Geek Trivia: Als je ergens last van hebt, hoeveel heb je er dan van?

4.000 Kubieke Centimeter 126 Gallons 50 Yards 14 Ton

geek-trivia-als-je-een-kont-lading-van-iets-hoe-veel-van-het-hebt foto 2
Antwoord: 126 Gallons

Als je in het bezit komt van een kolf wijn - afgeleid van de Italiaanse botte - ben je de trotse eigenaar van een halve ton (een groot vat met het volume van vier standaard wijnvaten) of ongeveer 475-480 liter wijn. Aangepast in US gallons, is de gemiddelde fles wijn dan 126 gallons - met het vat en al, weegt een fles wijn ongeveer 1200 pond.Hoewel buiten de wijnindustrie het gebruik van de kolf als maateenheid uit de gratie is geraakt, leeft de erfenis van het kolfformaat wijnvat voort in de omgangstaal, om informeel aan te geven dat de hoeveelheid van iets behoorlijk groot is. De volgende keer dat iemand zegt dat we maar beter langs de winkel kunnen gaan en een volle lading bier kunnen pakken, kun je wijs knikken en antwoorden: Ja. Ja inderdaad. Alle 126 liter.

Meer verhalen

APK-bestanden (Android-apps) downloaden van Google Play

Installeer een app van Google Play en hoewel het installatieprogramma de vorm aanneemt van APK-bestanden, krijgt u nooit de mogelijkheid om het bestand rechtstreeks te downloaden. Met de APK Downloader-extensie voor Chrome kun je elke APK downloaden die je nodig hebt, zodat je deze als back-up hebt.

Geek School: Windows 7 leren - Draadloos netwerken

In de laatste twee artikelen hebben we gekeken hoe u uw pc kunt voorbereiden op netwerktoegang. In deze aflevering gaan we kijken naar de draadloze netwerkconfiguratie.

Wat is het verschil tussen het Locahost en het lokale IP-adres?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: een militaire aanval op een Koreaans vliegtuig waartoe het publiek toegang kreeg?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Google rolt de guillotine uit voor een nieuwe serviceronde en functiesluitingen

Gisteren kondigde Google een nieuwe ronde van 'voorjaarsschoonmaak' aan, waardoor in 2013 meer services en functies worden gesloten. Deze laatste ronde brengt het totale aantal functies of services op 70 sinds de start van het initiatief 'lenteschoonmaak' in 2011.

Systeemvariabelen voor uw MySQL-server weergeven

Als u een MySQL-databaseserver gebruikt, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u de huidige instellingen voor de database kunt zien. In MySQL worden ze variabelen genoemd en het is heel gemakkelijk om de huidige waarden te zien.

Wijzig de standaard opstartmap van de bestandsverkenner in Windows 8

De weergave Bibliotheken is de standaardweergave wanneer u Windows Verkenner opent in Windows 7 of Verkenner in Windows 8. Als u een andere map wilt openen wanneer u Verkenner opent, kunt u deze eenvoudig wijzigen in Windows 8, en we laten u zien hoe .

Volg het nieuws dat u nodig hebt met Yahoo Pipes en IFTTT

Automatisering is geweldig. Alles wat kan worden gedaan om de hoeveelheid inspanning die nodig is om een ​​doel te bereiken te verminderen, moet met open armen worden ontvangen. We hebben gekeken naar verschillende tools die kunnen worden gebruikt om taken te automatiseren die u regelmatig uitvoert, waaronder het gebruik van Wappwolf om cloudopslag en

De ultieme Nexus 7-gids voor probleemoplossing: 6 mogelijke problemen en hoe u ze kunt oplossen

Heeft u problemen gehad met uw Nexus 7? We zijn nogal wat problemen tegengekomen en hebben ze allemaal opgelost - van slechte prestaties en problemen met het reactievermogen van het aanraakscherm tot tablets die niet kunnen worden ingeschakeld en schermen die worden gescheiden.

Geek Trivia: Alfred Nobel heeft de Nobelprijs vastgesteld na wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!