Geek Fun: Speel Alien Arena het gratis FPS-spel

Alien Arena is een volledig gratis platformonafhankelijke First Person Shooter op basis van de Quake III-engine. Vandaag gaan we een kijkje nemen, want geeks houden van coole games en gratis coole games zijn nog beter!

Het enige waar u tijdens de installatie op moet letten, is het uitschakelen van de installatie van de Crawler-werkbalk in Firefox en Internet Explorer.

geek-fun-play-alien-arena-the-free-fps-game foto 1Voordat je aan een game begint, ga je naar de Galaxy en kies je een server en game om in te beginnen. Je kunt ook als single player spelen.

geek-fun-play-alien-arena-the-free-fps-game foto 2

Dit omvat een coole snelle gameplay waarbij je verschillende power-ups, bepantsering en wapens verzamelt om andere buitenaardse wezens neer te schieten met meer dan 40 verschillende niveaus.

geek-fun-play-alien-arena-the-free-fps-game foto 3

Wanneer je personage wordt gedood, krijg je een snel overzicht van de statistieken van andere spelers voordat je opnieuw begint.

geek-fun-play-alien-arena-the-free-fps-game foto 4

Je kunt kiezen uit vijf personages, zes spelmodi zoals Capture the Flag en All Out Assault. De game is een download van 200 MB en is platformonafhankelijk en kan op Windows-, Mac- en Linux-systemen worden gespeeld.

geek-fun-play-alien-arena-the-free-fps-game foto 5

Download Alien Arena voor Windows, Mac en Linux

Meer verhalen

Help kinderen online veilig te houden met KidZui

Een geweldig hulpmiddel om uw kinderen online veilig te houden, is KidZui, een browser met een kinderthema met meer dan 1 miljoen kindvriendelijke websites, foto's en video's. Vandaag nemen we een rondleiding door hoe het werkt.

Friday Fun: Track Mania Nations Forever

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald ... TGIF en tijd voor wat plezier! Vandaag hebben we een leuk spel dat helemaal gratis is en van hoge kwaliteit. Track Mania Nations Forever is een racespel in arcade-stijl voor Windows dat je online kunt spelen.

Vrijdagplezier: raceplezier met SuperTuxKart Racer

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald, dus het is tijd om achterover te leunen met een coole gratis racegame! Tux Racer is een gratis spel gebaseerd op het Mario Kart-concept, maar bevat in plaats daarvan de Linux-mascotte Tux.

Laat uw systeem automatisch oude downloads opschonen

Wordt uw downloadmap voortdurend vol met oude bestanden waarvan u zich niet eens herinnert dat u ze hebt gedownload? Natuurlijk kunt u altijd de inhoud van de map verwijderen en opnieuw beginnen, maar een betere manier is om uw computer te leren hoe deze voor u moet worden schoongemaakt.

Geek Fun: gebruik Double Vision om heimelijk televisie te kijken op het werk

Weer een glorieuze maandag, tijd om weer aan dat TPS-rapport te werken waarvan de baas vorige week tegen je schreeuwde dat je klaar moest zijn. Je wilt de baas laten zien dat je hard aan het werk bent om het rapport af te maken, maar het is al een week geleden - dus ze kunnen nog een dag wachten terwijl je de Family Guy van vorige week inhaalt.

Gebruik Sleep.FM om wakker te worden met internet

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een grote fan van Sleep.FM.

Maak een hyperlink in een Word 2007-stroomschema en verberg vervelende schermtips

Eerder vorig jaar hebben we gekeken naar Een stroomdiagram maken in Word 2007. Sindsdien heb ik een paar vragen ontvangen over het maken van koppelingen in stroomdiagrammen van Word 2007, dus laten we teruggaan en een kijkje nemen!

Maak een willekeurige map vast aan het Vista Start-menu op de gemakkelijke manier

Heb je je ooit afgevraagd waarom je applicaties wel aan het startmenu kunt vastzetten, maar geen mappen? Er zijn een aantal artikelen die je vertellen hoe je ze kunt vastzetten met behulp van ingewikkelde registerhacks, maar er is eigenlijk een heel eenvoudige manier om het te doen.

Organiseer uw rommelige bureaublad met Stardock's Fences

Heb je een rommelig bureaublad vol iconen en snelkoppelingen en ben je op zoek naar een manier om ze te ordenen? Vandaag zullen we kijken naar een oplossing van Stardock genaamd Fences, die uw pictogrammen in groepen indeelt voor een efficiëntere desktop.

Vind gratis of goedkope indiemuziek in Amie Street

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een enorme muziekfan.