Converteer foto's naar Flash voor uw website

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om uw foto's om te zetten in een flash-diavoorstelling voor uw website? Dat kan nu met Photo Flash Maker Free.

converteer-foto's-naar-flash-voor-uw-website foto 1

InstallatieInstallatie voor Photo Flash Maker Free is extreem snel met slechts drie installatievensters (en geen EULA) om door te bladeren.

Wanneer u het programma start, ziet u de wizard Hoofd- en diavoorstelling. Merk op dat u de Slideshow Wizard (linksonder in de hoek) eenvoudig kunt uitschakelen, zodat deze niet elke keer verschijnt wanneer u het programma start.

Dit is hoe het hoofdvenster eruitziet zodra u de wizard Diavoorstelling sluit.

Photo Flash Maker gratis in actie

Er zijn twee manieren om te beginnen met het maken van uw nieuwe Flash-diavoorstellingen... met behulp van de zichtbare werkbalk met drie stappen of met behulp van de wizard. Met behulp van de werkbalk met drie stappen kunt u de foto-effecten kiezen die bij uw persoonlijke stijl passen. Voor ons voorbeeld hebben we ervoor gekozen om de wizard te gebruiken.

Ga om te beginnen naar het menu Bestand en selecteer Nieuw project van wizard...

U krijgt het venster Afbeeldingen toevoegen aan diavoorstelling te zien en kunt bladeren naar de foto's die u wilt gebruiken.

Nadat u de foto's hebt geselecteerd die u wilt gebruiken, klikt u op Volgende.

Kies de framestijl die u het beste bevalt en klik op Volgende. Voor ons voorbeeld hebben we gekozen voor Alleen foto...

Het laatste deel is het kiezen van de namen die u wilt gebruiken voor de swf & html-bestanden. Als dat is voltooid, klikt u op Nu publiceren! Knop.

converteer-foto's-naar-flash-voor-uw-website foto 9

Op dit punt kun je ervoor kiezen om je bestanden direct te bekijken of te wachten tot je de wizard hebt gesloten en ze dan te bekijken.

converteer-foto's-naar-flash-voor-uw-website foto 10

Hier is het swf-bestand dat rechtstreeks in Firefox is geopend ...

Gevolgd door het html-bestand met het flash-bestand ingesloten. Let op de vermelding van het advertentietype onderaan... deze is zeer eenvoudig te verwijderen door het html-bestand in Kladblok (of uw favoriete teksteditor) te bewerken. Zie screenshot hieronder voor de exacte tekst die moet worden verwijderd.

Het enige nadeel van het gebruik van Photo Flash Maker Free is de tijdelijke banner aan het einde van de diavoorstelling... maar het is een zeer lage prijs om te betalen voor zo'n mooi bestand.

converteer-foto's-naar-flash-voor-uw-website foto 13

Voor degenen die de tekstuele vermelding van het advertentietype onderaan de webpagina willen verwijderen, is hier de exacte code die u moet selecteren en verwijderen. Daarna is de webpagina schoon en klaar voor gebruik...

Menu's

De menu's voor Photo Flash Maker Free zijn eenvoudig en duidelijk. Hier kunt u de menu's Bestand, Weergave en Foto zien...

En de menu's Muziek, Maken, Voorkeuren en Help.

converteer-foto's-naar-flash-voor-uw-website foto 16

Opties

Er zijn drie onderdelen waar speciale aandacht aan moet worden besteed in het gebied Algemene opties:

  • U kunt de standaard-URL verwijderen en deze leeg laten zonder enig effect op uw flash-bestanden
  • Het wordt aanbevolen om Titel weergeven op elke foto uit te schakelen om uw Flash-bestanden er schoon uit te laten zien (tenzij u uw foto's wilt labelen)
  • Zorg ervoor dat u de JPEG-kwaliteit instelt op 100 om het best uitziende resultaat voor uw foto's te krijgen

foto's-omzetten-naar-flash-voor-uw-website foto 17

Selecteer de instellingen die het beste passen bij uw behoeften voor achtergrondmuziek (als u deze aan uw bestanden toevoegt).

converteer-foto's-naar-flash-voor-uw-website foto 18

Maak elke gewenste achtergrondkleur en schaalaanpassingen.

converteer-foto's-naar-flash-voor-uw-website foto 19

Conclusie

Als je op zoek was naar een manier om wat fotoplezier toe te voegen aan je website, dan is Photo Flash Maker zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

Links

Download Photo Flash Maker Free (versie 5.58) via Download.com, pas op dat u geen aanbiedingen van gebundelde software accepteert.

Meer verhalen

Voeg een klassieke polaroid-look toe aan uw digitale foto's

Herinner je je de dagen vóór digitale camera's nog toen Polaroid-foto's de nieuwste technologie en coolste waren? Vandaag bekijken we Rollip, een site die de klassieke look en feel van vintage Polaroid-foto's toevoegt.

Verbeterde integratie van IE-tabbladen in Firefox

Ben je dol op het idee om IE Tab-integratie in Firefox te hebben, maar zou je willen dat er meer functies waren? Nu kunt u genieten van die IE Tab-integratie, samen met de toevoeging van cookie-synchronisatie en toegang tot Adblock Plus.

Organiseer je met AM-Notebook Lite

Wilt u al uw notities, takenlijsten, agenda en contacten toegankelijk hebben in één eenvoudig te gebruiken programma? Dan is AM-Notebook Lite misschien wel het programma waar je naar op zoek was.

Help uw pc te beschermen met gratis tools van Trend Micro

Het vinden en verwijderen van spyware, virussen en andere vormen van malware op uw computer kan soms een eindeloze strijd lijken. Vandaag bekijken we enkele gratis tools van Trend Micro die u aan uw antimalware-arsenaal kunt toevoegen.

Verwijder de knop 'Nieuw tabblad' in Firefox

Bent u geïrriteerd door de knop Nieuw tabblad in Firefox en zoekt u een manier om deze te verwijderen? Dat kan nu met de extensie 'Nieuwe tabbladknop verwijderen'.

Back-up van Windows Mail-berichten en -contacten in Vista

Als u Vista gebruikt en Windows Mail gebruikt om uw e-mail te beheren, wilt u misschien een back-up maken voordat u een upgrade naar Windows 7 uitvoert. Vandaag bekijken we hoe u een back-up kunt maken van uw Windows Mail-berichten en -contacten in Vista.

Moe van het wachten op Google Wave? Probeer ShareFlow nu

Terwijl u wacht om de nieuwe samenwerkingsservice van Google te bemachtigen, kunt u vergelijkbare soorten functies in ShareFlow bekijken. Hier zullen we kijken naar de gratis service en wat deze te bieden heeft.

Amarok gebruiken om uw iPod te beheren

Installeer Amarok

Add-onbeheer verplaatsen naar de zijbalk in Firefox

Wilt u uw add-ons liever in de zijbalk beheren in plaats van in een apart venster? Dat kan nu met de Add-ons Sidebar-extensie voor Firefox.

Maak bladwijzers altijd eenvoudig open in nieuwe tabbladen

Heeft u ooit op een bladwijzer geklikt en realiseerde u zich pas te laat dat deze op uw huidige tabblad werd geopend in plaats van op het nieuwe tabblad dat u wilde? Hier zullen we een aantal methoden bekijken om ze in een nieuw venster te laten openen.