Geek Trivia: Burger King heeft een torenhoge hamburger gemaakt om bewustzijn te creëren voor wat?

Windows 7 The Lord of the Rings: The Two Towers World of Warcraft The American Heart Association

Antwoord: Windows 7Japan is misschien wel de thuisbasis van 's werelds vreemdste productbindingen en promoties, en de lancering van Windows 7 was geen uitzondering. Microsoft haalt doorgaans alles uit de kast als het gaat om het promoten van Windows en aanverwante producten in Japan, en toen het tijd was om Windows 7 te promoten, bleef geen enkele advertentie onbenut. Een van de minst aan software gerelateerde koppelingen was een promotie van de Japanse divisie van Burger King met een 7 patty Whopper. De torenhoge burger kostte, je raadt het al, 7,77 yen.

Afbeelding met dank aan Burger King.

Meer verhalen

Hoe het computerpictogram op het Windows 8.1-bureaublad weer te geven?

Het computerpictogram dat u gewend bent in Windows 7, Vista en XP is nu niet beschikbaar op het bureaublad in Windows 8.1. Helemaal weg is het echter niet. Er is een gemakkelijke manier om het terug te brengen.

De AORUS X7-gaminglaptop heeft dubbele GPU's, is minder dan een inch dik

We hadden geen idee dat een bedrijf zoveel kracht in een echt slanke laptop kon stoppen, maar ze zijn erin geslaagd - met dubbele NVIDIA GTX 765M grafische kaarten, niet minder. 17,3-inch scherm, Intel Core i7, tot 32 GB RAM en dubbele SSD-schijven in een verpakking van 0,9 inch dik. We vermoeden dat de batterij dat niet doet

Yahoo lanceert Slick News Digest-app voor iPhone

Het is een tijdje geleden dat we onder de indruk waren van alles wat Yahoo te bieden heeft, maar ze maken de laatste tijd zeker een comeback. De Yahoo Weather-app is mooi en functioneel, en vandaag hebben ze op CES een zeer interessante en visueel indrukwekkende News Digest-app voor iPhone aangekondigd.

Is het echt nodig om nu 'www' toe te voegen aan website-URL's in moderne browsers?

Wanneer we een website bezoeken met onze favoriete browser, typen we meestal gewoon het basisgedeelte van de URL in en 'komen' we zonder problemen op de gewenste locatie aan. Maar hebben we nu een punt bereikt waarop we 'www' kunnen weglaten uit de URL's voor alle websites, of is het nog steeds nodig om het toe te voegen?

Toshiba lanceert 13-inch Intel Haswell Chromebook voor $ 279

Toshiba kondigde gisteren hun eerste Chromebook aan op CES, en het is de eerste met een 13,3-inch scherm, geprijsd onder de 300 dollar. Haswell-processor en negen uur batterijduur maken het een interessante keuze.

Geek Trivia: Welke videogame werd omgezet in een film en vervolgens weer in een videogame?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe maak je MP3-bestanden van Wikipedia-artikelen

We hebben eerder geschreven over het converteren van Wikipedia-artikelen (of verzamelingen artikelen) naar eBooks die u op mobiele apparaten kunt lezen. Als je veel reist, wil je misschien naar Wikipedia-artikelen luisteren. Pediaphon biedt een manier om dit te doen.

3 tips voor de mRemoteNG Remote Connections Manager

Heb je ooit gemerkt dat je WinSCP handmatig opent naar dezelfde server waar je zojuist met mRemoteNG naar SSH bent gegaan? Of wenst u dat u het wachtwoord uit de mRemoteNG-verbinding kunt halen? HTG zal u begeleiden bij het ontgrendelen van de ware kracht van mRemote.

Hoe u eBooks maakt van Wikipedia-artikelen

Wikipedia is een geweldige bron voor allerlei interessante informatie. Naast het online lezen van artikelen, kunt u ook aangepaste eBooks maken van Wikipedia-artikelen die u op uw mobiele apparaat kunt lezen zonder een data- of Wi-Fi-verbinding.

Geek Trivia: wat gebruikt FEMA als basis voor een informele schaal voor de ernst van rampen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!