E-mail gebruiken om gratis tekstberichten (sms) naar mobiele telefoons te verzenden

Soms zou het zeker nuttig zijn om een ​​snel sms-bericht te sturen naar iemand die je kent. Maar wat als u achter uw computer zit en uw mobiele telefoon niet kunt gebruiken? Start gewoon je favoriete e-mailaccount en stuur dat bericht naar buiten met behulp van de SMS Gateway-adressen die we voor je hebben verzameld.

gebruik-e-mail-om-sms-berichten-sms-naar-mobiele-telefoons-gratis-foto te verzenden 1

Foto door Steve Webel.Let op: Het verzenden van een e-mail is altijd gratis, maar de persoon die het bericht ontvangt, zal waarschijnlijk een sms-bericht moeten betalen. Houd daar rekening mee bij het gebruik hiervan.

SMS-berichten verzenden

Om aan de slag te gaan, voert u gewoon het SMS Gateway-adres in op dezelfde manier als u zou doen met een e-mailadres, stelt u uw bericht op en verzendt het vervolgens.

gebruik-e-mail-om-sms-berichten-sms-naar-mobiele-telefoons-gratis te verzenden foto 2

Binnen korte tijd zullen uw familie, vrienden of collega's de nieuwe sms op hun mobiel zien verschijnen.

gebruik-e-mail-om-sms-berichten-sms-naar-mobiele-telefoons-gratis te verzenden foto 3

SMS-gatewaylijst

Om de hier getoonde SMS Gateway-adressen te gebruiken, voert u het 10-cijferige mobiele telefoonnummer in van de persoon naar wie u een bericht stuurt vóór het juiste adres (d.w.z. 1234567890@carrier.com).

Opmerking: hier getoonde sms-gateways zijn alleen voor Amerikaanse providers (links voor extra Amerikaanse en internationale providers aan het einde van het artikel).

Alltel Draadloos mobiel nummer@message.Alltel.com (SMS & MMS)
mobiel-nummer@text.wireless.alltel.com (SMS) mobiel-nummer@mms.alltel.net (MMS) AT&T Draadloos mobiel-nummer@txt.att.net (SMS)
mobile-number@mms.att.net (MMS) AT&T Mobility (voorheen Cingular) mobile-number@cingularme.com
mobiel-nummer@mobile.mycingular.com Boost mobiel mobiel-nummer@myboostmobile.com Krekel mobiel-nummer@sms.mycricket.com (SMS)
mobiel-nummer@mms.mycricket.com (MMS) Metro PCS mobiel-nummer@mymetropcs.com Sprint (PCS) mobiel-nummer@messaging.sprintpcs.com SMS)
mobiel-nummer@pm.sprint.com (MMS) Sprint (Nextel) mobiel-nummer@page.nextel.com (SMS)
mobiel-nummer@messaging.nextel.com (Rich Messaging) Straight Talk mobiel-nummer@VTEXT.COM (SMS)
mobiel-nummer@mypixmessages.com (MMS) T-Mobile mobiel-nummer@tmomail.net (MMS) V.S. Mobiel mobiel-nummer@email.uscc.net (SMS)
mobiel-nummer@mms.uscc.net (MMS) Verizon mobiel-nummer@vtext.com (SMS)
mobiel-nummer@vzwpix.com (MMS) Virgin Mobile mobiel-nummer@vmobl.com (SMS)
mobiel-nummer@vmpix.com (MMS)

Extra SMS Gateway-adressen zoeken

Foto door keepthebyte.

Als uw mobiele provider hier niet wordt vermeld, kunt u aanvullende SMS Gateway-adressen vinden voor Amerikaanse en internationale bedrijven die deze websites gebruiken.

Lijst met SMS-gateways (Wikipedia)

E-mail naar sms-gateways, volledige lijst

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) e-mailbezorging

Meer verhalen

Futurama bewijst nieuwe wiskundige stelling om een ​​plotcrisis op te lossen

In de Futurama-aflevering van gisteravond, The Prisoner of Benda, kwamen ze terecht in een gebruikelijke crisis waarvoor de wetenschap nodig was om het probleem op te lossen - en in dit geval was het echt ... min of meer.

Evernote-bestanden importeren in MS OneNote 2010

Wilt u uw notities van Evernote naar MS OneNote verplaatsen? Er is geen directe manier om Evernote-bestanden in OneNote te importeren, maar hier zijn enkele trucs die best goed werken om uw notities naar uw favoriete applicatie te verplaatsen.

Waarom je je iOS-apparaat zou moeten jailbreaken?

Onlangs werd aangekondigd dat het legaal is om je telefoon/apparaten te hacken. Vandaag bekijken we waarom je je iOS-apparaat zou willen jailbreaken. Dit is een algemeen overzicht van enkele van de mogelijkheden en opties die beschikbaar zijn na een jailbreak.

Regelmatige financiële controle leidt tot minder overbesteding

In een zwakke economie is het noodzakelijk om geld te besparen, dus waakzaam zijn over het controleren van uw uitgaven en serviceverbruik kan helpen om te hoge uitgaven te beteugelen. Als u te lang wacht met het aanpassen van het bestedingspatroon en het beperken van het verbruik van diensten, kunnen uw rekeningen snel uit de hand lopen.

Bewaar eenvoudig een gespiegelde back-up van lokale bestanden op al uw netwerkcomputers

Als u meerdere computers van eindgebruikers in een netwerk hebt, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat er een back-up wordt gemaakt van bestanden die lokaal op de respectieve computers zijn opgeslagen in het geval van een storing op de harde schijf. Het onderhouden van back-upprogramma's, configuraties en, mogelijk, ondersteuningskosten op elke machine kan erg lastig zijn, dus als:

Verzend of ontvang e-mails in Gmail volgens uw schema met Boomerang (en we hebben uitnodigingen)

Heb je ooit een e-mail op een ander tijdstip moeten verzenden of ontvangen en wilde je deze inplannen? Boomerang is een nieuwe bèta-add-on voor Google Chrome en Firefox waarmee je Gmail rond je tijd kunt plannen en we hebben 1.000 uitnodigingen!

Vrijdagpret: Souptoys Toybox

Vrijdag is weer voorbij en nu is het tijd voor jou om een ​​pauze te nemen en plezier te hebben. Deze week hebben we een set speelgoed en speelsets voor je desktop, verpakt in een mooi, eenvoudig te installeren pakket.

Een back-up maken van uw Windows Home Server-systeemstatus

Soms kan het systeem onstabiel worden wanneer u aanpassingen maakt aan WHS of bepaalde invoegtoepassingen installeert. Hier bekijken we hoe u een back-up kunt maken van de WHS-systeemstatus en/of het register, zodat u deze kunt herstellen als er iets misgaat.

Documenten met tabbladen toevoegen aan Microsoft Word

Wilt u net als uw webbrowser kunnen schakelen tussen uw Word-documenten met tabbladen? Hier leest u hoe u van Word een documentinterface met tabbladen kunt maken, zodat u eenvoudig meerdere bestanden tegelijk kunt bewerken.

Ontvang gratis studentensoftware van Microsoft bij DreamSpark

Als je op de universiteit zit, is de kans groot dat je overweldigd wordt door stijgende collegegeld- en studiekosten. Hier leest u hoe u een kleine pauze kunt nemen met absoluut gratis ontwikkelings- en ontwerpsoftware van Microsoft via DreamSpark.