Galaxy S8-eigenaren klagen over rood scherm

De Galaxy S8 en S8 Plus zijn zeer belangrijke smartphones voor Samsung vanwege de ramp die de Galaxy Note 7 was. er is een probleem. Deze keer is het niet de batterij, maar het veel beter zichtbare scherm.

Volgens The Korea Herald, die de afbeelding deelde die je hieronder ziet, hebben consumenten die de S8 en S8 Plus in Korea hebben gereserveerd, hun nieuwe telefoons in ontvangst genomen. Maar de klachten beginnen al te verschijnen met betrekking tot een roodachtige tint die zichtbaar is over het scherm.Samsung reageerde snel op klachten en beweert dat dit geen weergavefout is. Het bedrijf adviseert S8-bezitters die de roodachtige tint ervaren om de weergave-instellingen op de telefoon aan te passen. Dit werkt echter blijkbaar niet in alle gevallen, dus Samsung laat een uitwisseling plaatsvinden bij servicecentra.

Wat betreft de oorzaak van het probleem met de kleurbalans, wordt aangenomen dat de boosdoener 'dieprode' OLED's zijn. Samsung gebruikt twee subpixels in het OLED-scherm van de S8, die uiteenvallen in rood-groen en blauw-groen. Om het mogelijke kleurbalansprobleem van te veel groen te compenseren, heeft Samsung de rode kleur versterkt. De rode tint suggereert dat ze het overdreven hebben.

Verwant

  • De beste deals voor de Samsung Galaxy S8De beste deals voor de Samsung Galaxy S8

Testen voorafgaand aan de lancering van de S8 suggereerden dat het scherm het beste is dat je kunt kopen. PhoneArena sprak echter met een industrie-analist die suggereerde dat Samsung de productie versnelde om aan de vraag te voldoen en dit is het negatieve resultaat.

Nu de S8 en S8 Plus binnen een paar dagen op grotere schaal worden gelanceerd, kan het voor Samsung een zeer stressvolle 48 uur zijn. Op dit moment beweert het bedrijf dat het een functie van de telefoon is die je kunt aanpassen, maar als de klachten blijven toenemen, kan het hen dwingen te accepteren dat dit een probleem is dat ze moeten oplossen.

Aanbevolen verhalen

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus review: verlossing is hier

De Galaxy S8 en S8 Plus zijn gewoon ongelooflijk, maar de Bixby-assistent van Samsung is dat niet.

Galaxy S8-bezitters moeten wachten om met Bixby te praten

De persoonlijke stemassistent van Samsung, Bixby genaamd, wordt deze maand gelanceerd met de Galaxy S8, maar je kunt er pas later dit voorjaar mee praten.

HPE, Red Hat-partner voor gevirtualiseerde netwerkinfrastructuur

Red Hat OpenStack maakt het gezellig met HPE NFV Systems op Mobile World Congress en biedt open source keuze voor het moderniseren van telecommunicatiestacks.