Geek Trivia: De klonen uit Star Wars Episode II waren bijna gemodelleerd naar welke acteur?

Billy Dee Williams Harrison Ford Vin Diesel Ty Diggs

geek-trivia-de-klonen-uit-star-wars-episode-ii-waren-bijna-gemodelleerd-naar-welke-acteur foto 2
Antwoord: Billy Dee Williams

In Star Wars Episode II: Attack of the Clones ontvouwt zich een verhaallijn die draait om een ​​leger gekloonde soldaten waarvan in de loop van de film wordt onthuld dat ze zijn gekloond van de geharde en gevreesde intergalactische premiejager: Jango Fett.Wat het publiek echter niet wist, is dat George Lucas had gespeeld met het idee dat Lando Calrissian, gespeeld door acteur Billy Dee Williams in de originele Star Wars-trilogie, zou worden onthuld als een kloon van een planeet van klonen die de Clone Wars veroorzaakte. .

Alle klonen zouden dan in feite kopieën van Williams zijn en zijn personage, Lando, zou een van de tienduizenden klonen uit zijn thuiswereld zijn. Al vroeg in de ontwikkelingsfase werd het idee geschrapt en bleef Lando Calrissian gewoon een gewone oude mens van de planeet Socorro.

Meer verhalen

Hoe u uw eigen aangepaste GIF kunt animeren met Photoshop

Het maken van animaties vanuit het niets in Photoshop lijkt misschien ontmoedigend, maar in feite zijn ze heel eenvoudig. Start Photoshop en pak een aantal van uw bestanden. Het is tijd om je vrienden te irriteren met veel geanimeerde GIF's!

De Windows Firewall uitbreiden en gemakkelijk uitgaande verbindingen blokkeren

De Windows Firewall is krachtig, maar biedt geen gebruiksvriendelijke interface voor zijn geavanceerde functies. Windows Firewall Notifier vult de gaten in de ingebouwde Windows Firewall en biedt eenvoudig beheer van uitgaande verbindingen en een console die netwerkactiviteit weergeeft.

Help ons het eerste T-shirtontwerp te kiezen om How-To Geek te ondersteunen!

Een van de personages die je misschien hebt gezien in How-To Geek, is onze eigen Keyboard Ninja. Vandaag eren we hem in t-shirtvorm, en je kunt het eerste ontwerp kiezen dat je voor de HTG-winkel wilt laten drukken.

Vraag het de lezers: moet u hulpmiddelen hebben voor uw geek-toolbox?

Hoewel we u hebben gevraagd naar de software die u in uw virtuele gereedschapskist bewaart, zijn we deze week geïnteresseerd in de daadwerkelijke hardware. Welke onmisbare tools heb je in je geek-toolbox verstopt?

DIY Fiber Optic Kroonluchter Rocks Full RGB-kleur en afstandsbediening [Video]

Wat doe je als je een mooie LED- en glasvezelkroonluchter ziet, maar je wilt niet een groots bedrag uitgeven om het te kopen? Je bouwt het zelf.

Augmented Reality Sandbox met realtime waterstroom [Video]

Deze augmented reality-sandbox biedt realistische zandbeweging, gedifferentieerde tools en (meest indrukwekkend) realtime topografie en waterstroom. Het is voorbestemd om de coolste kindermuseumtentoonstelling ooit te worden.

Hoe de achtergrond van een tekening of Lineart te verwijderen

Voor degenen onder u met een artistieke overtuiging, u gebruikt misschien Photoshop of GIMP om uw gescande tekeningen in te kleuren. Gelukkig is het heel eenvoudig om de lijntekeningen in een transparante laag te plaatsen met deze gelikte techniek.

Maak snelkoppelingen op het bureaublad om programma's als root uit te voeren in Ubuntu 11.10

Met programma's, zoals Nautilus of gedit, kunt u door alle bestanden op uw systeem bladeren of deze bekijken, maar ze laten u alleen toe om bestanden in uw thuismap (bijv. /home/lori) en zijn submappen te wijzigen of nieuwe bestanden aan te maken.

Geek Trivia: Op welke filmserie waren de eerste LEGO-bouwsets met een thema gebaseerd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Bereik van licht: een verbluffende time-lapse-video van Yosemite Park [Video]

Deze prachtige time-lapse-video beslaat twee jaar aan foto's van de prachtige landschappen van Yosemite National Park.