Geek Trivia: LEGO gebruikt om oude werknemers te eren waarmee?

Een LEGO-kist Alle sets hebben hun pensioenjaar vrijgegeven Een levenslange voorraad LEGO-adventskalenders Een massief gouden LEGO-steen geek-trivia-lego-gebruikt-ter-eer-oude-werknemers-met-welke foto 2

Antwoord: Een massief gouden LEGO-steenGedurende een zeer korte periode (1979-1981) beloonde het LEGO-bedrijf werknemers voor 25 jaar dienst in hun fabriek in Hohenwestedt, Duitsland met een gouden 2×4 noppen LEGO-steen. Elke steen was 25,65 g 14k goud (iets minder dan een troy ounce).

Er werden maar heel weinig stenen uitgedeeld tijdens de periode dat het programma actief was, en wanneer een zeldzame steen opduikt, is hij vele malen zijn gewicht in goud waard. De laatste gouden LEGO-steen die het veilingblok bereikte, bracht net $ 15.000 op, dertien keer de waarde van de grondstoffen.

Afbeelding met dank aan BrickEnvy.

Meer verhalen

Geek Trivia: welke Amerikaanse president werkte in zijn eigen presidentiële bibliotheek?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een taak maken vanuit een e-mailbericht in Outlook 2013

Als u iets moet doen met betrekking tot een ontvangen e-mailbericht, kunt u eenvoudig een taak maken vanuit het bericht in Outlook. Er kan een taak worden gemaakt die alle inhoud van het bericht bevat zonder dat u de informatie opnieuw hoeft in te voeren.

Geek Trivia: Welke Star Wars-acteur werd enorm rijk van de royalty's van de film?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: welk technologiebedrijf heeft meer dan dertig jaar een geheime kernreactor onderhouden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: welk duidelijk non-foodartikel gebruiken fotografen in advertenties voor granen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Speel gratis een complete HTML5-versie van Super Mario Bros. Online

Als je graag Super Mario Brothers speelt, maar een hekel hebt aan het gedoe van het omgaan met of het instellen van de gameconsole, dan zul je blij zijn te horen dat er nu een nieuwe en complete versie beschikbaar is om online te spelen. Josh Goldberg heeft hard gewerkt om het klassieke spel in zijn geheel opnieuw te maken in HTML5, dus leun achterover,

Een groep voor verzenden/ontvangen voor RSS-feeds maken in Outlook 2013

Als u ervoor kiest om uw RSS-feeds op aanvraag handmatig bij te werken, is er een manier om dit te doen zonder dat u tegelijkertijd uw e-mail hoeft te verzenden en ontvangen. U kunt een speciale groep voor verzenden/ontvangen maken voor uw RSS-feeds.

Waarom precies, moet u USB-media veilig uitwerpen?

Windows wordt zo boos als u USB-media niet veilig uitwerpt, maar maakt het echt uit? Wat is het ergste dat kan gebeuren als u uw USB-station en andere op flash gebaseerde media nooit veilig hebt uitgeworpen?

Geek Trivia: welke technologiegigant haalt het meeste uit de verkoop van verzekeringen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u RSS-feeds kunt uitschakelen om automatisch te worden bijgewerkt in Outlook 2013

Standaard worden RSS-feeds automatisch bijgewerkt. Als je veel RSS-feeds hebt die je volgt, wil je misschien niet dat ze allemaal automatisch worden bijgewerkt. U kunt de RSS-feeds zo instellen dat geen van hen automatisch wordt bijgewerkt, of alleen bepaalde.