Geek Trivia: Het laatste overlevende lid van een soort staat bekend als?

Een Extinctor Een Eindpunt Een Einde Een Kasteel geek-trivia-het-laatst-overlevende-lid-van-een-soort-staat-bekend-als foto 2

Antwoord: een eindelingAls er uiteindelijk genoeg tijd is, moet de stamboom van elke soort een eindpunt bereiken waar er een enkel overlevend lid is. Historisch gezien was er geen woord om dat wezen te beschrijven, het laatste lid van zijn lange en kronkelige genetische afstamming.

In een uitgave van Nature uit 1996 stelden commentatoren die aan de publicatie schreven voor om een ​​nieuw woord te gebruiken om zo'n wezen te beschrijven: een endling, de laatste van zijn soort. Het was een behoorlijk zwaarwegend en ernstig woord voor een dergelijke stand van zaken en het is sindsdien in verschillende publicaties verschenen om het laatst overgebleven lid van een soort te beschrijven.

Afbeelding van de laatst bekende Rabb's boomkikker met de rand van de ledematen, met dank aan Tomer T.

Meer verhalen

Agenda's toevoegen, delen en synchroniseren op Mac en iPhone

Als u uw agenda optimaal gebruikt op uw Mac of iPhone, blijft u echt op de hoogte. Vandaag willen we bespreken hoe je agenda's op je Mac en iPhone kunt toevoegen, delen en synchroniseren, zodat je agenda je overal volgt.

De levensduur van de batterij op uw Apple Watch maximaliseren

De batterij van uw Apple Watch levert bij normaal gebruik voldoende stroom om het grootste deel van een normale dag mee te gaan. Apple schat dat de meeste mensen een batterijduur van gemiddeld 18 uur halen na een volledige lading, afhankelijk van het gebruik.

Handoff inschakelen op uw Apple Watch

Handoff is de functie op Apple Watch en iPhone waarmee u een taak op het ene apparaat kunt starten en op een ander apparaat kunt voltooien. U kunt bijvoorbeeld uw e-mail op uw horloge controleren en vervolgens naar uw telefoon overschakelen om een ​​antwoord op te stellen.

Geek Trivia: blootstelling aan wat maakte hoedenmakers in de 19e-eeuwse gekke hoedenmakers?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw vergeten Windows-wachtwoord op de gemakkelijke manier kunt resetten

Je wachtwoord vergeten is nooit leuk, maar gelukkig is er een heel gemakkelijke manier om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Het enige dat u nodig hebt, is een kopie van de Windows-installatieschijf en een eenvoudige opdrachtregeltruc.

Hoe u kunt voorkomen dat uw kinderen duizenden dollars uitgeven aan in-app aankopen

Meer dan $ 5000. Dat is hoeveel het kind van een man op zijn creditcard liep door gratis games op zijn iPad te spelen. Veel games kunnen worden geadverteerd als gratis, maar ze proberen in feite dure in-app-aankopen te pushen.

Hoe aanvallers accounts daadwerkelijk online hacken en hoe u uzelf kunt beschermen

Mensen praten over het hacken van hun online accounts, maar hoe gebeurt dit precies? De realiteit is dat accounts op vrij eenvoudige manieren worden gehackt - aanvallers gebruiken geen zwarte magie.

U hoeft geen $ 20 per jaar te betalen voor Solitaire en Mijnenveger op Windows 10

Windows 10 wordt geleverd met de Microsoft Solitaire Collection, een solitaire-game waarbij je 30 seconden lang videoadvertenties op volledig scherm moet bekijken om te blijven spelen. Solitaire zonder advertenties kost $ 1,49 per maand of $ 9,99 per jaar. Dat is $ 20 per jaar als je zowel solitaire zonder advertenties als zonder advertenties wilt

Waarschuwing: iedereen kan verwijderde bestanden van uw USB-drives en externe SSD's herstellen

Het is algemeen bekend dat verwijderde bestanden niet kunnen worden hersteld van solid-state media, alleen van traditionele mechanische harde schijven. Maar dit is alleen van toepassing op interne schijven: USB-flashstations en externe solid-state schijven zijn kwetsbaar voor bestandsherstelaanvallen.

PackageManagement (ook bekend als OneGet) gebruiken op Windows 10

Windows 10 bevat een pakketbeheertool ingebouwd in PowerShell. In de definitieve versie heet het PackageManagement, maar het is nog steeds gebaseerd op een open-sourceproject met de naam OneGet.