Gebruik een kleurpotlood om gegraveerde letters op elektronica te verbeteren

gebruik-een-krijt-om-gegraveerde-belettering-op-elektronica-foto 1 te verbeteren

Of je nu een nieuw elektronicaproject maakt of definitie aan een oud stuk probeert toe te voegen, je kunt een eenvoudig krijtje gebruiken om geëtste logo's en tekst eruit te laten springen.

Op RedToRope, de doe-het-zelf- en projectblog van student elektrotechniek en knutselen James Williamson, vertelt James hoe hij een kleurpotlood en een beetje warmte gebruikte om de letters en symbolen op zijn elektronicaproject er echt uit te laten springen.Het is een oude truc die ik in de loop der jaren vaak met vuurwapens heb gebruikt, maar nooit had gedacht om te gebruiken met gegraveerde tekst op elektronica of andere apparaten. Je wrijft de was in de spleten van de ets, verwarmt het object om de was te smelten en te egaliseren, en geeft het dan een laatste opruimpolijsting.

Klik op de onderstaande link om de eindresultaten van zijn project te zien, evenals alle stappen die hij heeft doorlopen om het eindproduct er zo professioneel uit te laten zien.

Lasergegraveerde, met was gevulde panelen met hoog contrast voor elektronicaprojecten [RedToRope via gehackte gadgets]

Meer verhalen

Voeg de 2D-versie van de nieuwe Unity-interface toe aan Ubuntu 10.10 en 11.04

Kan uw computer of virtualisatiesoftware de nieuwe 3D-versie van de Unity Interface in Ubuntu niet weergeven? Nu heb je toegang tot en geniet van de 2D-versie met slechts een beetje PPA-magie toegevoegd aan je systeem!

MightyMintyBoost is een 3-in-1 gadget-oplader

Als je op zoek bent naar een veelzijdige batterijbooster, dan zal deze doe-het-zelf 3-in-1 zonne-/usb-/wandstroomoplader, bekend als de MightyMintyBoost, met gemak je telefoon, mp3-speler en andere gadgets overtreffen.

Watson sluit zich aan bij tegenstanders van menselijk gevaar

In januari lieten we je een video zien van Waton in een oefenronde tegen Jeopardy-kampioenen Ken Jennings en Brad Rutter. Gisteravond stonden ze in een echte ronde van Jeopardy met Watson in een gelijkspel met Rutter.

SnapBird geeft je Twitter-zoekopdrachten een boost

De standaardzoekfunctie van Twitter is een beetje bloedarm. Als je je Twitter-zoekopdracht een boost wilt geven, start je de webgebaseerde zoektool SnapBird en duik je in je eerdere tweets, evenals die van vrienden en volgers.

Desktop Fun: Springtime Personas-thema's voor Firefox

Met nog wekenlang winterweer te gaan, kan het een beetje deprimerend zijn om naar buiten te kijken en niets dan een saai, levenloos landschap te zien. Om het tijdsverschil te overbruggen totdat je de ramen kunt openen, kunt genieten van de warmte van de zon en de lentebries op je gezicht kunt voelen, presenteren we onze Springtime Persona's

Vingerbewegingen in MacBook-stijl krijgen op Ubuntu Linux

Apple-gebruikers vegen, knijpen en draaien de gebruikersinterfaces van Mac naar de inhoud van hun vingers. In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u hippe dingen kunt doen, zoals het uitbreiden en verkleinen van vensters en het wijzigen van bureaubladen met vingerbewegingen.

Vraag How-To Geek: Dropbox in het Start-menu, Symlinks begrijpen en dvd's uit de tv-serie rippen

Deze week bekijken we hoe je Dropbox in je Windows Start-menu kunt opnemen, symbolische koppelingen begrijpt en gebruikt, en hoe je je tv-serie-dvd's rechtstreeks kunt rippen naar unieke en hoogwaardige afleveringsbestanden.

KeyCounter houdt uw toetsaanslagen en muisklikken bij

Als je ooit een brandende behoefte hebt gehad om te weten hoe vaak je het toetsenbord aanraakt en elke dag met je muis klikt, kan KeyCounter, een kleine draagbare app, helpen om aan je geeky statistische behoeften te voldoen.

Voeg aangepaste led-omgevingsverlichting toe aan uw pc of mediacenter

Als je verlangt naar wat van die zoete omgevingsverlichting die je vindt in high-end HDTV-opstellingen, lang niet meer. Deze doe-het-zelf-elektronicagids laat zien hoe u aangepaste en snel reagerende omgevingsverlichting aan uw comp...

De Trackor bewaakt Amazon-prijzen; Integreert met Chrome, Firefox en Safari

Als je een frequente Amazon-shopper bent, is de Tracktor een onschatbare winkelhulp. Bezoek de website of, nog beter, voeg de extensie toe aan uw browser voor gedetailleerde prijsgeschiedenis en prijsdalingen.