Geek Trivia: Badmachines waren een integraal onderdeel van welke activiteit uit het Victoriaanse tijdperk?

Wekelijkse baden Binnenzwembaden Oceaanzwemmen Spa-reinigingen geek-trivia-badmachines-waren-een-integraal-deel-van-wat-victorianera-activiteit foto 2

Antwoord: Zwemmen in de oceaanWeet je nog je laatste reis naar de oceaan, waar je de oceaan in reed in een wagen met een klein huisje erop? Nee? Nou, je bent net gezakt voor de Am I a Victorian-Era Beachgoer-test en bent vermoedelijk geen tijdreiziger of een super honderdjarige. Als zodanig moeten we je informeren over de zeer merkwaardige praktijk van de kleine huisjes en hun wielen of, zoals de Victorianen ze zouden hebben gekend, badmachines.

De mate waarin Victorianen zouden werken om bescheidenheid te behouden, vooral vrouwelijke bescheidenheid, was werkelijk grenzeloos en als het ging om zaken als zwemmen (waar allerlei vormen van onbescheidenheid zoals het vermengen van geslachten en blootliggende knieschijven konden voorkomen), was hun vaardigheid om een ​​nogal ingewikkelde eenvoudig proces viel echt op.

Vanaf de jaren 1750 tot het einde van de 19e eeuw waren er op stranden in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Mexico en de Verenigde Staten badmachines. De machines waren wagens, meestal getrokken door paarden, maar sommige locaties hadden door stoom aangedreven eenheden, met een cabine-achtige structuur erop. De bader zou de machine betreden terwijl hij op het land was (en gekleed in hun gepaste kleding) en de wagen zou de oceaan in worden getrokken totdat deze voldoende diep was zodat de structuur bovenop de wagen dicht bij het water was als een laag- liggend dok.

De bader zou zich in de structuur veranderen en dan de structuur verlaten via de deur met uitzicht op de oceaan (weg van het strand) waar ze konden zwemmen met de badmachine die hun lichaam afschermde van de kustlijn waar iemand een glimp van hen zou kunnen opvangen in een onfatsoenlijk zwempak (een pak, zouden we kunnen toevoegen, dat meer leek op een modern full body wetsuit dan op een bikini). Als de zwemmer klaar was met hun zorgvuldig gestructureerde bezoek aan de oceaan, keerden het paard en de geleider terug en brachten ze terug naar de kust waar ze het proces zouden omkeren en uit de badmachine tevoorschijn zouden komen in hun volle en bescheiden gewone kleding.

Dus de volgende keer dat je naar het strand gaat en je loopt recht naar de branding, zand tussen je tenen, met je badpak zo bescheiden of onbescheiden als je wilt, wees blij dat je niet hoeft te wachten op een wagenteam om u de zee op te slepen om te genieten van de eenvoudige geneugten van een strandbezoek.

Meer verhalen

Een Word-document openen als alleen-lezen

Als u een Word-document als alleen-lezen opent, voorkomt u dat onbedoelde wijzigingen die u in het document aanbrengt, worden opgeslagen. In de modus Alleen-lezen kunt u geen wijzigingen aanbrengen in het document, zodat u niet per ongeluk wijzigingen opslaat. We laten u zien hoe u een Word-document opent als alleen-lezen.

Een nieuwe, aangepaste pc bouwen zonder een schroevendraaier aan te raken

We houden ervan om onze eigen computers te bouwen, maar het kost nogal wat tijd. Als je graag bouwt maar merkt dat je geen tijd hebt, geeft een op maat gemaakte pc je nog steeds controle over je componenten, terwijl je de daadwerkelijke montage aan iemand anders overlaat.

Wat is de beste manier om twee computers met twee schermen te bedienen met één toetsenbord en muis?

Als u twee geweldige computers met twee monitoren hebt en gemakkelijk heen en weer wilt schakelen tussen beide met een enkel toetsenbord en muis, wat is dan de beste manier om dit aan te pakken? De SuperUser Q&A-post van vandaag biedt enkele geweldige suggesties voor de hemelse hardware-installatie van een lezer.

Geek Trivia: welke Amerikaanse munt is het meest kosteneffectief om te slaan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Apple TV instellen om uw persoonlijke iTunes-bibliotheek af te spelen

Als je al veel muziek en homevideo's in je iTunes-bibliotheek hebt staan, kun je deze eenvoudig allemaal naar je Apple TV streamen, en dus naar welke uitgangsbronnen deze ook zijn aangesloten.

Een achtergrondafbeelding op uw Android-apparaat selecteren

Uw Android-apparaat werd geleverd met een standaardafbeelding die is ingesteld als achtergrond op het startscherm. Als u echter een andere afbeelding als achtergrond wilt, kunt u dit eenvoudig wijzigen. Er zijn verschillende afbeeldingen opgenomen in het Android-systeem of u kunt een van uw eigen afbeeldingen gebruiken.

Waarom is de dialoog zo stil op mijn HDTV?

We zijn er allemaal geweest: de personages op het scherm praten en het is veel te stil, dus je zet het volume hoger en wordt twee seconden later door een luide explosie opgeblazen. Waarom is de dialoog zo stil en wat kun je eraan doen? Lees verder terwijl we u laten zien hoe u wilde schommelingen in de audio-uitvoer van tv kunt temmen.

Geek Trivia: welke wetenschappelijke meetschaal was oorspronkelijk omgekeerd vanuit zijn huidige staat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een applicatie openen op OS X met een sneltoetscombinatie

OS X lijkt voor zo ongeveer alles een sneltoets te hebben, en je kunt de meeste ervan wijzigen als ze niet bij je passen. Als u echter een applicatie met het toetsenbord wilt starten, moet u add-on-software gebruiken.

Hoe automatische horizontale lijnen in Word te verwijderen

Word maakt automatisch items op zoals aanhalingstekens, lijsten met opsommingstekens en genummerde lijsten, en horizontale lijnen. Wanneer u op zichzelf ten minste drie streepjes, onderstrepingstekens of gelijktekens in een alinea typt en op Enter drukt, worden de tekens automatisch geconverteerd naar een enkele, dikke enkele of dubbele horizontale