Friday Fun: GemCraft is een totaal verslavend Tower Defense-spel

Een van de meer populaire functies hier is onze Friday Fun-serie, waarin we tijdverspillende online games aanbieden die zijn ontworpen om te voorkomen dat je iets nuttigs gedaan krijgt. Maar je vermaakt je in ieder geval!

Ik heb een extreem verslavend spel gevonden genaamd GemCraft, dat vergelijkbaar is met Desktop Tower Defense, maar ook enkele zeer lichte rollenspelelementen bevat.

Voor meer leuke games en kantoortijdmoordenaars, bekijk Mysticgeek's archief met leuke dingen, of probeer de meest geekiest game ooit te spelen.Laat me het spel zien!

Zodra je een spel begint te spelen, krijg je een kaart te zien met een pad en een paar torens. In elke toren kun je een edelsteen plaatsen, die energiestralen (of zoiets) afvuurt op de kleine wezens die proberen voorbij te komen. Het doel is natuurlijk om te voorkomen dat ze het einde bereiken.

Elk van de edelstenen heeft een bijbehorende graad, en verschillende edelstenen hebben verschillende krachten, bijvoorbeeld de cyaan edelstenen zullen de vijanden schokken en ze laten pauzeren.

Je kunt nieuwe torens en nieuwe edelstenen maken op basis van de beschikbare mana, maar waar dit spel echt interessant wordt, is dat je de edelstenen kunt combineren om nieuwe edelstenen te maken.

Hier heb ik bijvoorbeeld rode en paarse edelstenen gecombineerd om een ​​nieuwe, krachtigere edelsteen met een hogere kwaliteit te maken.

Daar stopt het echter niet... zodra je een level hebt uitgespeeld, kun je teruggaan naar de kaart om een ​​ander gevecht te kiezen...

Naarmate je verder komt, ontgrendel je meer niveaus, waarvan sommige behoorlijk moeilijk zijn.

En hier is het grootste deel: je kunt een level omhoog gaan met de punten die je krijgt door levels te winnen. Hoe hoger de score voor het verslaan van een level, hoe meer punten je krijgt om te upgraden.

Ik heb deze week minstens 6 uur verspild met het spelen van dit spel ... en nu geef ik de productiviteitsmoordenaar aan jou door =)

Speel GemCraft in de How-To Geek Arcade (Flash vereist)

Meer verhalen

Houd uw Office 2007-documenten gemakkelijk beschikbaar op een gemakkelijke manier

Hoe vaak bent u al op zoek naar een Word of Excel-document en wat moet een snel ophalen zijn, duurt enkele minuten? Natuurlijk kun je altijd zoeken, maar voor veelgebruikte documenten is dat niet de beste oplossing.

Veilig computergebruik: identificeer en elimineer spyware met Comodo BOClean

Terwijl we de Secure Computing-serie hebben doorlopen, hebben we ontdekt dat Comodo een aantal geweldige producten heeft. Tot nu toe hebben we hun antivirus bekeken en hebben we lof uitgesproken voor de Comodo Firewall. Vandaag zullen we Comodo BOClean bekijken, een mooie set en vergeten Anti-Malware-hulpprogramma.

Snelle tip: verberg Outlook 2007 indien geminimaliseerd

Op sommige dagen heb je misschien zoveel applicaties draaien dat je ze niet allemaal bij kunt houden. Een van de programma's die ongetwijfeld ruimte in beslag nemen, is Outlook. Vandaag behandelen we een snelle tip waarmee u meer ruimte op uw taakbalk krijgt als u Outlook geminimaliseerd hebt.

Verspil tijd met de meest geekiest Flash-game ooit

Rond middernacht stuitte ik op een nieuwe flashgame die was gepost door dillon, een van onze forumleden... ongeveer 3 uur later realiseerde ik me dat ik nog steeds aan het spelen was, en niets had geschreven voor vandaag... maar maakt niet uit, ik geef dit door productiviteitsmoordenaar waar iedereen van kan genieten!

Analyseer en beheer de ruimte op de harde schijf met WinDirStat

Er zijn een paar hulpprogramma's ingebouwd in Vista en XP waarmee u de gezondheid van de harde schijf kunt controleren, zoals ons vorige artikel over het genereren van een volledig systeemgezondheidsrapport. We hebben ook tools van derden behandeld, zoals DriveSpacio, en vandaag zullen we door het gebruik van WinDirStat lopen om de ruimte op de harde schijf te visualiseren.

Gemakkelijke, onbeperkte en veilige online back-up met Carbonite

Het hebben van een externe back-up van uw gegevens is altijd een essentieel onderdeel van een solide strategie voor gegevensback-up. Tot nu toe hebben we verschillende gratis online opslagservices behandeld die een beperkte hoeveelheid beschikbare ruimte hebben. De gratis oplossingen zijn misschien goed genoeg voor veel gebruikers, maar de krachtige pc-gebruiker vereist:

Snelle tip: gemakkelijk Outlook-gegevensbestanden comprimeren

Als u Microsoft Outlook gebruikt, wordt al uw e-mail opgeslagen in een bestand met persoonlijke mappen (.pst), dat in de loop van de tijd groter wordt. Als u een beetje ruimte op de harde schijf wilt besparen en misschien Outlook wilt versnellen, kunt u dat bestand eenvoudig comprimeren.

Weekendplezier: bekijk online video's met Babelgum

Dit weekend gaan we verder met onze serie over TV kijken op je pc met Babelgum, een dienst die kwaliteit boven kwantiteit lijkt te stellen. Deze service biedt iets meer dan 60 kanalen, wat misschien niet veel lijkt, maar er zijn duizenden kwaliteitsvideo's op volledig scherm die professioneel worden geproduceerd.

Hoe u uw gecrashte of hangende Vista-zijbalk kunt repareren

Als je veel verschillende Vista Gadgets installeert, kan het zijn dat je Vista Sidebar niet meer correct werkt, of mogelijk zelfs crasht of (vaker) gewoon blijft hangen. Je kunt de zijbalk terugzetten naar de standaardinstellingen met een heel eenvoudige aanpassing die we zullen

Veilig computergebruik: gratis virusbescherming met Comodo AntiVirus Beta 2.0

Als we verder gaan in onze serie over gratis antivirusprogramma's, moeten we Comodo AntiVirus eens bekijken, van dezelfde mensen als de populaire Comodo Firewall. We zullen hun bètaversie bekijken die onder Windows XP draait, hoewel deze compatibel is met Vista.