Geek Trivia: bevindt zich de meest door slangen aangetaste plek op aarde?

Zuid-Afrika China Brazilië India

geek-trivia-de-meest-slangen-besmet-plaats-op-aarde-is-gelegen-in foto 2

Antwoord: BraziliëVoor de kust van Brazilië ligt een prachtig eiland dat formeel bekend staat als Ilha da Queimada Grande. De formele naam, ruwweg het grote verbrande eiland, is afgeleid van praktijken die werden uitgevoerd door oude vissers die probeerden de jungle vanaf de kust af te branden om een ​​plek te creëren om een ​​vissersdorp uit te houwen. De informele naam van het eiland vertelt echter het echte verhaal van de plaats: Snake Island.

Ilha da Queimada Grande is, buiten de winternesten, enige noordelijke kousebandslangen die tijdelijk samenkomen in het meest slangendichte gebied ter wereld. De gemiddelde dichtheid van slangen op het eiland is ongeveer drie per vierkante meter. Markeer een ruimte ter grootte van je gemiddelde kantoor, ongeveer 10 vierkante meter, en je deelt je werkruimte met ongeveer dertig slangen.

Niet zomaar slangen, let wel, Ilha da Queimada Grande is de enige thuisbasis van een van 's werelds dodelijkste slangen: de Golden Lancehead pitviper. Ondanks dat ze de top van de voedselketen op het eiland bezetten en volledig verstoken zijn van natuurlijke vijanden, worden de Lanceheads echter ernstig bedreigd. Een combinatie van over-/inteelt, de kleine omvang van het eiland en de manier waarop de geografie van het eiland de populaties van Lanceheads versnippert, verergert het probleem van genetische diversiteit verder.

Afgezien van een klein deel van het eiland dat door de Braziliaanse marine als vuurtoren wordt onderhouden, blijft het eiland (zoals je je kunt voorstellen) onbewoond.

Afbeelding door CanalAberto.

Meer verhalen

Geek Trivia: de communicator die door Obi-Wan Kenobi in The Phantom Menace wordt gebruikt, is dat eigenlijk een?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

OneDrive is nu officieel live en wereldwijd beschikbaar

Microsoft heeft onlangs hun voornemen aangekondigd om de naam van SkyDrive te veranderen in OneDrive en daarbij nieuwe functies toe te voegen. Welnu, vandaag is de dag waarop alles live is gegaan. Nu kunt u genieten van al het nieuwe OneDrive-goed en zelfs gratis extra opslagruimte verdienen!

Woordopmaak: tabellen en andere opmaakbesturingselementen

In deze les gaan we dieper in op tabellen, die een groot deel uitmaken van het opmaken van goed opgemaakte documenten. Nadat we tabellen hebben besproken, zullen we enkele andere bedieningselementen behandelen die u zullen helpen uw opmaakvaardigheden te completeren, inclusief het toevoegen van koppelingen, het gebruik van symbolen, het maken van wiskundige vergelijkingen en nogal wat

Wat zijn de beveiligingsimplicaties als een wachtwoord wordt ingevoerd in het veld Gebruikersnaam?

Stel dat je een slechte dag hebt en haast hebt om in te loggen op een favoriete website, vul dan per ongeluk je wachtwoord in in het gebruikersnaam-tekstvak. Moet je je zorgen maken en je wachtwoord voor die website wijzigen, of is het gewoon ongegronde angst?

Geek Trivia: wat gebruikten parkwachters om erosie in het Yellowstone National Park te bestrijden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Woordopmaak: alineaopmaak en lijsten maken

De Geek School-les van vandaag in deze Word Formatting-serie zal je helpen eindelijk te begrijpen hoe je je alinea's kunt opmaken en ze eruit kunt laten zien zoals jij dat wilt, en met vertrouwen lijsten met opsommingstekens of genummerde lijsten kunt maken.

Geek Trivia: In welke Sci-Fi-franchise trouwde een acteur met de echte dochter van zijn voorganger op het scherm?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe moet ik oude harde schijven en elektronische componenten opslaan?

Of je nu een beetje een onderdelenhoarder bent of gewoon oude onderdelen probeert te hergebruiken en ze uit de vuilstortplaats te houden, het is gemakkelijk om een ​​stapel elektronische componenten te verzamelen. Het is echter niet goed om ze op te slaan als ze beschadigd zijn wanneer je ze gaat gebruiken; lees verder terwijl we praten over veilige opslag en hoe u uw oude HDD kunt bewaren en

Woordopmaak: de interface, lettertypen en sjablonen

Microsoft Word is de wereldwijde standaard voor tekstverwerking. Tegelijkertijd is het een van de meest gekmakende toepassingen om onder de knie te krijgen. Daarom gaat deze Geek School-serie helemaal over het leren opmaken van documenten in Word.

Geek Trivia: Welke filmfranchise heeft zowel een film met de hoogste als laagste rang op Rotten Tomatoes?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!