Geef op Chromium gebaseerde browser-bureaubladmeldingen een systeemeigen look in Ubuntu

Desktopmeldingen van op Chromium gebaseerde browsers zijn een geweldige functie, maar ze passen helemaal niet goed bij de native systeemthema's in Ubuntu. Nu kunt u dat kleine probleem oplossen met behulp van de prachtige Chromify-OSD-extensie gemaakt door Marco Ceppi.

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, kunt u deze snel testen met behulp van de link en informatie die we hieronder hebben vermeld. Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven, ziet de nieuwe meldingsstijl er absoluut geweldig uit.

Chromify-OSD (Chrome Web Store) [via OMG! Ubuntu!]U kunt het nieuwe uiterlijk van de meldingen zelf testen via de volgende webpagina. Houd er rekening mee dat de extensie eerst moet worden geïnstalleerd voordat dit werkt.

Opmerking: Voer de volgende afbeeldings-URL in de Icon Blank (http://www.rgraph.net/images/logo.png) of de URL voor een geschikte afbeelding in, anders werkt de melding mogelijk niet correct tijdens uw test.

Chromify-voorbeeld HTML5-meldingstestpagina

De wallpaper die in de bovenstaande schermafbeelding wordt getoond, kan hier worden gedownload:

anime sport [DesktopNexus]

Meer verhalen

Priority Inbox van Gmail nu beschikbaar voor mobiele webbrowsers

Hoewel Gmail voor Android vorig jaar Priority Inbox ontving, ontbrak het tot gisteren aan de mobiele basisversie van Gmail. U kunt nu uw Priority Inbox bekijken en gebruiken in elke HTML5-compatibele mobiele browser.

Hoe tweet-links op te slaan voor later lezen vanaf uw desktop en telefoon

Het organiseren van links van Twitter kan lastig zijn, maar deze tools zullen de inspanning aanzienlijk verminderen:

Touchpad Blocker vergrendelt uw touchpad tijdens het typen

Het touchpad van uw laptop poetsen en met de cursor rondspringen, tekst markeren en zelfs per ongeluk tekst verwijderen, zijn enkele van de problemen die gepaard gaan met gevoelige laptop-touchpads. Touchpad Blocker schakelt de tou...

Desktopplezier: TRON en TRON Legacy Customization Set

Bent u een programma of een gebruiker? Kies je lot terwijl je de strijd om het raster en vrijheid naar je desktop brengt met onze TRON en TRON Legacy Customization Set.

Geo-herinneringen maken in Android met GeoNote

In tegenstelling tot de meeste herinneringen die u eraan herinneren om een ​​bepaalde actie op een gewenst tijdstip uit te voeren, geeft GeoNote u herinneringen wanneer u een locatie invoert. Als je een grote fan bent van locatiegebaseerde services, dan is GeoNote de perfecte herinnering voor jou.

Microsoft Excel: formules en functies

Deze How-To Geek School-klas is bedoeld voor mensen die Excel gebruiken, of Excel proberen te gebruiken, maar geïntimideerd zijn door het concept van formules en functies. Het doel is om je in slechts een paar lessen een Excel-professional te maken, of op zijn minst een competente amateur.

Amazon voegt eindelijk echte paginanummers toe aan de Kindle

Een van de weinige klachten die iemand heeft over Amazon's Kindle is het ontbreken van echte paginanummers - en de nieuwste versie van hun software ondersteunt ze eindelijk.

Vraag How-To Geek: het zoeken in het startmenu versnellen, automatisch draaiende Android-schermen stoppen en door Dropbox aangedreven torrenting

Deze week bekijken we hoe we het zoeken in het startmenu van het venster kunnen aanpassen voor snel en gericht zoeken, een hyperactief Android-scherm vergrendelen en je torrent-gewoonte via Dropbox voeden.

Nu kunt u Google Docs en Gmail afdrukken via Google Cloud Print

Google Cloudprinter wordt eindelijk redelijk nuttig, dankzij een Chrome-extensie van derden waarmee je elk .txt- of .doc-bestand kunt afdrukken, en nu is het bijgewerkt met ondersteuning voor Gmail en Google Docs.

Bouw een doe-het-zelf klepel om je elektronische karbonades aan te scherpen

Als je op zoek bent naar een leuk elektronicaproject om je knutselvaardigheden aan te scherpen, laat deze leuke projectgids je zien hoe je een klepel kunt bouwen om apparatuur in je huis te bedienen.