Geek Trivia: Naast mensen, is het enige andere dier met een kin de?

Olifant Chimpansee Kangoeroe Luiaard geek-trivia-naast-mensen-de-enige-andere-dier-met-een-kin-is-de foto 2

Antwoord: OlifantOlifanten zijn slim, ze zijn empathisch, ze hebben een uitzonderlijk geheugen voor personen en plaatsen, en net als wij hebben ze... een kin. In feite zijn ze van het hele dierenrijk de enige bekende soort naast mensen die er een hebben.

Voordat je begint met het aframmelen van een lijst van alle dieren die je kent die mensachtige gezichten hebben (of zelfs dingen die je aan een kin doen denken), laten we hier duidelijk zijn: een onderkaak maakt geen kin. De menselijke kin is, net als de olifantskin, specifiek een benig uitsteeksel dat zich naar voren uitstrekt vanaf de onderkaak. Ondanks alle verschillende wezens in de wereld met lagere kaken, en er zijn er zeker duizenden en duizenden, heeft geen enkele een uitsteeksel.

Afbeelding met dank aan Sklmsta.

Meer verhalen

Twee-factorenauthenticatie instellen voor uw Apple ID

Twee-factor-authenticatie biedt een extra beveiligingslaag voor uw online accounts. Veel online services bieden tweefactorauthenticatie, waaronder Apple. De tweefactorauthenticatie van Apple behoeft echter enige uitleg, aangezien deze in twee enigszins verschillende vormen bestaat.

Hoe u de beste batterijhouder voor uw iPhone kiest

De levensduur van de iPhone-batterij is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, maar het is nog steeds mogelijk om aan het eind van de dag naar een lege batterij te staren. Verleng de tijd tussen oplaadbeurten met de juiste batterijhouder.

Je Nest Thermostat vergrendelen met een pincode

Met de Nest Thermostat kun je de temperatuur van je huis rechtstreeks vanaf je smartphone aanpassen, maar als je niet wilt dat andere mensen ermee rommelen, kun je je Nest Thermostat als volgt vergrendelen met een toegangscode.

Geek Trivia: de echte stof met dezelfde chemische formule als Kryptonite wordt genoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe foto's van elke computer naar een iPhone of iPad te exporteren

Als u een Windows- of Linux-pc als uw primaire computer gebruikt, maar een iPad of iPhone als een van uw apparaten, kunt u er niet eenvoudig foto's naar overzetten door deze aan te sluiten. In plaats daarvan kunt u het beste iCloud gebruiken om deze.

Hoe de nieuwe herinneringen in Google Agenda te verwijderen

In december 2015 heeft Google herinneringen toegevoegd aan de Google Agenda-app voor Android- en iOS-gebruikers. Nu zijn er ook herinneringen toegevoegd aan Google Agenda voor het web. Mogelijk hebt u ze onlangs in uw agenda zien verschijnen. Maar als u ze liever verbergt (of terugschakelt naar Google Taken), is dat heel eenvoudig:

Hoe reset je de toewijzing van een toetsenbord nadat een aprilgrap het heeft verwoest?

Een paar onschuldige grappen tussen vrienden is één ding, maar wat doe je als je het slachtoffer bent van een grap die de key mapping voor je toetsenbord verandert in een compleet treinwrak? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden die een gefrustreerde lezer nodig heeft om zijn toetsenbordproblemen op te lossen.

Hoe u de microfoonknop van uw iPhone-toetsenbord kunt verwijderen

De dicteerknop op het iOS-toetsenbord bevindt zich op zowat de slechtste plaats die je je kunt voorstellen. Vooral op de iPhone is het moeilijk om op de spatiebalk te drukken zonder per ongeluk te beginnen met dicteren. Als u dicteren niet gebruikt, kunt u de microfoonknop verwijderen door dicteren volledig uit te schakelen.

Zijn goedkope Android-telefoons de moeite waard?

Goedkope Android-telefoons worden snel gemeengoed - voor slechts $ 99 kun je een betrouwbaar, aanvankelijk indrukwekkend toestel krijgen dat je naar een heleboel verschillende providers kunt brengen. Hoewel deze goedkope apparaten zeker aantrekkelijk zijn, moet je jezelf afvragen: is het het echt waard?

Een lijst maken van uw geïnstalleerde programma's op Windows

Het opnieuw installeren van Windows is een goede manier om ernstige problemen met uw computer op te lossen, of gewoon om een ​​nieuwe lei te krijgen. Maar voordat u Windows opnieuw installeert, moet u een lijst maken met programma's die u momenteel op uw pc hebt geïnstalleerd, zodat u weet wat u opnieuw wilt installeren op het nieuwe systeem.