Geek Trivia: Het diepste meer in de Verenigde Staten is?

Crater Lake Lake Chelan Rift Lake Lake Tahoe geek-trivia-het-diepste-meer-in-de-verenigde-staten-is foto 2

Antwoord: KratermeerHet diepste meer in de Verenigde Staten is niet, zoals men zou kunnen aannemen, een van de enorme Grote Meren, maar een zeer diep meer in het zuiden van centraal Oregon dat werd gevormd door een oude vulkaan. Ongeveer 7.700 jaar geleden stortte de vulkaan Mount Mazama in en vormde een diepe en geïsoleerde caldera. De depressie vulde zich langzaam met water en heeft nu een maximale diepte van 1.949 voet.

Het meer staat bekend om zijn diepblauwe kleur en helderheid van het water, evenals het feit dat er geen rivieren, bronnen of andere soortgelijke bronnen het meer aanvullen. Het volledige volume (4,49 kubieke mijl) van het meer wordt aangevuld via neerslag. In de loop van ongeveer 250 jaar wordt het volledige volume van het meer vervangen omdat vocht verloren gaat door verdamping, maar terugkomt via regen en sneeuw.

Over winterse omstandigheden gesproken, het meer heeft een nogal bijzondere nieuwsgierigheid dankzij de kou. Crater Lake bevat een grote drijvende stronk die bekend staat als de Old Man of the Lake. De stronk dobbert en reist al meer dan een eeuw over het meer, omdat de lage temperaturen de ontbinding vertragen en is, vanwege zijn ongrijpbaarheid en bekendheid, een beetje een lokale beroemdheid.

Afbeelding door WolfmanSF.

Meer verhalen

PlayStation 4-games naar uw pc of Mac streamen met Remote-play

Sony's PlayStation 4 kan nu games streamen naar Windows-pc's en Macs met een functie genaamd Remote Play. Dat betekent dat je je games rechtstreeks op je pc of laptop kunt spelen, zonder de tv te belasten wanneer je partner of huisgenoten hem willen gebruiken.

Hoe u uw wifi-wachtwoord kunt vinden

U bent dus van oudsher verbonden met een Wi-Fi-netwerk, maar u weet niet meer wat het wachtwoord is. Of u nu het standaardwachtwoord hebt gewijzigd of niet, het is eenvoudig te vinden. U kunt elk wifi-netwerkwachtwoord opzoeken als u eerder verbinding heeft gemaakt met dat netwerk vanaf uw computer of telefoon.

Hoe F.lux en Philips Hue Lights te synchroniseren voor oogvriendelijke avondverlichting

F.lux is een handige kleine app die 's avonds het licht van je computerscherm verwarmt om je te helpen beter te slapen. De Hue-lampen van Philips kunnen ook hun kleurtemperatuur aanpassen. Deze slimme integratie verbindt de twee, zodat je scherm en je algemene kamerverlichting samen veranderen.

Geek Trivia: Welke van deze productiviteitsgidsen veroverde in het begin van de jaren 2000 de technische gemeenschap stormenderhand?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een nieuwe Sonos-speaker instellen

Bluetooth-luidsprekers zijn zo 2014. Hoewel ze geweldig zijn op een individuele draagbare basis, hebben ze slechts een effectief bereik van ongeveer 30 voet. Erger nog, je kunt meestal maar één Bluetooth-luidspreker tegelijk vanaf één apparaat bedienen en de geluidskwaliteit is niet geweldig via Bluetooth. Dat is echter waar

Meerdere afbeeldingen combineren in een PDF-bestand op Android

Je hebt foto's gemaakt van een papieren document met je Android-telefoon en nu moet je het naar iemand sturen. We laten u een eenvoudige manier zien waarop u deze afbeeldingen naar een PDF-bestand kunt converteren, zodat u dit document gemakkelijker kunt delen.

Vermijd Java's Ask Toolbar-installaties met deze ene rare registerhack

Java probeert de vreselijke Ask Toolbar en andere irritante rommel - sorry, gesponsorde software - te installeren wanneer je het installeert. Erger nog, Java bundelt deze junkware met beveiligingsupdates. Deze registerhack vertelt Java om dat spul nooit te installeren.

Moet je de Nest Learning Thermostat van Google kopen?

Thermostaten zijn slechts een van de vele huishoudelijke artikelen die een slimme upgrade krijgen in de recente druk op domotica en interconnectiviteit. Is het de moeite waard om een ​​slimme thermostaat aan te schaffen? Lees verder terwijl we de Nest Learning Thermostat beoordelen en je vertellen wat we denken na drie maanden leven met

3 gratis manieren om op afstand verbinding te maken met het bureaublad van uw Mac

Apple verkoopt Apple Remote Desktop in de Mac App Store voor $ 80, maar je hoeft geen geld uit te geven om op afstand verbinding te maken met je Mac. Er zijn gratis oplossingen, waaronder een die in je Mac is ingebouwd.

Alles wat u moet weten over het gebruik van een MicroSD-kaart met uw Amazon Fire-tablet

Amazon's $ 50 Fire Tablet wordt alleen geleverd met 8 GB opslagruimte, maar ondersteunt ook MicroSD-kaarten. Een MicroSD-kaart is een goedkope manier om extra opslagruimte toe te voegen aan uw tablet en deze te gebruiken voor muziek, video's, apps en andere soorten inhoud.