Garmin's Forerunner 935 smartwatch weet hoe hard je traint

garmin-and-039;s-forerunner-935-smartwatch-knows-how-hard-you-work-out foto 1 Garmin

Twee maanden na het updaten van de Fenix-lijn van multisport-fitnesshorloges op CES, onthulde Garmin zijn nieuwste GPS-enabled uurwerk, de Forerunner 935. In tegenstelling tot de Fenix-familie, die meer is ontworpen voor algemene buitenavonturen, is deze nieuwe tracker speciaal gebouwd voor serieuze atleten die het maximale uit hun training willen halen.

De 935 luidt een reeks nieuwe trainingsfuncties in. De tool Trainingsstatus analyseert bijvoorbeeld uw eerdere trainingen en algemene fitnessniveau om te illustreren of u productief traint, piekt of overdrijft. Training Load daarentegen kijkt naar de langere termijn en analyseert een week aan trainingen om te bepalen of elke individuele sessie te gemakkelijk of te moeilijk is. Ten slotte schat Training Effect de aërobe en anaërobe voordelen van een enkele trainingssessie. Net als de Fenix-lijn kan dit horloge verbinding maken met Garmin's Connect IQ-winkel, zodat u apps zoals TrainingPeaks kunt downloaden, waarmee u volledige trainingen om uw pols kunt doen.Garmin factureert de 935 als topklasse en daarom zit dit horloge boordevol functies. Het bevat GPS/GLONASS-locatietracking, een ABC-sensor (hoogtemeter, barometer, kompas) en de Elevate-hartslagmeter aan de pols van het bedrijf. Hierdoor kunnen gebruikers hun BPM in realtime zien zonder een aparte borstband te dragen. De 935 kan ook worden gekoppeld aan Garmin's Running Dynamics Pod (die aan uw tailleband wordt vastgeklikt) om meetwaarden zoals cadans, grondcontacttijd en paslengte bij te houden en weer te geven.

Hoewel de 935 zwaar neigt naar hardloperstraining, kan hij worden gebruikt om je prestaties bij te houden in een verscheidenheid aan andere atletische bezigheden. Het bewaakt vermogenszones, tijd zittend en staand, platformcentrum-offset en vermogensfase terwijl u op de fiets zit (het werkt ook met het Varia-fietssysteem). Als je in het water bent, houdt de Forerunner je afstand, slag en zwemtempo bij.

Als GPS is ingeschakeld, heeft de Forerunner een batterijduur van maximaal 24 uur, 50 uur in de energiebesparende modus en twee weken als u het volgen van de locatie helemaal uitschakelt. Het zal voor $ 500 worden verkocht, maar je kunt ook springen voor een 'tri-bundle-optie' van $ 650, die zowel gele als zwarte riemen, HRM-Tri, HRM-Swim en de quick release-kit bevat, waarmee je riemen kunt verwisselen zonder gereedschap.

Aanbevolen verhalen

Apple weet dat je je AirPods steeds kwijtraakt

De nieuwste iOS-update bevat een Find My AirPods-functie. Mac- en Apple Watch-gebruikers krijgen ook een aantal nieuwe trucs.

Samsung dient patent in voor Smartwatch Rim Display

In plaats van slechts één display op een smartwatch, wil Samsung er twee, waarbij de tweede rond de roterende rand van het horloge wordt geplaatst.