Geek Trivia: Tesla geloofde oorspronkelijk dat zijn radio hem in staat stelde met wie te communiceren?

Marsmannetjes De Dode Astronauten Zeilers

geek-trivia-tesla-oorspronkelijk-geloofde-zijn-radio-toestond-hem-om-te-communiceren-met-wie foto 2
Antwoord: Marsmannetjes

Tijdens zijn vroege radio-experimenten kwam Nikola Tesla ongebruikelijke patronen tegen die niet overeenkwamen met de eerdere signalen die hij was tegengekomen bij het observeren van elektrische stormen en andere natuurlijke fenomenen. De patronen registreerden zich op zijn radio als een reeks klikken die hij interpreteerde als een numerieke reeks.Tesla's kijk op deze nieuwe en niet-geïdentificeerde patronen was dat ze het bewijs waren van zijn theorieën dat radiogolven konden worden gebruikt voor interplanetaire communicatie en mogelijk van Mars afkomstig waren. Hoewel het heel goed mogelijk is dat Tesla een ongeïdentificeerd natuurverschijnsel waarneemt, is het evengoed mogelijk dat hij radiosignalen oppikte van de enige andere persoon op aarde die tegelijkertijd met radio experimenteerde: Guglielmo Marconi.

Hoewel Tesla destijds in wetenschappelijke kringen werd bekritiseerd omdat hij suggereerde dat het fenomeen dat hij waarnam een ​​uitzending van Mars was, heeft de geschiedenis hem via een omweg verlost. Bijna een eeuw later plaatsten de Verenigde Staten wetenschappelijke apparatuur op Mars die in feite terug naar de aarde werd uitgezonden met behulp van dezelfde radiosignalen die Tesla had voorgesteld als geschikt voor interplanetaire communicatie.

Meer verhalen

Hoe u een Linux Dual-Boot-systeem van uw computer kunt verwijderen

Als je Linux op zijn eigen partitie hebt geïnstalleerd in een dual-boot-configuratie, is er geen eenvoudig verwijderprogramma dat het voor je zal verwijderen. U moet de partities ervan verwijderen en de Windows-bootloader zelf repareren.

Hoe apt-get-installaties in Linux-stijl naar Windows te brengen met Chocolatey

Er valt veel te zeggen voor app-winkels en de manier waarop ze de installatie en het bijwerken van software vereenvoudigen, maar Linux-gebruikers kunnen profiteren van het apt-get-commando om meer controle over dingen te krijgen. Met Chocolatey kunnen Windows-gebruikers vrijwel hetzelfde doen vanaf de opdrachtregel.

Geek Trivia: Welke frisdrank zat oorspronkelijk vol met een natuurlijk stemmingsstabiliserend medicijn?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een map met afbeeldingen gemakkelijk comprimeren met een batchbestand in Windows

Onlangs schreven we hoe je een map met afbeeldingen comprimeert met een enkele regel van de bash-shell-prompt, die oorspronkelijk is voor Linux, maar werkt op Windows als je Cygwin installeert. Natuurlijk is er een eenvoudigere oplossing voor Windows-gebruikers, en lezer Lee Thompson schreef om het met jullie allemaal te delen.

Hoe de lijst met recente documenten in Word 2013 te wissen

Wanneer u Word 2013 opent, wordt aan de linkerkant van het scherm een ​​lijst met recent geopende documenten weergegeven. Deze lijst wordt ook weergegeven wanneer u de optie Openen selecteert vanuit het programma. Als u deze lijst liever niet ziet, kunt u deze eenvoudig uitschakelen.

Hoe iedereen kan profiteren van de toegankelijkheidsopties van Windows

De toegankelijkheidsopties die beschikbaar zijn in Windows zijn ontworpen om mensen te helpen die moeite hebben met het gebruik van een computer vanwege een aandoening of beperking, maar er zijn tal van interessante opties die voor iedereen ongelooflijk nuttig kunnen zijn. We zullen onthullen hoe de Toegankelijkheid

Geek School: Cmdlets leren gebruiken in PowerShell

Als je ipconfig of ping via de opdrachtprompt hebt gebruikt, ben je halverwege om een ​​PowerShell-ninja te worden. Dus kom op en doe met ons mee terwijl we cmdlets ontdekken in deze installatie van Geek School.

Wat is het voordeel van het gebruik van het Tar-bestandsformaat vandaag?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: Als je ergens last van hebt, hoeveel heb je er dan van?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Early Internet Explorer 11 Build heeft een functie voor het synchroniseren van tabbladen, vermomd als Firefox

In het weekend lekte een vroege build van Windows Blue op internet en biedt een interessant kijkje in de nieuwste versie van Internet Explorer. De nieuwe versie wordt geleverd met een functie voor het synchroniseren van tabbladen en doet verrassend genoeg zich voor als Firefox (Gecko). Microsoft heeft ook extra