Gebruik Paint.NET om rode ogen uit flitsfotografie te verwijderen

Ga je naar veel nachtfeesten? We weten allemaal dat de flits je foto's rode ogen geeft, maar hier is een eenvoudige manier om freeware Paint.NET te gebruiken om rode ogen van al je foto's te verwijderen.

gebruik-verfnet-om-rode-ogen-van-flitsfotografie-foto te verwijderen 2

Paint.NET heeft een eenvoudige tool om dit te doen, de Color Replacement Tool, hier geïllustreerd. Sneltoets gebruik-verfnet-om-rode-ogen-van-flitsfotografie-foto te verwijderen 4zal het je geven.gebruik-verfnet-om-rode-ogen-van-flitsfotografie-foto te verwijderen 5

U kunt de kleuren die u wilt wijzigen aanpassen in uw kleurenpaneel. In de geïllustreerde afbeelding moet de primaire kleur zwart zijn en de secundaire kleur rood. Dit betekent dat ik de rode tinten in mijn afbeelding zal verwisselen met de zwarte in mijn kleurenpalet.

Door de penseelbreedte aan te passen, wordt het ook gemakkelijker om te schilderen. Omdat de ogen in deze afbeelding vrij groot zijn, lijkt een breedte van 100 passend. Pas de tolerantie of de secundaire kleur aan als deze techniek de rode ogen niet uit uw afbeelding verwijdert.

Met een enkele penseelstreek is het rode oog verdwenen.

Over beide ogen schilderen duurt slechts enkele seconden. Als je Paint.NET nog niet hebt, is het een gratis download voor Windows.

Meer verhalen

Hoe u uw eigen torrents kunt maken met uTorrent

In de BitTorrent-scene is geven net zo belangrijk als ontvangen. Als je iets hebt dat je wilt bijdragen aan je tracker naar keuze, is het gemakkelijk om te doen als je uTorrent gebruikt.

Afdrukbare boekjes maken in Microsoft Word

Er zijn momenten waarop u een klein boekje met literatuur voor een bedrijf of organisatie moet maken, en gelukkig maakt Microsoft Word 2010 of 2013 het proces gemakkelijk. Hier is de korte handleiding over hoe u dit moet doen.

Vrijdagpret: Steam Droid

Het is weer vrijdag en tijd om een ​​beetje stoom af te blazen terwijl we wachten om naar huis te gaan. Deze week mag je een stoomdroid-held helpen om zijn mede-droids te bevrijden terwijl je vecht tegen de slechteriken.

Synchroniseer Hotmail met uw iPhone of iPod Touch met Exchange ActiveSync

Wilt u uw Hotmail-e-mail, agenda en contacten op uw iPhone of iPod touch ontvangen? Hier leest u hoe u Windows Live-inhoud gratis kunt synchroniseren en naar uw iOS-apparaat kunt pushen via Exchange ActiveSync.

Veilig gegevens uitwisselen met OAuth

Er zijn veel websites die onze Twitter- of Facebook-inloggegevens gebruiken om een ​​gebruikersaccount aan te maken. Met OAuth kunnen serviceproviders op internet veilig gegevens uitwisselen. Dus hoe werkt het?

Hoe maak je een snelkoppeling die elke actieve Windows-app vernietigt?

Heeft u ooit tientallen toepassingsvensters geopend en wilt u ze allemaal sluiten? Er zijn een heleboel freeware-apps die ze allemaal voor je sluiten, maar je hebt geen extra software nodig - en hier is hoe je het doet.

Winamp voor Android uitgebracht, synchroniseert je muziek draadloos

Als je de standaard Muziek-applicatie voor je Android-telefoon beu bent, heb je nu een andere optie om al die MP3-bestanden af ​​te spelen - en dat is Winamp.

BitTorrent voor beginners: hoe te beginnen Torrents downloaden

Afbeelding door jacobian

Hoe een Rainmeter-skin op het bureaublad te laten plakken zonder te bewegen?

Rainmeter-skins zijn geweldig - je kunt ze gebruiken om allerlei systeemstatistieken op je bureaublad weer te geven, maar helaas zijn ze te gemakkelijk te verplaatsen met een onbedoelde muisklik. Gelukkig kunnen we dit eenvoudig oplossen.

Wat is het verschil tussen pixels en vectoren?

Als basis van bijna elk beeldformaat dat het waard is om te gebruiken, zijn pixels en vectoren de brede categorieën van moderne 2D-beeldbestanden. Maar wat zijn ze precies en hoe verschillen ze?