Gebruik OneNote om het onthouden van informatie gemakkelijker te maken

Of je nu net begint in het nieuwe schooljaar of al jaren niet meer naar school gaat, de meesten van ons moeten regelmatig nieuwe informatie onthouden en deze vaak aan anderen leren. Hier is een handige manier waarop u OneNote kunt gebruiken om informatie te onthouden met digitale flashcards.

Microsoft OneNote is een geweldig hulpmiddel voor het maken van aantekeningen en het opslaan van informatie die u niet wilt verliezen. Maar soms is het simpelweg niet genoeg om informatie op onze computers op te slaan - we moeten het ook in onze hersenen opslaan! Een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u informatie onthoudt, is door deze te bekijken en uzelf vervolgens te testen op uw nieuwe kennis. Flashcards zijn hier geweldig voor, dus hier leest u hoe u flashcards de 21e eeuw in kunt brengen met OneNote.

Let op: we gebruiken OneNote 2010 in dit artikel, maar dezelfde truc werkt in alle versies van OneNote!Om een ​​flashcard te maken, voert u eerst het woord in dat u wilt onthouden op een nieuwe OneNote-notitieblokpagina en voert u vervolgens de definitie in de volgende regel eronder in. U kunt het woord vet en de definitie cursief maken om u te helpen onderscheid te maken, als u wilt. Klik nu met de cursor aan het begin van de definitie op Inspringen in de werkbalk.

gebruik-onenote-om-informatie gemakkelijker te onthouden foto 1

Beweeg nu over het woord en je ziet een blauw vak verschijnen. Beweeg uw muis erover en dubbelklik op het blauwe vak.

gebruik-onenote-to-make-memorizing-informatie-gemakkelijkere foto 2

Dit verbergt je definitie en verandert het vak in een dubbel vak.

gebruik-onenote-to-make-memorizing-informatie-gemakkelijkere foto 3

Nu kunt u de definitie eenvoudig bekijken door nogmaals op het vakje te dubbelklikken. Nadat u uzelf eraan hebt herinnerd, dubbelklikt u om de definitie opnieuw te verbergen.

gebruik-onenote-to-make-memorizing-informatie-gemakkelijkere foto 4

Herhaal nu eenvoudig deze truc om een ​​hele set flashcards te maken. Je zou ze zelfs kunnen maken terwijl je aantekeningen maakt in de klas! Wanneer u wilt bekijken, opent u gewoon OneNote en bekijkt u uw voorwaarden en definities.

gebruik-onenote-to-make-memorizing-informatie-gemakkelijkere foto 5

Wilt u uw kind of broer of zus helpen hun tafels van vermenigvuldiging op te poetsen? OneNote-flashcards werken geweldig!

gebruik-onenote-om-informatie gemakkelijker te onthouden foto 6

Je kunt deze truc zelfs gebruiken om flashcards met foto's te maken. U kunt bijvoorbeeld flashcards maken om u te helpen de woordenschat van een vreemde taal te oefenen. Zoek gewoon een afbeelding van een object en schrijf de naam van het item in de andere taal onder de afbeelding. Bedoel en verberg de tekst zoals hierboven. Dan kunt u dit gebruiken om het woord zelf te onthouden, of als een gemakkelijke manier om uw spelling van het woord te testen.

gebruik-onenote-om-informatie gemakkelijker te onthouden foto 7

OneNote is een zeer veelzijdige tool, dus als je er net mee begint, bekijk dan zeker onze beginnershandleiding om aan de slag te gaan met OneNote. Of, als u OneNote nog niet hebt, kunt u OneNote gratis rechtstreeks downloaden van Microsoft. Laat ons weten wat u OneNote gebruikt om u te helpen herinneren!

Hoedtip voor de Office OneNote-blog om deze tip met ons te delen!

Meer verhalen

Lees al uw eBooks op Nook voor pc en draagbare apparaten

Wil je profiteren van de eBooks die beschikbaar zijn voor de Barnes & Noble Nook zonder een nieuw apparaat te kopen? Vandaag kijken we naar Nook voor pc-, netbooks-, Android- en Apple iOS-apparaten.

Hoe u uw Android-telefoon kunt laten stoppen met het draaien van het scherm wanneer u zijwaarts leest

Lig je in bed en lees je e-mail of twitter op je telefoon in portretmodus? Word je er niet gek van als het scherm in de liggende modus draait? Dit is de snelle manier om dat probleem op te lossen.

De referentiefunctie van Microsoft Word 2010 gebruiken (voor studenten)

Fotocredit: NoodleMistress

Update je Tumblr-blog vanaf je iPhone of iPod Touch

Tumblr is een erg coole manier om gratis je eigen site te maken en je inhoud sociaal te delen. Terwijl u onderweg bent, wilt u deze misschien bijwerken. Hier kijken we naar het gebruik van je iOS-apparaat om je Tumblr-berichten bij te werken.

Houd uw Windows-computer veilig op openbare draadloze hotspots

Als je een netbook of laptop hebt die je op een openbare wifi-hotspot wilt gebruiken, zijn er veiligheidsmaatregelen die je moet nemen. Hier kijken we hoe u uw computer veilig houdt op openbare Wi-Fi-hotspots.

Bureaubladplezier: populaire filmlettertypen

Veel van onze favoriete films hebben geweldige tekststijlen in de aftiteling en zouden zeker leuk zijn om op onze systemen te hebben. Vandaag hebben we een geweldige verzameling populaire filmlettertypen waar je doorheen kunt kijken.

Hoe u kunt voorkomen dat Windows wordt afgesloten of opnieuw wordt opgestart?

Als je ooit per ongeluk een systeemuitschakeling hebt geactiveerd en vervolgens plotseling van gedachten bent veranderd, is hier de eenvoudige truc om Windows te vertellen het afsluiten af ​​te breken en je weer te laten gaan.

Wijzig de standaard opslagmap voor Windows 7-bibliotheken in iets anders (zoals uw Dropbox)

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je een bestand opslaat in een Windows 7-bibliotheek via het algemene dialoogvenster Opslaan als, het in slechts een van de mappen terechtkomt waaruit die bibliotheek bestaat? Hier leest u hoe u de standaardopslaglocatie voor elke bibliotheek kunt aanpassen.

Terug naar schoolgids voor enkele geweldige apps en bronnen

Het kopen van schoolboeken, het starten van nieuwe lessen en proberen een schema te maken, kan hectisch zijn als je naar school gaat. We hebben een gids samengesteld met enkele van de beste apps en kortingen om u te helpen het meeste uit het nieuwe schooljaar te halen.

Hoe u de DNS-records van uw Windows-server naar een webpagina kunt exporteren

Als u een Windows-server gebruikt die gebruikmaakt van de ingebouwde DNS-server, heeft u een mooie grafische interface voor het bekijken en beheren van uw DNS-records. Het overgrote deel van de tijd kijkt u echter waarschijnlijk alleen naar deze records in plaats van ze bij te werken. Dit proces is niet moeilijk, maar