Gebruik WolframAlpha als een veilige wachtwoordgenerator

gebruik-wolframalpha-als-een-veilige-wachtwoordgenerator foto 1Heb je een veilig wachtwoord nodig en ben je weg van je favoriete app voor wachtwoordbeheer? WolframAlpha, de wiskundige zoekmachine, kan in een oogwenk een aanpasbaar veilig wachtwoord voor u genereren.

Ga gewoon naar WolframAlpha en typ een veilig wachtwoord in als uw zoekopdracht. U kunt niet alleen de uitvoer aanpassen (u kunt hoofdletters, cijfers, speciale tekens, enz. opnemen of beperken), maar wanneer u de resultaten krijgt, bevat het een fonetisch formulier om u te helpen het wachtwoord te onthouden:

gebruik-wolframalpha-als-een-veilige-wachtwoordgenerator foto 2Daarnaast geeft het u eigenschappen van het wachtwoord, zoals wachtwoordentropie en meer. Klik op de onderstaande link om direct naar de zoekresultaten met beveiligde wachtwoorden te gaan.

WolframAlpha Secure Password Generator [via One Thing Well]

Meer verhalen

Hoe u uw favoriete teksteditor kunt verbeteren met extra opties

Ontbreekt je favoriete teksteditor een paar functies? Misschien wilt u eenvoudig een woordentelling krijgen of het hoofdlettergebruik van geselecteerde tekst wijzigen. Er is een gemakkelijke manier om uw editor te verbeteren met deze en extra functies.

Hipmunk Flight Search nu beschikbaar voor Android

Android: als je een fan bent van de reiszoekmachine HipMunk, wil je naar de Market gaan en een kopie van hun nieuwe en nogal gepolijste Android-applicatie pakken.

Hoe lang bewaren mobiele bedrijven uw gegevens? [Infografische]

Weet u hoe lang uw mobiele provider uw sms-berichten, oproeplogboeken en andere persoonlijke informatie opslaat? Ontdek het hier.

Hoe u het nieuwe afbeeldingswachtwoord en de pincode kunt gebruiken in Windows 8

Windows 8 introduceert twee nieuwe manieren om uzelf te authenticeren, naast het gebruik van een wachtwoord. Nu kunt u een afbeeldingswachtwoord gebruiken, dat zowel gebaren als een pincode gebruikt. Hier is hoe ze allebei werken.

Upload bestanden naar een FTP-site met een rechtermuisknop met dit eenvoudige script

Hoewel er talloze FTP-clients beschikbaar zijn, is niets eenvoudiger dan bestanden naar een FTP-server te sturen met een rechtermuisknop. Evenzo zijn er tal van hulpprogramma's beschikbaar die deze functionaliteit aan Windows toevoegen, maar voor een nerd is het best bevredigend om nog een ander hulpprogramma te verwijderen en te vervangen

Vraag de lezers: betaalt u uw rekeningen online?

Elektronisch betalen is snel, papierloos en gemakkelijk te volgen. Heeft u de traditionele betaling van papieren facturen voor online betalingen gedumpt?

Amazon onthult Android-tablet van $ 199; Bijgewerkte Kindle-opstelling

Amazon heeft vandaag hun interne Android-tablet, de Kindle Fire, onthuld, evenals een groot aantal wijzigingen in de Kindle-line-up.

SlideShare-updates voor HTML5; Werkt op elk platform

De populaire website voor het delen van presentaties SlideShare heeft Flash verlaten en is volledig overgeschakeld op HTML5. Je kunt SlideShare nu bekijken in elke app met een HTML5-compatibele webbrowser.

Online veiligheid: inzicht in hackers, phishers en cybercriminelen

Bent u ooit het slachtoffer geweest van identiteitsdiefstal? Ooit gehackt? Dit is de eerste in een reeks essentiële informatie om u te helpen uzelf te wapenen tegen de verrassend angstaanjagende wereld van hackers, phishers en cybercriminelen.

Hoe de verborgen Windows 7-beheerdersaccount in te schakelen met behulp van het register

Stel je voor dat je een Windows-pc hebt met één gebruikersaccount en je bent zojuist je wachtwoord kwijt. Hier leest u hoe u het verborgen beheerdersaccount kunt inschakelen met niets meer dan de installatie-cd en wat magie voor het hacken van het register, zodat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.