Geek Trivia: ducttape was oorspronkelijk uitgevonden om af te dichten?

Romp scheuren Brandstofleidingen Leidingwerk Munitiekoffers geek-trivia-duct-tape-was-oorspronkelijk-uitgevonden-om-foto te verzegelen

Antwoord: MunitiekoffersAan het begin van de 20e eeuw kwamen plakband in hun moderne vorm net op de markt. Vroege tapes waren meestal stroken stof met kleefstof aan één kant, evenals primitieve vroege vormen van elektrische en medische tape. Gedurende de jaren 1920 en '30 verschenen veel van de moderne tapes zoals papieren maskeringstape en cellofaan cadeaupapier.

Wat doe-het-zelvers en al diegenen met een klein beetje MacGyver in hun hart waarschijnlijk het toppunt van tape-uitvindingen zullen beschouwen, de duurzame en altijd bruikbare ducttape, verscheen echter pas in 1943. De zilveren tape die we nu ducttape noemen, begon zijn leven vrij ver van verwarmings- en koelkanalen (en had trouwens een zeer korte looptijd als verwarmings- en koelducttape om mee te beginnen). Tijdens de Tweede Wereldoorlog schreef Vesta Stoudt, een arbeider in een ordonnantiefabriek, aan president Franklin D. Roosevelt met haar bezorgdheid over de zegels op de munitiekisten. Ze was bang dat de hoeveelheid tijd die nodig was om de verzegeling van de koffers te verbreken en te verwijderen de Amerikaanse soldaten kostbare tijd zou kosten in de strijd, en stelde voor om de munitiekoffers te verzegelen met een gemakkelijk te scheuren stoffen tape.

Roosevelt gaf het idee door aan de War Production Board, Johnson & Johnson kreeg de taak om een ​​waterdichte tape met een plastic achterkant te maken die gemakkelijk te scheuren was, en een olijfkleurige versie van de nu alomtegenwoordige zilveren tape werd in gebruik genomen door Amerikaanse militaire eenheden over de hele wereld. wereldbol. Soldaten vonden allerlei toepassingen voor de stevige en gemakkelijk aan te brengen tape, en toen ze terugkwamen uit de oorlog, begon Johnson & Johnson ducttape te verkopen in bouwmarkten in het hele land.

Meer verhalen

GUI (grafische gebruikersinterface)

Elke keer dat u uw computer, smartphone of gameconsole gebruikt met behulp van een systeem van knoppen, pictogrammen en andere interface-elementen op het scherm, ervaart u een van de wonderen van moderne computers: de GUI (Graphic User Koppel).

Waarom uw Android-telefoon geen updates van het besturingssysteem krijgt en wat u eraan kunt doen?

Meerdere keren per jaar brengt Google een nieuwe versie van Android uit met nieuwe functies en prestatieverbeteringen. Helaas zullen de meeste Android-apparaten in het wild nooit de update krijgen.

Welkom bij Android: een beginnershandleiding om aan de slag te gaan met Android

Dus je hebt net je eerste Android-telefoon opgehaald, of misschien heb je een Android-telefoon waarvan je niet ten volle profiteert, want dat is het enige type low-end telefoon dat je provider tegenwoordig aanbiedt. Deze gids helpt je het leven met Android te begrijpen en aan te passen.

Mythen over batterijlevensduur voor mobiele telefoons, tablets en laptops ontkrachten

Batterijen moeten goed worden onderhouden - ze zijn een cruciaal onderdeel van onze mobiele apparaten en de batterijtechnologie is niet zo snel gevorderd als andere technologieën. Helaas is er veel onjuiste informatie over batterijen die er zijn.

Geek Trivia: bevindt zich het grootste model van het zonnestelsel dat ooit is gebouwd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

7 dingen die u kunt doen met het Xposed Framework op een geroote Android-telefoon of -tablet

Het Xposed Framework is een manier om wijzigingen op systeemniveau aan te brengen in uw Android-besturingssysteem zonder een aangepast ROM te installeren. Het enige wat je nodig hebt is root-toegang. Hier is een blik op wat u daadwerkelijk kunt doen met het Xposed Framework.

Geek Trivia: Welke Amerikaanse munt heeft een waarde die gelijk is aan zijn massa?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een met een wachtwoord beveiligde map maken zonder extra software

Het is belangrijk op te merken dat dit uw gegevens niet echt verbergt voor iemand die weet wat ze doen.

Geek Trivia: 's werelds kleinste zoogdier is het?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: in welk vakgebied is spaghettificatie een technische term?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!