Geek Fun: Halo 2600

Heb je je ooit afgevraagd hoe Halo eruit zou zien als het tijdens de Atari 2600-dagen zou zijn gemaakt? Omdat elke dag een goede dag is om plezier te hebben tijdens de bedrijfstijd, kijken we vandaag naar een coole en unieke kijk op Halo met Halo 2600.

Halo 2600

Dit is een gratis online flashgame gebaseerd op de populaire FPS Halo, maar ontworpen alsof het uitkwam op de Atari 2600.geek-fun-halo-2600 foto 1

Om het spel te starten, drukt u op een willekeurige toets op uw toetsenbord. Gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om door uw reis te navigeren.

geek-fun-halo-2600 foto 2

In het begin heb je geen wapen, dus zorg ervoor dat je het grijpt voordat je probeert met de aliens om te gaan.

geek-fun-halo-2600 foto 3

Vermijd dan dat de vijand op je schiet en druk op de spatiebalk om terug te schieten.

geek-fun-halo-2600 foto 4

Terwijl je door het spel navigeert, ervaar je verschillende niveaus met nieuwe uitdagingen op de Atari 2600-manier.

geek-fun-halo-2600 foto 5

Het omvatte schilden voor extra bescherming tegen vijandelijk vuur.

geek-fun-halo-2600 foto 6

Ren niet met je personage in de gele boarders of je verliest een leven.

geek-fun-halo-2600 foto 7

Met de bedieningselementen bovenaan kun je het spel resetten, de moeilijkheidsgraad wijzigen, pauzeren en naar volledig scherm gaan.

geek-fun-halo-2600 foto 8

Als je op zoek bent naar een interessante manier om je tijd op je werk te verdoen, dan is deze unieke kijk op Halo zeker het proberen waard, en het kan heel leuk zijn als je een fan bent van de Atari 2600. Erg cool op een geeky manier!

Speel Halo 2600

Meer verhalen

Screenshot Tour: The New Hotmail Wave 4

Microsoft is bezig met het bijwerken van de miljoenen Hotmail-accounts naar de nieuwste versie die sneller werkt en meer functies bevat dan voorheen. Ons account is onlangs bijgewerkt, dus hier is een rondleiding door de nieuwe functies.

10 tips om iTunes voor Windows sneller te laten werken

Als je iTunes op een Windows-machine gebruikt, ben je misschien gefrustreerd over hoe traag het laadt en presteert. Hier zijn enkele tips om betere prestaties te krijgen en het minder vervelend te maken.

PHP installeren op IIS 7 voor Windows Server 2008

Een van de meest populaire ontwikkelplatforms op het web is PHP, dat veel populaire applicaties en sites mogelijk maakt, zoals Facebook, WordPress en Joomla. Hoewel de meeste van deze systemen zijn 'ontworpen' om te worden gebruikt op een Linux-systeem met de Apache Web Server, kunt u PHP-applicaties implementeren via IIS 7 op

Toegang tot Google-services vanaf de opdrachtregel

Wil je je geeky kant laten zien en je Google-documenten bewerken of een Blogger-bericht schrijven vanaf de opdrachtprompt? Hier leest u hoe u toegang krijgt tot verschillende Google-services vanaf de opdrachtregel met de GoogleCL.

Voer Google Reader Play uit op Windows 7 Media Center

Een van de coole nieuwe services van Google Labs is Google Reader Play, die integreert met Reader, zodat u op een visueel aantrekkelijke manier op internet kunt surfen. Vandaag laten we u zien hoe u het kunt uitvoeren in Windows 7 Media Center.

Beginner Geek: maak Windows 7 Update Vind updates voor meer dan alleen het besturingssysteem

Bent u nieuw bij Windows 7 en de manier waarop Windows Update wordt uitgevoerd? Standaard wordt er niet gecontroleerd op updates voor andere geïnstalleerde Microsoft-programma's. Hier leest u hoe u Windows Update updates kunt laten vinden voor Office en andere MS-apps.

Firefox 4.0 Beta 2 zet tabbladen bovenaan, zoals Google Chrome (of Opera)

De nieuwste Firefox-bèta steelt een functie van Google Chrome en verplaatst de tabbladen naar de bovenkant van het venster ... maar als je goed kijkt, lijkt het eigenlijk ook heel erg op Opera.

De plaknotities van Windows 7 gebruiken

Wilt u een gemakkelijke manier om snel een notitie op te schrijven en voor u te houden zonder een stuk van een dode boom te verspillen? Laten we eens kijken naar de Sticky Notes-app in Windows 7 en hoe u deze optimaal kunt gebruiken.

Transformeer je Ubuntu Box in een karaokemachine

Heb je er ooit aan gedacht om van je Linux Box je eigen persoonlijke karaoke-machine te maken? Welnu, OSD Lyrics heeft het zojuist voor ons Linux-gebruikers mogelijk gemaakt om onze Linux in een karaoke-machine te veranderen.

Batchscript om Sysinternals-hulpprogramma's automatisch bij te werken

Hoewel de Microsoft Sysinternals-tools ongelooflijk krachtig en nuttig zijn, is de enige functie die ze missen de mogelijkheid om te controleren op nieuwe versies. Momenteel moet u regelmatig de Sysinternals-site controleren en versies tussen uw systeem en de meest recente officiële release vergelijken om