Friday Fun: Desktop Tower Defense Pro

Voor de Friday Fun van deze week bekijken we wat misschien wel de coolste tower defense-game ooit is. Hier bij How-To Geek zijn we grote fans van Desktop Tower Defense, nu kijken we naar de nieuwe en verbeterde Pro-versie.

De strategie is om torens met verschillende soorten wapens in de weg van de Creeps te plaatsen voordat ze er doorheen gaan. Ze komen in golven, dus zorg ervoor dat je hun pad blokkeert en upgrade de torens zodat ze genoeg kracht hebben om de Creeps te vernietigen.Deze Pro-versie heeft verschillende niveaus die je moet doorlopen om te voltooien.

friday-fun-desktop-tower-defense-pro foto 2

Voordat je aan een nieuw niveau begint, maak je kennis met de nieuwe torens en hoe je ze kunt gebruiken.

friday-fun-desktop-tower-defense-pro foto 3

Er is ook een goede hoeveelheid opties om verschillende stijlspellen te spelen.

friday-fun-desktop-tower-defense-pro foto 4

De beginniveaus zijn vrij eenvoudig, maar naarmate je vordert, komen de Creeps sneller en zijn moeilijker te doden. Er zijn ook meer openingen waar de Creeps doorheen kunnen, dus je moet ze goed verdedigen.

Deze verbeterde versie is net zo leuk als het origineel met nieuwe scenario's en vloeiender spel.

Wees gewaarschuwd dat wanneer je begint met spelen, je het waarschijnlijk niet helemaal wilt, omdat dit spel zeer verslavend is. Desktop Tower Defense Pro is zo'n geweldig spel dat je graag naar kantoor gaat en werkt.

friday-fun-desktop-tower-defense-pro foto 7

Speel Desktop Tower Defense Pro

De geek blogs over versie 1.5

Meer verhalen

Onaangename MSN / Windows Live Messenger-spammers stoppen

Ben je gebombardeerd met spammers op Live Messenger die je vertellen dat je een Look9683-spamsite moet bezoeken? Het goede nieuws is dat je ze volledig kunt blokkeren, maar helaas zullen ze geen fysieke pijn voelen.

Fleur Firefox op met persona's

Ziet uw browser er de laatste tijd een beetje slecht uit? Zou je willen dat je een grote selectie van skins had om uit te kiezen? Nu kun je het allemaal hebben met Persona's.

Aangepast verwijderen over:config Vermeldingen op de gemakkelijke manier

Heeft u ooit een aangepast item about:config aan uw Firefox-browser toegevoegd en wenste u dat u het kon verwijderen? Dat kan nu met een eenvoudige reset-tweak die zich richt op enkelvoudige vermeldingen.

Back-up en herstel gebruiken in Windows 7

De back-uphulpprogramma's in eerdere versies van Windows waren minder dan spectaculair, wat resulteerde in een mooie markt voor applicaties van derden. Vandaag bekijken we de functie Back-up en herstel in Windows 7, dat misschien wel hun beste back-uptool tot nu toe is.

Week in Geek: The Happy Father's Day Edition

Ter ere van Vaderdag dit jaar deed ik niets - en het was alles wat ik dacht dat het zou kunnen zijn. Ook voor de rest van jullie een fijne vaderdag!

Vrijdag Plezier: Paniek

Gek is misschien een goed bijvoeglijk naamwoord om te beschrijven hoe je werkweek was en het is de naam van het spel waar we deze vrijdag naar kijken om te helpen de rand eraf te halen. Frantic is een ouderwets ruimteschietspel dat erg leuk is.

Locatiebewust browsen deactiveren in Firefox 3.5

Als u zich zorgen maakt over uw privacy door de nieuwe functie Location-Aware Browsing (ook bekend als Geolocation) in Firefox 3.5, kunt u de functie uitschakelen met een simpele about:config tweak.

Standaardopmaak wijzigen in Word 2007

In Word 2007 merkt u waarschijnlijk dat de standaardopmaak Calibri is, de regelafstand wordt vergroot en er automatisch ruimte wordt toegevoegd na een alinea. Vandaag laten we u zien hoe u de standaarddocumentindeling kunt wijzigen in een eigen stijl.

Voorbeeld van tabbladen in Firefox met tabbladvoorbeeld 0.3

Voor velen heeft Windows 7 nogal wat veranderd aan ons surfgedrag. Een van de handigste functies was de mogelijkheid om snel onderscheid te maken tussen pagina's door taakbalkvoorbeelden te gebruiken. Natuurlijk bestond dit in Vista, maar de meesten hebben het uitgeschakeld vanwege de inefficiëntie. Nu is het echter een

Update Portable Iron Browser op de gemakkelijke manier

Dus je hebt genoten van al het goede van de draagbare Iron Browser, maar hoe zit het met de release van de nieuwste versie? U kunt nu op twee manieren uw draagbare browser snel en eenvoudig bijwerken.