Geek Trivia: werd de naam van Tech Giant Hewlett-Packard bepaald door?

Game of Darts Arm Wrestling Match Willekeurige telefoonboekpagina's Coin Toss


Antwoord: Munten gooien

In 1939 richtten Bill Hewlett en Dave Packard een computerbedrijf op in een garage in Palo Alto, dat zou uitgroeien tot een van de grootste technologiebedrijven van de 20e eeuw. De twee jonge mannen, oude vrienden en Stanford-studenten, beslisten of het bedrijf bekend zou worden als Hewlett-Packard of Packard-Hewlett met een toss. Packard won de toss en, als bewijs van hoe goed ze vrienden waren, zette Bills naam op de eerste plaats.Bonus Trivia: Hoewel bekend om rekenmachines, computers en printers, was het eerste commercieel succesvolle product van Hewlett-Packard eigenlijk een zeer nauwkeurige audio-oscillator. Hun eerste grote klant was niemand minder dan Walt Disney Productions, die acht van hun vroege model oscillatoren, de HP Model 200B, kocht om te gebruiken bij het certificeren van de Fantasound surround sound-systemen van theaters voor hun meesterwerk Fantasia.

Meer verhalen

Hoe de functie voor automatisch aanvullen in Outlook 2013 uit te schakelen (of te wissen)

De functie Automatisch aanvullen in Outlook 2013 vult automatisch namen en e-mailadressen voor u in wanneer u deze invoert in de velden Aan of Cc. Op basis van de tekens die u begint in te voeren, geeft Outlook een lijst met mogelijke keuzes weer die overeenkomen met wat u hebt ingevoerd.

Gebruikt mijn computer meer elektriciteit bij het opladen van USB-apparaten?

Uw computer verbruikt een grote hoeveelheid stroom terwijl hij daar gewoon inactief is in afwachting van uw bevel, dus vraagt ​​het opladen van een smartphone of tablet via een van de USB-poorten veel van uw computer?

Google Now is een stap dichter bij actief worden in Google Chrome

Veel mensen wilden graag dat Google Now in hun Chrome-browsers werkte en deze week kwam die droom een ​​stap dichter bij de realiteit. De eerste teasers dat de nieuwe functie actief wordt, zijn begonnen te verschijnen, dus dit is een goed moment om de schakelaar ervoor te activeren en klaar te zijn voor zijn komst.

Hoe te voorkomen dat OS X de helderheid van het scherm automatisch wijzigt?

Nadat ik een nieuwe MacBook Air had gekocht en besloot OS X een tijdje uit te proberen, begon ik me af te vragen waarom de batterij ineens zo snel leeg zou gaan, maar alleen als ik aan de keukentafel zat. Toen merkte ik dat de helderheid van het scherm vanzelf bleef veranderen ... en realiseerde ik me het probleem.

Hoe rijen en kolommen in Excel te bevriezen en ongedaan te maken?

Als u aan een groot werkblad werkt waar niet alle rijen en kolommen met gegevens op het scherm passen, zou het handig zijn om de koprijen en kolommen op hun plaats te houden, zodat u door de gegevens kunt bladeren.

Het startscherm overslaan en opstarten naar het bureaublad in Windows 8.1

Voor bijna iedereen die de upgrade maakte, bleek Windows 8 om de een of andere reden een teleurstelling te zijn. Windows 8.1 (of Windows Blue) werd uitgebracht om veel van de problemen aan te pakken waarover gebruikers hadden geklaagd, waaronder de herintroductie van de mogelijkheid om rechtstreeks naar de desktop op te starten.

Geek Trivia: Welke dag van de week is het regenachtigst?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Windows 8.1 Preview uitgebracht: wat het betekent en hoe u het kunt krijgen

Microsoft heeft vandaag een preview van hun update voor Windows 8 uitgebracht en we hebben alle details, te beginnen met hoe u deze in handen kunt krijgen.

Een bijschrift toevoegen aan een afbeelding in Word 2013

Als u een lang Word-document schrijft dat veel afbeeldingen bevat, wilt u misschien bijschriften aan die afbeeldingen toevoegen. U kunt vervolgens naar de afbeeldingen verwijzen met hun nummer in de tekst en een tabel met figuren genereren.

Hoe het nutteloze dashboard op Mac OS X uit te schakelen?

Nadat ik mijn nieuwe MacBook Air had gekregen met een geweldige batterijduur, besloot ik OS X een tijdje te laten draaien om te zien hoe ik het leuk vond. Ongeveer 34 seconden later kwam ik mijn eerste irritatie tegen: de stomme Dashboard-functie is gewoon volledig nutteloos. Hier leest u hoe u het kunt uitschakelen.