Gadgets die uw dag op een luchthaven kunnen redden

Reizen kan voor veel mensen erg vermoeiend zijn en er is niets vervelender dan vast komen te zitten op het vliegveld vanwege een vertraagde vlucht. Hoezeer technologie je ook kan helpen om verbonden en up-to-date te blijven, een compleet gebrek daaraan, vol verveling en frustratie om vast te zitten op een luchthaven, kan iedereen gek maken. Daarom is het erg belangrijk om technologie in zijn volle glorie te gebruiken om gezond te blijven terwijl u wacht om de luchthaven te verlaten bij de eerste beschikbare gelegenheid.
Een van de grootste problemen wanneer u zich in een drukke openbare ruimte bevindt, vooral op een luchthaven, is het lawaai.Het cumulatieve geluid van duizenden passagiers die rennen en rennen van en naar hun bestemming kan behoorlijk hoofdpijn worden. Voeg daarbij het geluid van opstijgende en landende vliegtuigen, praktisch elke minuut, en je bent zeker van een gevaarlijke cocktail van hoge decibelgeluiden die je oren zeker zullen doen smeken om genade.

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoon

Dus nu weten we dat we een probleem hebben en het is absoluut noodzakelijk dat we u een oplossing vertellen. De oplossing is eenvoudig en we zijn er zeker van dat u het al geraden moet hebben. Een goede kwaliteit en hifi-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kan in deze situatie uw redding worden. We raden de Bose QC 35-headset aan, die verkrijgbaar is op www.bose.co.uk. Deze headset is verkrijgbaar in zowel draadloze als bekabelde varianten en heeft een betrouwbaarheid van minimaal 20 uur. Ze doen uitstekend werk door het lawaai om je heen te annuleren, dus als je niet goed slaapt, kun je op zijn minst een powernap doen.Vluchttracker-apps

Als u allemaal moe en duizelig bent door een gebrek aan slaap, weten we dat u alleen maar door wilt vliegen naar de volgende beschikbare vlucht. Maar informatie krijgen van het personeel of de informatieborden van de luchthaven kan behoorlijk frustrerend zijn, want laten we eerlijk zijn; zelfs zij zijn tot op het laatste moment niet op de hoogte van de ontwikkelingen in het vluchtschema. Ook hier kan onze feeënmoeder, bekend als technologie, er meteen in duiken om de dag te redden. Er zijn verschillende apps beschikbaar voor zowel iOS als Android die u direct kunnen voorzien van bijgewerkte vluchtinformatie.

Een van de beste apps voor dit doel is Kayak. Kayak kan u van minuut tot minuut updates geven door simpelweg de vluchtgegevens in te voeren.

Naast de vluchtstatus kan Kayak je ook helpen bij het maken van reserveringen voor hotels, taxi's en vluchten. Afgezien van Kayak hebben alle grote luchtvaartmaatschappijen hun officiële apps die kunnen worden gebruikt om reserveringen te maken en te beheren. We hebben gesproken met Manoj van Metro Link Sedans, aangezien hij te maken heeft met frequent flyers, als hij enig licht op deze kwestie kan werpen. Hij grapte: 'De meeste apps informeren mensen als en wanneer er wijzigingen in de vluchtstatus worden aangebracht. Passagiers kunnen dus zeker op de hoogte blijven met behulp van apps.' Tegenwoordig kan niemand zelfs maar in de buurt komen van Twitter met betrekking tot live feeds. Je kunt de luchtvaartmaatschappij waarmee je reist volgen op Twitter om updates te krijgen. En voor het geval je je ellende en woede met je medepassagiers wilt delen, is er niets beter dan Twitter.

Oplader

De batterij op cruciale momenten leeg raken lijkt een kunst te zijn die onze digitale apparaten onder de knie lijken te hebben. Om dit te voorkomen, kunt u overwegen al uw batterijen volledig op te laden voordat u op reis gaat en overwegen te investeren in een draagbare accu. Ook kan connectiviteit tijdens roaming erg duur zijn, dus denk na over het gebruik van een lokale simkaart of probeer de Skype Wi-Fi-app te gebruiken, die over het algemeen veel minder kost in vergelijking met roamingkosten.

Bluetooth-geactiveerd hangslot

Zelfs op een luchthaven kan de beveiliging een probleem worden als u lange uren gestrand bent, aangezien u in dergelijke gevallen niet verder dan het incheckpunt mag komen. Investeer in een goed slot zoals de Airbolt, een hangslot met Bluetooth dat vanaf je telefoon kan worden bediend. Met de Airbolt bent u zeker van de veiligheid van uw waardevolle spullen en bagage. Overweeg ook te investeren in een goede tas, die je kan helpen je spullen beter te organiseren. We reizen tegenwoordig met zoveel gadgets en al die gadgets moeten door de beveiliging. Ze meenemen en weer terugplaatsen kan een vervelende taak worden. Bewaar uw tablets en laptops dus in afzonderlijke hoezen voor gemakkelijke toegang.

Wi-Fi en een volle batterij kunnen jouw antwoord zijn op verveling. Zowel jongeren als volwassenen kunnen zowel online als offline inhoud spelen of lezen zodra het vliegtuig is vertrokken. Games zoals candy crush en solitaire zijn erg verslavend en kunnen je heel lang verslaafd houden, maar het is belangrijk om te onthouden dat het spelen van games de batterij van het apparaat veel sneller leeg kan maken. De helderheid van het mobiele apparaat kan worden verlaagd om de stroom iets langer mee te laten gaan.

Aanbevolen verhalen

5 technische gadgets waar muziekliefhebbers voor zullen sterven

Voor muzikanten die serieus willen overstappen van het amateurlabel naar de wereld van professionele muziek, komt er veel kijken om succesvol te zijn. EEN...

Volg deze 7 stappen om gefocust te blijven en uw doelen te bereiken

Verminder de hoeveelheid lawaai in je hoofd.

Valentijnsdag cadeau-idee voor technische liefhebbers

Er is zeker een tech-enthousiasteling in uw familie, of het nu uw echtgenoot of uw kind is. Valentijnsdag staat voor de deur, dus je hebt vast en zeker...

Hoe u de toetsen van uw mechanische toetsenbord vervangt (zodat het voor altijd kan leven)

Mechanische toetsenborden hebben een legendarische levensduur, maar zoals bij elk gereedschap dat lang meegaat, betekent dat niet dat er af en toe geen vervangende onderdelen nodig zijn. Laten we een geliefd mechanisch toetsenbord nemen en het een geheel nieuwe set toetsen geven.

De beste deals van de Wirecutter: bespaar $ 40 op een Samsung Gear 360-camera

Meer keuzes zijn onder meer een Monoprice 5.1-thuisbioscoopsysteem en Pioneer-boekenplankluidsprekers.