoe minder empathisch ze worden ... maar het werkt op een veel meer primair niveau dan dat.

Onderzoekers die de rol van gezichtsuitdrukkingen (en de onderliggende spieren) onderzochten bij zowel de uiting van emoties als de ontvangst van emoties die door andere mensen worden verwerkt, waren benieuwd welk effect Botox-injecties op het proces hebben. Botox werkt door kleine spieren in uw gezicht te verlammen, waardoor de verlamde spieren niet langer samentrekken en uw huid rimpelen. De onderzoekers stelden de proefpersonen bloot aan emotioneel geladen video's voor en nadat ze Botox-injecties kregen, terwijl ze de emotionele reactie van de proefpersonen in de gaten hielden. De controlegroep kreeg ook injecties, maar van een simpele subdermale filler (Restylane) die geen effect heeft op de spieren.

De proefpersonen van wie de gezichtsspieren verlamd waren, reageerden minder sterk op de clips dan de controlegroep (van wie het gezicht niet verlamd was). De hypothese is dat onze hersenen ons eigen gezicht gebruiken als een cue voor emotionele reacties en empathie, en dat als we niet kunnen fronsen en huilen als we verdriet zien of glimlachen als we iets gelukkigs zien, we die emotionele toestand niet zo sterk ervaren .

Meer verhalen

Geek Trivia: Ruikt naar maanstof?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Podcasts naar uw Sonos-speler streamen

Als je ooit naar podcasts op je Sonos-speakers hebt willen luisteren, dan zijn er eigenlijk verschillende manieren om ze te streamen, of dit nu vanaf internet, je computer of een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet is.

Hoe u verborgen systeemmappen kunt openen met de Shell-opdracht van Windows

Veel van de verborgen systeemmappen in Windows worden geïdentificeerd in het Windows-register, samen met een klasse-ID (CLSID) -sleutel, speciale mapnamen en de locaties van de mappen op uw pc. Het gebruik van die speciale mapnamen samen met het Shell-commando betekent dat zelfs verborgen mappen diep in uw bestand zijn begraven

Hoe u uw browsegeschiedenis tijdelijk kunt opslaan in de incognitomodus van Chrome

Met de incognitomodus van Chrome kunt u op internet surfen en naar dingen zoeken zonder dat uw browsegeschiedenis wordt bijgehouden. Maar wat als u uw browsegeschiedenis tijdelijk alleen voor die incognitosessie wilt opslaan, zodat u terug kunt gaan naar pagina's die u zojuist hebt bezocht? Er is een handige extensie die:

Hoe u de Galaxy S7 kunt vereenvoudigen voor uw technisch onervaren familieleden met de eenvoudige modus

Elke technisch onderlegde nerd weet hoe vervelend het is om hun minder slimme vrienden, familieleden of kinderen te helpen met hun gadgets. Gelukkig heeft Samsung een manier ingebouwd om enkele van de belangrijkste apps van de Galaxy S7 te vereenvoudigen met Easy Mode. Hier leest u hoe u het kunt inschakelen.

De limiet van 30 dagen van Windows 10 verlengen voor terugdraaien naar Windows 7 of 8.1

Na het upgraden naar Windows 10 heb je 30 dagen - ongeveer een maand - om terug te gaan naar Windows 7 of 8.1 als je dat wilt. Daarna neemt Windows de optie van je weg. Maar er is een manier om deze tijdslimiet te verlengen ten koste van wat schijfruimte.

Hoeveel wifi-signaalsterkte gaat verloren per meter antennekabellengte?

Als u op het punt staat een antenne aan uw router toe te voegen om het wifi-bereik in uw huis uit te breiden, hoe lang kunt u dan een kabel gebruiken? Maakt de lengte van de kabel nog uit? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Hoe Netflix-problemen op de Apple TV 4 op te lossen na het opnieuw instellen van uw wachtwoord

Als je ooit je Netflix-wachtwoord opnieuw instelt, zul je snel ontdekken dat je het moeilijk zult vinden om het in de Netflix-app op de Apple TV 4 te wijzigen vanwege wat een bug in de app lijkt te zijn. Hier leest u hoe u de situatie kunt verhelpen door de Netflix-app eenvoudig opnieuw op de settopbox van Apple te installeren.

Geek Trivia: De beet van de Lone Star Tick kan het slachtoffer allergieën geven?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw browsegeschiedenis in Internet Explorer kunt wissen

Ondanks berichten van het tegendeel, is Internet Explorer nog springlevend. Hoewel het browseraandeel in de loop van de tijd gestaag is uitgehold, heeft het nog steeds een aandeel van 15%, wat betekent dat er nogal wat mensen zijn die het gebruiken.