Geek Trivia: Frosted Security Glass kan worden verslagen met welk gemeenschappelijk item?

Gommen Kopieer Toner Cellofaan Tape Correctievloeistof geek-trivia-frosted-veiligheidsglas-kan-worden-verslaan-met-wat-veelvoorkomend-item foto 2

Antwoord: CellofaantapeGlas berijpen door het oppervlak te etsen met een zure verbinding of te zandstralen is een gebruikelijke manier om de privacy en veiligheid die het glas biedt permanent te vergroten.

Het lijkt een volledig onomkeerbaar proces, afgezien van het nauwgezet polijsten van het glas totdat de geëtste laag volledig is verwijderd, maar er is een leuk trucje waarmee je door veiligheidsglas kunt kijken dat slechts aan één kant is geëtst: je kunt op een stukje cellofaantape eroverheen.

Dit stukje magie van kantoorbenodigdheden werkt omdat de cellofaantape tijdelijk de onregelmatigheden van het geëtste oppervlak opvult (je zou hetzelfde effect kunnen benaderen, zij het op een veel rommeligere manier, door olie over het glas te smeren). Het resultaat is niet zo perfect helder als een gewone glasplaat, maar je kunt er toch gemakkelijk doorheen kijken en zien wat er aan de andere kant is.

Afbeelding vastgelegd uit een video door TheFarmacyMan.

Meer verhalen

Hoe u kunt voorkomen dat netwerkactiviteit uw Windows-pc uit de slaapstand haalt

Heb je ooit je pc midden in de nacht om een ​​onbekende reden aangezet? Het is waarschijnlijk een netwerkverbinding of iemand die een USB-apparaat aansluit.

Geek Trivia: van welk kant-en-klaar artikel heeft de luchtmacht van de Verenigde Staten een supercomputer gebouwd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Yahoo begint vandaag met het verzenden van meldingen over 'verlanglijst met gebruikersnamen'

Ben jij een van de mensen die zich vorige maand heeft aangemeld voor Yahoo's gebruikersnaamverlanglijstje? Dan zul je blij zijn te horen dat Yahoo is begonnen met het versturen van meldingen naar mensen met betrekking tot de gebruikersnamen waarvoor ze zich hebben aangemeld!

Regels in de marges nummeren in Word 2013

Als u veel juridische documenten of andere soorten documenten schrijft waarin u naar specifieke secties moet verwijzen, kan het handig zijn om regelnummers toe te voegen. We laten u zien hoe u onopvallende regelnummers toevoegt in de linkermarge van een Word-document.

Geek Trivia: Nintendo's enige uitstapje naar ontbijtgranen met welke personages?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke veel voorkomende groente was oorspronkelijk een dieppaarse kleur?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Desktop Fun: Skyrim Wallpaper Collection Series 1

Skyrim is niet alleen een fantastisch spel om te spelen, maar ook vol prachtige landschappen en locaties om te zien of je de tijd neemt om rond te kijken en het uitzicht te waarderen. Verken het continent Tamriel en verder op je desktop met de eerste in onze serie Skyrim Wallpaper-collecties.

Hoe Hyper-V Virtual Machine opstartgedrag op Windows 8 te configureren

Hyper-V probeert standaard te achterhalen welke virtuele machines aan stonden op het moment dat uw pc uitviel. Het gebruikt deze lijst om virtuele machines automatisch weer in te schakelen wanneer uw pc wordt ingeschakeld. Hier leest u hoe u kunt wijzigen wat weer wordt ingeschakeld.

Geek Trivia: Wat was de eerste videogame die een beoordeling voor volwassenen kreeg?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De richting van tekst wijzigen in Word 2013

Het kan voorkomen dat u de richting van de tekst in Word wilt wijzigen. Dit is eenvoudig te doen met behulp van tekstvakken of vormen of met behulp van cellen in een tabel. We laten u beide methoden zien om de richting van tekst te wijzigen.