Geek Trivia: The Movie Studio Achter welke film heeft hun eigen website gehackt om de film te promoten?

Hackers Zwaardvis Firewall Pirates of Silicon Valley

geek-trivia-de-film-studio-achter-welke-film--en-8220;gehackt-en-8221;-hun-eigen-website-om-de-film te promoten foto 2

Antwoord: HackersHackers, een cyberpunk-thriller uit 1995 gericht op een groep computerhackers op de middelbare school, kreeg zeer gemengde recensies. De film werd als belachelijk geminacht door degenen die voldoende kennis hadden van computers en beveiliging om te zien dat de film zelfs voor Hollywood-normen absurd was, het acteerwerk en de plot werden over het algemeen als flauw beschouwd door zowel critici als publiek, en als gevolg daarvan was MGM bereid om zich terug te trekken. alles uit de kast om de film een ​​beetje meer geloofwaardigheid te geven.

Een van die stops was het ontketenen van de webmasters die belast waren met het runnen en onderhouden van de promotiewebsite van de film op de website zelf. De Hackers-website was grof geschonden met MS Paint-stijlbewerking van de kopafbeelding, de tekst van de pagina werd gewijzigd om de film af te wijzen, en bezoekers werden aangemoedigd om de websites van echte hacker-/beveiligingsorganisaties te bezoeken, om te leren programmeren en om ga in plaats daarvan naar het net. Het uitgangspunt van de stunt was gebaseerd op het idee dat de film populair (en opruiend) genoeg was om de aandacht van echte hackers te trekken en daarom de moeite waard was om te gaan zien.

Afbeelding met dank aan MGM.

Meer verhalen

Geek Trivia: welke vroege videogameconsole bood perfecte arcade-to-home gamepoorten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u kunt voorkomen dat de Windows-toets, Alt+Tab en plaktoetsen uw gamen verpesten?

Windows is ontworpen voor desktopgebruik, niet voor gaming. De Windows-toets, Alt+Tab en andere toetsenbordopties zoals Sticky Keys halen je uit games op volledig scherm en terug naar je bureaublad, maar je kunt ze uitschakelen.

Geek Trivia: The Phrase See You Later, Alligator is een verwijzing naar wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Nee, het uitschakelen van IPv6 zal uw internetverbinding waarschijnlijk niet versnellen

Windows, Linux en andere besturingssystemen hebben allemaal ingebouwde ondersteuning voor IPv6 en is standaard ingeschakeld. Volgens een mythe die de ronde doet, vertraagt ​​deze IPv6-ondersteuning je verbinding en het uitschakelen ervan zal de zaken versnellen.

Desktop Fun: Fences Wallpaper Collection Series 2

Eerder dit jaar hebben we een prachtige verzameling Fences-achtergronden met je gedeeld, en vandaag zijn we terug om je te omringen met meer. Markeer de grenzen op uw bureaublad met de tweede in onze serie Fences Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: Zijn de grootste nesten ter wereld gebouwd door?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hebben twee computers op hetzelfde wifi-netwerk hetzelfde IP-adres?

Wanneer je net begint te leren over netwerken en hoe IP-adressen werken, kan het allemaal een beetje overweldigend lijken, maar met een beetje studie kun je begrijpen hoe het allemaal in elkaar steekt. De SuperUser Q&A-post van vandaag helpt een verwarde lezer om te leren hoe IP-adressen werken voor zijn wifi-netwerk.

Geek Trivia: welk populair kinderspeelgoed is oorspronkelijk gemaakt om structurele problemen op te lossen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Eigenaarsinformatie weergeven op het vergrendelscherm op uw Android-telefoon

Als u uw Android-apparaat verliest, is het onwaarschijnlijk dat u het terugkrijgt. Er zijn echter enkele vriendelijke zielen die zullen proberen het terug te sturen, maar als het apparaat is vergrendeld, weten ze niet hoe ze je kunnen bereiken.

Vastgelopen pixels identificeren en verwijderen uit uw digitale foto's

Als u hotspots in uw digitale foto's hebt opgemerkt, gebieden waar een vastzittende pixel in de sensor van de camera zeer heldere kleurvlekken heeft weergegeven die niet in de afbeelding thuishoren, bent u niet de enige. Het is een ongelooflijk veel voorkomend fenomeen, maar dat betekent niet dat je het moet verdragen. Lees verder terwijl we bespreken