Galaxy S8 is mogelijk de snelste telefoon op elk netwerk

De Galaxy S8 ziet eruit als een krachtige smartphone voor alle vier de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Het krijgt speciale mogelijkheden op T-Mobile, Sprint en AT&T, vertelden de providers ons vóór de lancering van de telefoon vandaag. En de afwezigheid van Verizon van de lijst is misschien gewoon omdat de koerier verlegen is.

Op T-Mobile kan de S8 'gigabit LTE'-snelheden bereiken door 3x carrier-aggregatie, 4x4 MIMO en 256 QAM te combineren, wat nog geen andere telefoon heeft gedaan, zei T-Mobile's VP van engineering Grant Castle. De eerste is een techniek om verschillende ethergolven met elkaar te verbinden om een ​​zeer breed pad te maken. De tweede vermenigvuldigt antennes voor een sterker signaal en de derde is een efficiënter coderingssysteem. De Galaxy S7 had deze drie technologieën, maar kon er maar twee tegelijk gebruiken, zei Castle.'Met al die trucs ingeschakeld, wordt het ons eerste gigabit-compatibele apparaat', zei Castle.

Samsung Galaxy S8: alles wat u moet weten

Alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy S8: http://bit.ly/2oaMuhE

Geplaatst door PCMag op woensdag 29 maart 2017

Natuurlijk heeft T-Mobile ook voldoende ether, of spectrum, nodig om die hoge snelheden uit te zenden. Er is minimaal 50 MHz LTE-spectrum nodig om gigabit-internet te maken, dus gezien de noodzaak om 2G- en 3G-netwerken te onderhouden, vroegen we spectrumexperts Mosaik Solutions waar T-Mobile meer dan 70 MHz spectrum heeft.

De koerier heeft minstens 70 MHz in 41 steden, zei Mosaik. Het heeft het meeste spectrum, meer dan 90 MHz, in Atlanta, Birmingham, Dallas, Detroit, El Paso, Honolulu, Jacksonville, Las Vegas, Minneapolis, San Francisco, Seattle en Tampa. Dus daar zie je waarschijnlijk als eerste hoge snelheden.

T-Mobile heeft meer dan 80 MHz in Boston, Denver, Houston, Miami, New York, Philadelphia, Portland, San Antonio en verschillende andere steden, meldde Mosaik, en meer dan 70 in Chicago, Pittsburgh, Washington en andere.

In de Samsung Galaxy S8-testfaciliteit

'We hebben alle bouwstenen, nu is het alleen nog een kwestie van het vrijmaken van het spectrum en het voltooien van de bouwwerken', zei Castle.

De S8 is ook een van de eerste telefoons die de nieuwe Band 66 van T-Mobile ondersteunt, waardoor de koerier meer ruimte krijgt om spectrum te combineren. En het is de allereerste die LTE-U en mogelijk LAA ondersteunt, nieuwe technologieën die door T-Mobile, Verizon en AT&T worden gebruikt om de LTE-snelheden in drukke stedelijke en binnengebieden te verbeteren.

Apple iPhones hebben met name geen LTE-U, 4x4 MIMO, 256 QAM of Band 66.

Het bereik van de sprint uitbreiden

Op Sprint is de Galaxy S8 de tweede telefoon (na de LG G6) met HPUE: High Performance User Equipment. Dat verhoogt letterlijk het volume op het netwerk van Sprint, waardoor het bereik van het snelle 2,5GHz-systeem met 30 procent wordt uitgebreid om de traditionele PCS-dekking 'bijna te evenaren'. HPUE helpt vooral binnenshuis, zei Sprint.

De telefoon ondersteunt ook 3x carrier aggregation en 256 QAM op Sprint, en kan 4x4 MIMO-dekking krijgen op de 1900MHz PCS-band met een 'toekomstige software-update'. Dat vergroot de dekking van 1900 MHz voor deze telefoon. De S8 is echter geen volledige gigabit-telefoon op Sprint, omdat hij geen 4x4 MIMO op de 2,5 GHz-band heeft. Sprint demonstreerde vorige maand gigabit-mogelijkheden met een toekomstig Motorola-apparaat.

Evolueren met AT&T

AT&T heeft de Galaxy S8 uitgeroepen tot een '5G Evolution'-telefoon, die in eerste instantie in Austin en Indianapolis hoge snelheden kan halen en later in het jaar 'theoretische pieksnelheden tot 1 gigabit per seconde in sommige gebieden mogelijk maakt'.

Het bedrijf heeft in het verleden gezegd dat het 3x carrier aggregation en 256 QAM inzet, en de radiofrequenties zijn vergelijkbaar genoeg met die van T-Mobile dat 4x4 MIMO ook een rol kan gaan spelen. (AT&T heeft onze vragen hierover nog niet beantwoord.) Dus de regels die gelden voor T-Mobile, waardoor hogere snelheden op deze telefoon mogelijk zijn dan andere, kunnen ook van toepassing zijn op AT&T.

Hoe zit het met Verizon?

Verizon die niet klaagt over de Galaxy S8 zegt minder over zijn netwerk dan over zijn communicatiestrategieën.

Verizon heeft bijvoorbeeld 3x carrier-aggregatie en 256 QAM en gebruikt dezelfde primaire LTE-band als T-Mobile, wat betekent dat het 4x4 MIMO moet kunnen krijgen met de juiste software. Dus Verizon kan mogelijk dezelfde snelheden zien die T-Mobile veelbelovend is. Het is gewoon niet opscheppen erover.

Aanbevolen verhalen

De Galaxy S8+ vs. de concurrentie: strijd tussen grote broers en zussen

Het nieuwe grote toestel van Samsung biedt veel meer dan alleen zijn formaat.

Alle plaatsen waar je de Galaxy S8 en S8+ kunt kopen

En wie heeft de beste aanbiedingen.

Intel: onze volgende chips zullen een 'generatie voor' zijn op Samsung

Zijn 10-nanometerchips hebben het dubbele van de transistors van rivaliserende technologie.

De bundel met 10 headsets van HTC Vive kan meer scholen naar VR lokken

In de toekomst kunnen scheikunde- en biologielessen veiliger en leuker zijn in VR.

Comcast vertelde niet te beweren dat het 'het snelste internet van Amerika' heeft

Ookla's gegevens ondersteunen zijn opschepperij niet, zegt advertentieregulator.