Geek Trivia: het verwijderen van uw bijlage is een vereiste om waar te werken?

Op Antarctica Het Sydney Opera House in diepe korstmijnen op kernonderzeeërs

geek-trivia-met-uw-appendix-verwijderd-is-een-vereiste-voor-werken-waar foto 2
Antwoord: Antarctica

Als je op Antarctica wilt werken, moet je een paar dingen aan de deur controleren, waaronder: een hekel aan vriestemperaturen, je blindedarm en verstandskiezen.Of je nu een onderzoekswetenschapper, ondersteunend personeel of gewoon het soort dappere ziel bent dat de ervaring wil van het overleven van een paar seizoenen van een van 's werelds meest extreme klimaten, je kunt geen kamp opzetten voor een verlengd verblijf op Antarctica met uw verstandskiezen of appendix. Er zijn medische voorzieningen beschikbaar voor de bewoners, maar ze zijn niet uitgerust voor kaakchirurgie of het soort ernstige chirurgische ingreep dat vereist is voor het verwijderen van een appendix. Gezien de relatief grote kans dat iemand een van beide procedures nodig heeft terwijl hij effectief op een enorm bevroren eiland is gestrand, is het een vereiste om beide te hebben verwijderd.

Meer verhalen

Hoe de administratieve hulpmiddelen op het moderne UI-scherm in Windows 8 te tonen

Als u de Windows-beheerprogramma's vaak gebruikt, is het handig om er sneller toegang toe te hebben. We hebben u laten zien hoe u ze kunt toevoegen aan het menu Start in Windows 7. U kunt ze als volgt toevoegen aan het moderne UI-scherm in Windows 8.

Beginner Geek: aan de slag met sneltoetsen

Sneltoetsen zijn een essentieel hulpmiddel om alles wat u op uw computer doet drastisch te versnellen. Geeks maken uitgebreid gebruik van sneltoetsen, maar elke computergebruiker kan hiervan profiteren.

Hoe u Facebook, Twitter, Google+ en andere sociale netwerken kunt afsluiten

Er kunnen maar weinig computergebruikers zijn die niet ten minste één account voor sociale netwerken hebben - Facebook en Twitter zijn tegenwoordig zo wijdverbreid. Maar hoewel het gemakkelijk is om u aan te melden voor een account, is het sluiten van een account niet altijd zo eenvoudig. Tot nu.

Geek Trivia: Atoomtijd wordt bijgehouden met behulp van atomen van welk type?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Snel een lijst met afbeeldingen converteren naar een PDF-bestand

We konden geen goed scenario bedenken waarom je dit zou willen doen, maar als je een lijst met afbeeldingen naar een enkel PDF-bestand wilt converteren, kun je dat doen met een enkele opdracht. Tenminste, op Linux of Mac. Als u Windows gebruikt, moet u Cygwin installeren met het Imagemagick-pakket, of de Windows

Week in Geek: Facebook-gebruikers onthullen meer informatie dan gerealiseerd via 'Likes'

De editie van WIG van deze week staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Dropbox heeft de populaire e-mailapp Mailbox gekocht, de meeste pc-beveiligingsproblemen zijn het gevolg van niet-gepatchte Windows-apps van derden, Google Now is begonnen aan te komen in Chrome-Chrome OS , en meer.

Geek Trivia: Welke vorm van snackvoedsel is gemodelleerd met behulp van supercomputers?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek School: Windows 7 leren - Windows Firewall

Kom en doe mee terwijl we de wereld veiliger maken met behulp van onze Windows Firewall in deze editie van Geek School.

Geek Trivia: Astronauten gebruiken wat in hun helmen om hun neus te krabben?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Toepassingen die u privé wilt houden, verbergen en beveiligen met een wachtwoord

Als u in Windows veel programma's tegelijk opent, kan uw bureaublad behoorlijk chaotisch en rommelig worden. Een van die vele vensters kan privégegevens weergeven en het is gemakkelijk om het uit het oog te verliezen en het per ongeluk zichtbaar te laten.