Gebruik deze bladwijzer om gemakkelijk albums te krijgen

Met de hulp van UnMicD bij LH (disclaimer: {s}hij deed het grootste deel van het werk), heb ik een bookmarklet samengesteld om muziek online te krijgen met behulp van de google/mediafire-truc.

Hier is de JS:
|__+_|
En hier is de eenvoudige favicon die ik ervoor heb gemaakt (imgur):
http://imgur.com/sXOfp.png
Ik gebruik de Firefox Add-on Favicon Picker om Favicons toe te wijzen aan bookmarklets.

Opmerking:
Dit kwam tot stand omdat UnMicD en ik het oorspronkelijk hadden over het maken van een bookmarklet voor een snelle Google-zoekopdracht op site: [plaatsnaam].craigslist.org.
Die code is hier beschikbaar:
http://lifehacker.com/comment/19315440/Ik zou die JS ook posten, maar ik wil niet alle eer stelen...

Meer verhalen

Bekijk kaarten van adreslocaties op de gemakkelijke manier

Heeft u tijdens het browsen het adres gevonden van een plaats die u graag zou willen bezoeken, maar is er geen kaart beschikbaar op de website? Nu kunt u de kaart en een luchtfoto bekijken met behulp van de Bookmaplet Bookmarklet.

Maak op eenvoudige wijze verkorte goo.gl-URL's in Google Chrome

Ben je enthousiast geworden om de nieuwe URL-verkortingsservice van Google uit te proberen en toe te voegen aan Chrome? Nu kunt u beide heel gemakkelijk doen met de goo.gl-verkorter-extensie.

Toegangsgegevens delen met Excel in Office 2010

Het is gemakkelijker om Access-gegevens te delen met andere toepassingen in Office 2010. Vandaag bekijken we hoe gemakkelijk het is om gegevens uit een Access 2010-database te delen naar een Excel-spreadsheet en meer.

Verplaats de taakbalk naar verschillende locaties in Windows

De meesten van jullie zijn er waarschijnlijk aan gewend dat de taakbalk altijd onder aan het scherm staat en hebben er nooit aan gedacht deze te verplaatsen. Hier laten we u zien hoe u het naar een van de vier hoeken van het bureaublad in XP, Vista en Windows 7 kunt verplaatsen.

Bekijk uw GReader RSS-feeds op de gemakkelijke manier in Firefox

Wilt u een gemakkelijke manier om uw RSS-feeds de hele dag door te bekijken terwijl u aan het werk bent? Doe dan met ons mee terwijl we de GReader Popup-extensie voor Firefox bekijken.

Aanpassen en verbeteren hoe uw tabbladen werken in Firefox

Wilt u een gemakkelijke manier om de functionaliteit van uw tabbladen aan te passen en te verbeteren? Dan wil je zeker eens kijken naar de Tabberwocky extensie voor Firefox.

Open verschillende Outlook-functies in afzonderlijke Windows om de productiviteit te verbeteren

Als u een groot deel van de werkdag in Outlook werkt, vindt u het misschien vervelend om van de e-mailweergave naar de agenda te moeten navigeren en vervolgens naar Contacten... enz. Vandaag laten we je een coole snelle tip zien waarmee je elke functie in een nieuw venster kunt openen.

Een machine loskoppelen van een thuisgroep

De Homegroup-functie in Windows 7 is geweldig voor het delen van bestanden tussen machines. Soms vindt u het misschien nodig om een ​​thuisgroep te verlaten omdat u geen toegang tot de bestanden of printer nodig hebt. Hier laten we u de stappen zien om de verbinding met een thuisgroep te verbreken.

Windows 7 leren: maak een thuisgroep en sluit u daarbij aan bij een nieuwe computer

Een van de coole nieuwe functies in Windows 7 is de Homegroup-functie waarmee bestanden eenvoudig tussen machines kunnen worden gedeeld. Vandaag bekijken we hoe u een nieuwe Windows 7-machine aan een bestaande thuisgroep kunt toevoegen.

Toegang tot uw favoriete Google-services in Chrome op de gemakkelijke manier

Wilt u een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot uw favoriete Google-services tijdens het browsen met Chrome? U kunt nu snel klikken met de Google Apps Shortcuts-extensie.