Geek Trivia: de kostuums waarvan sci-fi-show zo pijnlijk bleek dat de cast campagne voerde voor een upgrade?

Farscape Battlestar Galactica Seaquest Star Trek: The Next Generation geek-trivia-de-kostuums-waarvan-scifi-show-zo-pijnlijk-bleek-de-cast-campagne-voor-een-upgrade foto 2

Antwoord: Star Trek: The Next GenerationAls je een toegewijde Star Trek: The Next Generation-fan bent, heb je waarschijnlijk de verandering in uniformen opgemerkt tussen het tweede en derde seizoen. Voor de eerste twee seizoenen van de show droeg de cast Federation-uniformen die uit één stuk bestonden en gemaakt waren van spandex. Vanaf seizoen drie (en in alle daaropvolgende seizoenen) droegen ze tweedelige wollen uniformen.

Waarom de verandering? De originele uniformen waren ongelooflijk oncomfortabel omdat ze kleiner waren gemaakt om ze soepel en nauwsluitend te maken. Het was moeilijk om erin te bewegen, ze kneep, en waren verder pijnlijk strak. Ten slotte waarschuwde de chiropractor van Patrick Stewart hem dat de constante druk en knijpen permanente schade konden veroorzaken, en Patrick overtuigde de rest van de cast om campagne te voeren voor betere uniformen.

Daarna waren de enige keer dat de oude uniformen verschenen, op extra's in verschillende scènes (vermoedelijk als een kostenbesparende maatregel omdat ze waarschijnlijk niet alle extra kostuums hebben doorgenomen en vernieuwd op hetzelfde moment dat ze de hoofdcasts hebben vernieuwd' uniformen).

Afbeelding met dank aan Paramount.

Meer verhalen

Hoe u uw iPhone kunt vinden met uw Apple Watch

Je legt je iPhone ergens neer, maar je weet niet meer waar. Je weet dat het niet ver kan zijn; je had het net een tijdje geleden. Het vinden van uw vermiste iPhone gaat snel en gemakkelijk met uw Apple Watch.

18+ nuttige dingen die u kunt doen met OK Google

Apple-gebruikers hebben Siri, Windows 10-gebruikers kunnen een beroep doen op Cortana en Android-gebruikers kunnen Ok Google gebruiken. Oké, Google kan echter veel meer dan alleen dingen opzoeken, en in sommige opzichten wedijvert het zelfs met Siri.

Hoe te kiezen of uw functietoetsen F1-F12-toetsen of speciale toetsen zijn

Moderne laptop- en desktoptoetsenborden hebben een multifunctionele set toetsen in de functierij. Deze toetsen kunnen speciale acties uitvoeren met betrekking tot het audiovolume, afspelen en hardwarefuncties. Ze kunnen ook functioneren als de klassieke F1-F12-toetsen, maar niet tegelijkertijd.

Geek Trivia: wanneer uitrusting minder effectief wordt gemaakt in videogames, zeggen gamers dat dit het geval is geweest?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Sci-Fi-auteur Ernest Cline leende zijn DeLorean uit aan fantasy-auteur George Martin in ruil voor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: welke Amerikaanse staat is het platst?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Handmatig Wi-Fi-netwerken toevoegen aan of verwijderen uit OS X

Een van de dingen die OS X doet, is elk wifi-netwerk waarmee u verbinding maakt, opslaan. Dit is geweldig als je van wifi-netwerk naar wifi-netwerk gaat en niet elke keer je inloggegevens wilt invoeren, maar het heeft wel een keerzijde.

Hoe u uw laatste activiteit bij het optillen van uw pols op Apple Watch kunt hervatten

Uw Apple Watch-scherm wordt standaard ingeschakeld wanneer u uw pols opheft. Wanneer het scherm wordt ingeschakeld vanwege een opgetrokken pols, wordt standaard ook de wijzerplaat weergegeven, zelfs als u een andere activiteit op uw horloge aan het uitvoeren was toen het scherm uitging.

Inhouds- en aankoopbeperkingen instellen op uw Apple TV

Apple TV heeft nog geavanceerdere inhoud en aankoopbeperkingen dan zijn voorgangers: het is doodeenvoudig om inhoud, apps en aankopen voor volwassenen te beperken. Laten we eens kijken hoe u de beperkingen kunt instellen en beheren.

Afdrukken naar PDF op elke computer, smartphone of tablet

Alle moderne computers, smartphones en tablets kunnen nu eenvoudig webpagina's en andere documenten naar PDF-bestanden afdrukken zonder extra software. Microsoft heeft dit toegevoegd aan Windows 10 en Apple heeft het toegevoegd aan iOS 9.