Galaxy S8-bezitters moeten wachten om met Bixby te praten

De Samsung Galaxy S8 arriveert in de VS zonder een van zijn belangrijkste kenmerken: de stem van Bixby, de nieuwe persoonlijke digitale assistent van Samsung.

Bixby is Samsung's antwoord op Amazon's Alexa en Apple's Siri, een spraakgestuurde assistent die is ontworpen om veel aspecten van je leven aan te kunnen, van je eraan herinneren wat je in de supermarkt moet kopen tot het inschakelen van de draadloze hotspot van je telefoon. Hoewel deze en andere functies beschikbaar zullen zijn wanneer de Galaxy S8 op 21 april wordt gelanceerd, is de spraakfunctie dat niet. Met andere woorden, u zult op de ouderwetse manier met Bixby moeten communiceren door op het scherm te tikken.Samsung zei dinsdag dat het van plan is om het spraakgestuurde deel van Bixby 'later dit voorjaar' uit te rollen, wat suggereert dat het meer ontwikkelingstijd nodig heeft om functies toe te voegen en knikken weg te werken. Dat klopt met hoe bedrijfsleiders en ingenieurs Bixby beschreven aan PCMag voorafgaand aan de lancering van de Galaxy S8 vorige maand: een functie die klein begint en later mogelijkheden toevoegt.

Verwant

  • Kan Samsung's Bixby Alexa Smashen? Kan Samsung's Bixby Smash Alexa?

Het resultaat is dat de eerste Galaxy S8-bezitters kunnen communiceren met drie delen van Bixby: Home, Vision en Reminders. Dat betekent dat je pop-upkaarten op het scherm van je telefoon ziet op basis van wat de assistent relevant vindt. Misschien belt u elke dag iemand op hetzelfde tijdstip? Bixby kan een herinnering instellen om te bellen. Op maandag vroeg wakker maar op vrijdag graag uitslapen? Bixby zal dat uitzoeken en zelf een alarmschema voorstellen.

Alles bij elkaar genomen zal Bixby in eerste instantie compatibel zijn met 10 van de ingebouwde apps van de Galaxy S8, waaronder galerij, telefoon, contacten, instellingen, camera en herinneringen. Samsung zegt dat ondersteuning voor de browser-, e-mail- en agenda-apps later komt.

Aanbevolen verhalen

Met Galaxy S8 probeert Samsung het specificatieblad te doorbreken

De Samsung Galaxy S8 presteert mogelijk veel beter dan de specificaties suggereren. Als dat het geval is, zijn specificaties dan echt het belangrijkste om te overwegen bij het kopen van een telefoon?

Microsoft heeft eigen versie van de Samsung Galaxy S8 (bijgewerkt)

Samsung en Microsoft gaan een stap verder dan het simpelweg bundelen van apps op de Galaxy S8.

Er zijn meer dan 770.000 geregistreerde drone-eigenaren in de VS

Dat is het dubbele van het aantal bemande vliegtuigen dat in 100 jaar is geregistreerd.

Wacht nooit meer in de rij met Amazon Go

Als je klaar bent met het verzamelen van je items, loop je gewoon de winkel uit. Geen regels of registers meer.

Spraakdictatie gebruiken om tegen uw Mac te spreken

Macs hebben spraakdictatie ingebouwd, zodat u kunt praten in plaats van typen. Deze functie werkt meer als spraakdictatie op een mobiel besturingssysteem en minder als de meer gecompliceerde spraakherkenningsfunctie die in Windows wordt aangetroffen.