Garmin Vívosmart 3 beoordeelt uw aerobe prestaties

Op zoek naar een nieuwe activity tracker? Garmin heeft zojuist de vívosmart 3 activity tracker van $ 139,99 aangekondigd, die een slank ontwerp heeft en een verborgen display dat alleen zichtbaar is wanneer het wordt geactiveerd via gebaren, waarschuwingen of meldingen.

Het apparaat, dat wordt geleverd in zwart en paars, biedt 24/7 hartslagmeting en volgt automatisch je stappen, beklommen verdiepingen, verbrande calorieën, afstand, slaap, activiteitsintensiteit en meer.Garmin zei dat het activiteiten zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen en elliptische training zonder uw hulp zal herkennen en registreren. Als u aan krachttraining doet, houdt het zelfs uw herhalingen, sets en rusttijden bij tijdens oefeningen met vrij gewicht en lichaamsgewicht.

De vívosmart 3 is ook het eerste product in de vivo-familie dat de 'VO2 max' schat, een indicatie van aerobe prestaties die voorheen alleen beschikbaar waren in de duurdere hardloophorloges van Garmin. Het toont uw VO2 max-score vertaald naar een fitnessniveau, van slecht tot superieur. De wearable kan ook uw 'fitnessleeftijd' berekenen en uw stressniveaus gedurende de dag volgen.

Stressniveaus worden direct op het apparaat weergegeven als een wiggrafiek. Als je super gestrest bent, kan de vívosmart 3 je ademhalingsoefeningen doen om je te helpen kalmeren.

Al uw fitness-, stress- en slaapgegevens worden verzonden naar de Garmin connect mobiele app, waar u deze in meer detail kunt bekijken. De app geeft je bijvoorbeeld een tijdlijn van je stressniveaus, zodat je patronen kunt identificeren en, hopelijk, je routine kunt aanpassen.

Verwant

  • De beste fitnesstrackers van 2017De beste fitnesstrackers van 2017

Garmin zei dat de vívosmart 3 tot vijf dagen meegaat op een enkele lading, en dat je hem niet hoeft uit te doen als je aan het douchen of zwemmen bent.

'Gezondheidsbewuste klanten raken steeds meer geïnteresseerd in de betekenis achter hun activiteitsstatistieken', zei Garmin's Vice President of Worldwide Sales Dan Bartel in een verklaring. 'Zoals in, ik vind het leuk om de gegevens te zien, maar hoe verhoudt dit zich tot mijn algehele welzijn? Met zijn nieuwe fitness- en wellness-monitoringtools die je dingen vertellen zoals fitnessleeftijd en stressniveau, kan de vívosmart 3 gebruikers die antwoorden bieden, en dat is een game changer voor de activity tracker-industrie.'

De vívosmart 3 maakt ook verbinding met uw smartphone en waarschuwt u over e-mails, sms'jes, oproepen, agendaherinneringen, app-waarschuwingen, updates van sociale media en meer. U kunt het gebruiken om muziek op uw smartphone te bedienen, een waarschuwing te sturen om een ​​zoekgeraakte smartphone te lokaliseren of de Garmin VIRB camera op afstand te bedienen, als u die heeft.

Aanbevolen verhalen

Apple heeft zojuist toegegeven dat uw volgende zakelijke pc geen Mac Pro zou moeten zijn

Ze gaven toe dat ze het hadden verpest.

Wetenschappers doorzoeken 3 miljoen publicaties om het geheim van zeeverandering te ontrafelen

Ze deden het snel dankzij de nieuwe onderzoekstools die ze creëerden.

Federale rechter schort het herziene reisverbod tijdelijk op

Meer dan 50 technologiebedrijven hebben vandaag een amicusbrief ingediend ter ondersteuning van de rechtszaak van Hawaï tegen het verbod.