Friday Fun: Light Bot is een belachelijk geeky Flash-puzzelspel

Het is weer vrijdag en het is tijd om een ​​zeer geeky flashgame te spelen! Light-Bot is een leuk 3D-puzzelspel waarbij je verschillende commando's gebruikt om het kleine personage te manoeuvreren om de blauwe tegel te laten oplichten.

Het begint relatief eenvoudig en de niveaus worden steeds moeilijker, waarbij programmeerlogica wordt gebruikt om een ​​lijst met commando's op te bouwen om je personage door het doolhof te besturen, eindigend met het oplichten van het blauwe vierkant.

friday-fun-light-bot-is-een-belachelijk-geeky-flash-puzzel-spel foto 1De opdrachten werken van links naar rechts en vervolgens naar beneden naar de volgende regel. Nadat u uw lijst met opdrachten hebt samengesteld, gebruikt u de Go! knop om te zien hoe het personage probeert door het doolhof te lopen.

Hoe werkt het?

Laten we een korte rondleiding door het eenvoudige niveau in de bovenstaande schermafbeelding maken ... eerst sleep je een pijl naar voren en vervolgens een pijl naar rechts om het kleine personage naar rechts te laten draaien, zodat je venster er als volgt uitziet:

Zodra u op de knop Go! knop, zal je personage één spatie vooruit lopen, en dan naar rechts draaien, om hier te eindigen:

Het is duidelijk dat we het personage nog een stap naar voren moeten laten doen, dan terug naar links draaien en vooruit lopen naar het blauwe vierkant. We zullen die pijlen toevoegen (onthoud dat het van links naar rechts gaat en vervolgens naar beneden ... net alsof je de opdrachten leest als een boek).

We moeten de bot naar links laten draaien, nog een stap zetten en tenslotte het gloeilamppictogram gebruiken om het vierkant te verlichten.

Zodra u geen ruimte meer heeft in de Main-methode, kunt u uw eigen aangepaste opdrachten maken door opdrachten naar de functievakken te slepen. Je kunt zelfs de ene functie vanuit een andere functie aanroepen als je wilt.

friday-fun-light-bot-is-een-belachelijk-geeky-flash-puzzel-spel foto 6

Als je een echte nerd bent en van een uitdaging houdt, zul je zeker veel plezier beleven aan Light-Bot.

Speel Light-Bot in onze nieuwe How-To Geek Arcade

Meer verhalen

Houd uw Vista-bureaublad schoon met de Magic Folder

Wordt uw bureaublad rommelig met een ontelbaar aantal gedownloade bestanden die overal verspreid zijn? Natuurlijk kun je altijd een snelkoppeling maken om je bureaubladpictogrammen te verbergen, maar dat veegt in feite de rommel onder het tapijt. Vandaag laten we u zien hoe u de Magic Folder kunt gebruiken om dingen schoon te houden.

De fout 'Het gebeurtenislogboek is vol' oplossen op Windows XP

Ik was voor mijn werk aan een project aan het werken toen ik plotseling de vreemdste foutmelding kreeg: het gebeurtenislogboek is vol. Ernstig? Wat ik me niet herinnerde, is dat Windows XP niet automatisch gebeurtenissen van minder dan 7 dagen oud uit het gebeurtenislogboek overschrijft, dus als het vol is, zullen de meeste toepassingen die proberen naar de

Stomme geektrucs: de functie voor snel zoomen in Outlook gebruiken

Onlangs liet mijn baas een nieuwe Outlook-truc zien die hij had geleerd: je kunt de tekstgrootte in Outlook on-the-fly vergroten of verkleinen met dezelfde techniek die in je browser werkt. Omdat iedereen geïnteresseerd leek, dacht ik dat dit kwalificeerde als een domme geek-truc die ik met je zal delen

Hoe u e-mails van uw Psycho 'Ex' kunt blokkeren in uw Gmail-account

Steek je hand op als je een ex-vriendin of ex-vriendje hebt die maar niet ophoudt met je lastig te vallen... Natuurlijk, je hebt je telefoonnummer veranderd en 3.000 mijl verder verhuisd, maar het veranderen van je e-mailadres is uitgesloten! Vandaag leren we hoe u hun psychotische e-mails automatisch uit uw Gmail-account kunt verwijderen.

Start uw Windows-contextmenu op met Shell Menu Tools

We hebben onlangs besproken hoe u uw rommelige Windows-contextmenu kunt opruimen, maar heeft u ooit gewenst dat u meer functionaliteit in de menu's voor Windows Verkenner had? Er is een lichtgewicht applicatie die je een aantal uiterst handige tools geeft, waaronder de mogelijkheid om verborgen bestanden te wisselen of te kopiëren

Geek Review: krijg web-e-mail offline met Yahoo Zimbra Desktop

Altijd al je webmail op je desktop willen hebben? Yahoo's Zimba Desktop doet precies dat, en nog veel meer met webgebaseerde toegang tot uw Gmail-, Yahoo- of zelfs Exchange-mail ... maar als desktoptoepassing die zelfs offline werkt. Verward? Blijf lezen.

Wat is Adobe_Updater.exe en waarom wordt het uitgevoerd?

U leest dit artikel waarschijnlijk omdat u een proces met de naam Adobe_Updater.exe hebt opgemerkt dat in uw taakbeheer wordt uitgevoerd, of omdat u het pop-upballonbericht in het systeemvak krijgt dat er een nieuwe update beschikbaar is, en u wilt deze ontvangen ervan af.

Maak snelkoppelingen of sneltoetsen om snel e-mail naar een ontvanger te verzenden

Als je ooit echt naar je map met verzonden e-mail hebt gekeken, heb je waarschijnlijk een trend opgemerkt: je e-mailt steeds weer dezelfde mensen! Omdat we grote fans zijn van het automatiseren van repetitieve taken, gaan we vandaag bekijken hoe we snelkoppelingen kunnen maken om automatisch specifieke ontvangers te e-mailen.

De online stopwatch gebruiken als bureaubladtoepassing

Terwijl ik onderzoek deed voor een project waarbij benchmarking betrokken was, realiseerde ik me dat ik een goede stopwatch nodig had om de resultaten te timen... en toen vond ik een website die precies dat doet, en dat doet het best goed. Om het nog gemakkelijker te maken, kunnen we het starten als een desktop-applicatie.

Een Excel-werkblad insluiten in PowerPoint of Word 2007

Het mooie van de Microsoft Office Suite is de vloeiende interactie van elk toepassingstype. Door het Excel-document in uw presentatie of document in te sluiten, kunt u het gebruiken om effectiever een punt te maken met cijfers of zelfs grafieken.