Gebruikt u Facebook al met een versleutelde sessie?

gebruik-je-facebook-met-een-versleutelde-sessie-nog-foto 1

Als je een nerd bent en al het technische nieuws bijhoudt, weet je waarschijnlijk al dat Facebook een SSL-functie heeft toegevoegd, maar voor alle anderen: je kunt je Facebook-profiel veiliger maken door deze optie in te schakelen, en hier is hoe het te doen .

Het enige dat we gaan doen, is naar de Facebook-profielinstellingen gaan en vervolgens een vakje aanvinken dat het gebruik van SSL-codering waar mogelijk afdwingt. Eenvoudig!De SSL-functie van Facebook inschakelen

Ga naar Account -> Accountinstellingen vanuit het menu daar aan de rechterkant ...

gebruik-je-facebook-met-een-versleutelde-sessie-nog foto 2

Vink vervolgens waar mogelijk het vakje aan voor Browse Facebook op een beveiligde verbinding (https). Klik op Opslaan, en dat is alles.

gebruik-je-facebook-met-een-versleutelde-sessie-nog foto 3

Nu je deze optie hebt ingeschakeld, kunnen mensen je sessie eindelijk niet kapen als je op een onveilig draadloos netwerk zit.

Meer verhalen

Loopscore berekent de factor voor voetgangersvriendelijkheid in een buurt

Als lopen voor goede koffie, lekker eten en een cheque bij uw plaatselijke bank belangrijk voor u is, dan maakt Walk Score de cijfers op een rij en laat u zien hoe voetgangersvriendelijk een buurt is.

Hack een draadloze deurbel in een snail mail-indicator

Als je ooit hebt gewild dat je een melding zou krijgen bij de bezorging van je fysieke post (net zoals je doet met je e-mail), dan is deze hack iets voor jou. Verander een draadloze deurbel in een snail mail indicator.

Zwart-wit vintage foto's inkleuren in Photoshop

Altijd al kleur willen toevoegen aan uw oude, vintage of historische foto's? Laad wat oude foto's op en zie hoe snel kleur kan worden toegevoegd aan elke zwart-witfoto in deze eenvoudige Photoshop-handleiding.

De controle overnemen en Google Agenda-herinneringen aanpassen

Google-agenda heeft een grote flexibiliteit met herinneringen, maar de standaardinstellingen zijn vaak nutteloos zonder de instellingen aan te passen. Hier zijn enkele veelvoorkomende meldingsinstellingen die u mogelijk beter wilt aanpassen aan uw behoeften.

Week in Geek: 50 miljoen virussen en meer onderweg editie

Deze week hebben we geleerd hoe u een back-up kunt maken van en gegevens kunt kopiëren tussen iOS-apparaten, Linux-commando's kunt gebruiken in Windows met Cygwin, de productiviteit van het schrijven van e-mail kunt verhogen met Microsoft Word Mail Merge, productiever kunt zijn in Ubuntu met behulp van sneltoetsen, de FTP-service in XBMC kunt herstellen, de gedownloade naam kunt wijzigen Tv shows,

Geniet van rommelvrije YouTube-videoweergave in Opera met CleanTube

Video's kijken op YouTube kan heel leuk zijn, maar de pagina's zijn te vol met rommel. Als je letterlijk in een oogwenk dingen wilt opruimen, dan heb je alleen de CleanTube-extensie voor Opera nodig.

Hoe u SSH-opdrachtregeltoegang tot Windows 7 krijgt met Cygwin

Bent u vertrouwd met Linux/Unix en wilt u SSH-toegang tot uw Windows 7-machine? Cygwin biedt deze functionaliteit en geeft je in een paar simpele stappen een vertrouwde omgeving om mee te werken.

The Prospector - Home Dash-extensie creëert een geheel nieuwe browse-ervaring in Firefox

Wilt u een ander soort browse-ervaring proberen terwijl u Firefox gebruikt? Met de Prospector - Home Dash-extensie van Mozilla Labs krijg je een mix van de traditionele gebruikersinterface, de modus voor volledig scherm en een mobiele stijl in ...

Waarom niemand het privacybeleid van websites leest [Infographic]

Wanneer heb je voor het laatst de volledige privacy gelezen van een website waarop je je aanmeldde? Nooit? U zou niet de enige zijn en dit infographic onderzoek van het privacybeleid laat zien waarom.

10 rare gaming-records uit het Guinness Book

De dingen zijn een beetje veranderd in het Guinness Book of World Records dat we in onze jeugd hebben overgoten; de nieuwe versie heeft pagina's met vermeldingen met betrekking tot videogames. Hier zijn enkele van de meer kleurrijke die je waarschijnlijk niet kende.