Gebruik de gestroomlijnde afdrukfuncties in Office 2010

In eerdere versies van Office kon het afdrukken door veel verschillende instellingenschermen soms een hele klus worden. Vandaag bekijken we de gestroomlijnde afdrukopties die beschikbaar zijn in Office 2010 Backstage.

Afdrukken in Office 2010

Wanneer u klaar bent om uw document af te drukken, klikt u op Bestand om Backstage View te openen en vervolgens op Afdrukken. Print Preview is gecombineerd met Print, zodat u vrijwel al uw afdrukopties en instellingen vanaf één plek kunt regelen.gebruik-de-gestroomlijnde-afdrukfuncties-in-office-2010 foto 1

U kunt de verschillende afdrukopties en instellingen selecteren.

gebruik-de-gestroomlijnde-afdrukfuncties-in-office-2010 foto 2

Een mooie lijst met instellingen om een ​​heel document af te drukken.

gebruik-de-gestroomlijnde-afdrukfuncties-in-office-2010 foto 3

Het omvat gemakkelijker toegang tot Pagina-instelling.

gebruik-de-gestroomlijnde-afdrukfuncties-in-office-2010 foto 4

Ook gemakkelijker toegang tot printereigenschappen.

gebruik-de-gestroomlijnde-afdrukfuncties-in-office-2010 foto 5

Wanneer u verschillende afdrukopties en lay-outs kiest, kunt u meteen zien hoe het document eruit zal zien zonder dat u door verschillende dialoogvensters hoeft te navigeren.

gebruik-de-gestroomlijnde-afdrukfuncties-in-office-2010 foto 6

Dit is een van de vele verbeteringen die in Office 2010 beschikbaar zijn en waarmee u uw werk gemakkelijker en sneller kunt doen. In dit voorbeeld laten we Word 2010 zien, maar dezelfde instellingen zijn beschikbaar in de andere apps in de suite. Natuurlijk kan iedereen de nieuwe Office 2010 Beta downloaden en installeren en deze nieuwe opties uitproberen.

Microsoft Office 2010 downloaden

Meer verhalen

Office 2010-documenten uploaden naar technische preview van webapps

Een van de belangrijkste nieuwe functies in Office 2010 is de mogelijkheid om documenten online te delen en te bewerken met de Office Web Apps-service. Vandaag bekijken we hoe u ze op uw SkyDrive kunt opslaan voor gebruik in Office Web Apps.

Maak muisnavigatie sneller in Windows

Je bent misschien geen Keyboard Ninja, maar zou graag sneller met de muis door Windows kunnen navigeren. U kunt muisnavigatie sneller maken door de aanwijzersnelheid te verhogen en de optie Uitlijnen op te gebruiken die beschikbaar is in XP, Vista en Windows 7.

Windows 7 leren: uw muziek beheren met Windows Media Player

Als u overstapt van XP naar Windows 7, zult u merken dat Windows Media Player 12 anders is dan eerdere versies. Vandaag nemen we u mee door het proces van het beheren van uw muziekcollectie in Windows 7 met Windows Media Player, en bekijken we enkele van de nieuwe functies.

Hoe maak je een zip-bestand met dezelfde naam als een geselecteerd bestand

Als je de in Windows ingebouwde gecomprimeerde mappen gebruikt om zip-bestanden te maken, is het je misschien opgevallen dat het bestand wordt gemaakt met dezelfde naam als het geselecteerde bestand, wat raar wordt als je meerdere bestanden selecteert. Hier leest u hoe u de juiste naam kunt kiezen.

Toegang tot Remember The Milk in Google Chrome op de gemakkelijke manier

Bent u op zoek naar een geweldige manier om toegang te krijgen tot Remember The Milk in Google Chrome? Zie hoe gemakkelijk het kan zijn met de ChromeMilk-extensie.

Tabbladen van Fav-Icon-formaat maken en vastzetten in Firefox

Wilt u die vastgezette tabbladen in Fav-Icon-formaat nu gepland voor de toekomstige Firefox 4.0-release? Dan wil je zeker eens kijken naar de App Tabs extensie.

De anatomie van salarisonderhandelingen

Effectieve salarisonderhandeling is een vaardigheid. Uw kunstige vermogen om te onderhandelen over het salaris dat u wilt, zowel wanneer u een baan aangeboden krijgt als wanneer u zich voorbereidt op uw beoordeling om uw loonsverhoging te bespreken, zal ongetwijfeld van invloed zijn op wat u krijgt.

Windows 7 leren: bureaubladthema's en achtergronden

Bij het aanschaffen van een nieuwe Windows-computer is het eerste wat veel mensen doen de achtergrond en thema's aanpassen om het uiterlijk te veranderen. In dit artikel laten we u zien hoe u thema's en achtergronden kunt wijzigen, verborgen thema's kunt vinden en een achtergronddiavoorstelling op uw bureaublad kunt maken.

Laat MSE een herstelpunt maken voordat u malware opruimt

Everyday Malware blijft evolueren om meer afwijkend te zijn en schade aan uw systeem te veroorzaken. Voordat u wijzigingen aanbrengt op uw computer, is het altijd een goed idee om een ​​herstelpunt te maken voor het geval de wijzigingen een andere app kapot maken of Windows onstabiel maken. Laten we eens kijken naar het maken van Microsoft Security

Dual Boot uw vooraf geïnstalleerde Windows 7-computer met Vista

Als je extra stations hebt, zoals mediakaart- en optische schijfstations, wil je misschien een beetje hernoemen om ze recht te houden. Typ Schijfbeheer in het zoekvak in het menu Start.