'Forza Motorsport 7' heeft meer dan alleen 4K te bieden voor Xbox-racers

Toen Microsoft Forza Motorsport 7 aankondigde, was het gemakkelijk om je te concentreren op de oogverblindende 4K-resolutie met behoud van 60 fps, maar de belangrijkste vraag is altijd: 'Hoe rijdt het?' Na enige tijd met een gamepad te hebben gespeeld, kan ik melden dat het realistische rijmodel dat Turn 10 gedurende de reeks van de serie heeft verfijnd, hier is en beter dan ooit. Later, tijdens een demonstratie achter gesloten deuren, hoorde ik iets over en zag ik enkele functies die in de game zullen zitten wanneer deze dit najaar wordt uitgebracht, zoals dynamische wolken die bewegende schaduwen werpen op de baan.

-and-039;forza-motorsport-7-and-039;-heeft-meer-dan-alleen-4k-xbox-racers-foto 1 te bieden

Ik heb een demo uitgeprobeerd om de nieuwe Porsche te laten zien die eerder in de week hier op het podium werd onthuld. Ik heb ook een grote machine geprobeerd en zelfs een Nissan GT-R met racespecificaties. Maar deze keer, ondanks de 700 auto's die in de game zullen zitten, was de belangrijkste verandering niet in de voertuigen - het was wat er buiten gebeurde, waar nieuwe dynamische weerseffecten grote schade aanrichtten op het circuit.Toen ik met de Porsche op een woestijnweg reed, blies er af en toe zand over de weg, wat de grip en het weggedrag beïnvloedde (en me deed verlangen naar de schijnbaar onvermijdelijke sneeuwsporen of uitbreidingen). Terwijl Forza Horizon, het tick-tock neefje van deze serie, eerder wisselende weerseffecten heeft gehad, brengt hun opname in Forza Motorsport 7 het naar het racecircuit, waar zelfs een klein verschil in tractie auto's kan doen vliegen terwijl coureurs jagen op een extra tiende van een tweede in elke hoek.

-and-039;forza-motorsport-7-and-039;-heeft-meer-dan-alleen-4k-xbox-racers-foto 2 te bieden Microsoft

Rijden in de regen was nog indrukwekkender. Toen een veld van meer dan 20 GT-raceauto's het F1-circuit van de Nürburgring betreden, begon een regenbui die gedurende de ronden steeds groter werd. Er vormden zich plassen, de bliksem flitste en het omgaan met het weer maakte het onmogelijk om te anticiperen op wat er in de volgende bocht zou kunnen gebeuren. Dat zal helpen om dingen fris te houden voor spelers die honderden, zo niet duizenden uren in verschillende autosims hebben gelogd, voor wie zelfs de selectie van auto's en circuits -- het team zegt dat dit, met meer dan 30 omgevingen, de grootste is tracklijst in een Forza-game ooit -- zal relatief snel slijten. Als je je afvraagt ​​wat de AI is, deze leek niet anders te zijn dan eerdere games, hoewel ik op lage tot gemiddelde moeilijkheidsgraden speelde.

Het team zei ook dat het handling-model is verbeterd, hoewel ik denk dat ervaren spelers het heel bekend zullen vinden. Met de nadruk op het milieu, kunnen zelfs circuittemperaturen tijdens een race veranderen, wat van invloed is op het rijgedrag en de grip van de auto. Ik kreeg niet de kans om het uit te proberen met een racestuur, maar natuurlijk ondersteunt FM7 dat soort instellingen ook - op pc zegt Turn 10 dat het elk door fans gevraagd stuur zal ondersteunen, inclusief PlayStation-accessoires .

-and-039;forza-motorsport-7-and-039;-heeft-meer-dan-alleen-4k-xbox-racers-foto 3 te bieden

Voor minder ambitieuze gamers, maak je geen zorgen, er zijn veranderingen in de winkel die geen nieuwe tv vereisen. De schademodellering krijgt ook een update, zodat je auto's nu stukjes los kunnen laten en rammelen, gebaseerd op dezelfde physics-engine die al het andere aandrijft. Dankzij de hogere kwaliteit texturen, tinten en verlichting zouden de graphics er beter uit moeten zien, zelfs als je geen 4K-tv hebt om op te spelen.

Alle Forza-spelers zullen het vernieuwde campagnesysteem kunnen waarderen. Ik heb het niet kunnen testen in de E3-demo, maar Turn 10 Creative Director Bill Giese legde uit hoe Forza Motorsport 7 de Forza Driver's Cup zal introduceren, met een 'op motorsport geïnspireerd' puntensysteem dat je beloningen na elke race optelt , waarmee je auto's of aanpassingen voor de avatar van je bestuurder kunt ontgrendelen - waarvan er tonnen zijn, ter ere van het feit dat je bestuurder in dit spel meer tijd buiten de auto doorbrengt. Er zijn nu zes grote kampioenschappen met hun eigen soorten auto's en klassen.

In elke serie kun je een hogere rangschikking behalen, allerlei verschillende races doen en de 'start met een langzame auto'-trend vermijden die simracers gewoonlijk plaagt. Een belangrijk onderdeel van het vooruitgaan (naast alleen levelen via XP die je overal verdient) is het toevoegen van meer auto's aan je verzameling, waardoor je meer bonussen krijgt van elke race, plus de showcase-auto's die alleen in de campagnemodus kunnen worden verkregen. .

-and-039;forza-motorsport-7-and-039;-heeft-meer-dan-alleen-4k-xbox-racers-foto 4 te bieden

We hebben nog niet veel gehoord over de multiplayer, maar in een blogpost sprak het team over 'verbeterde competities, Mixer-integratie en verbeterde toeschouwersmodi' met het oog op het vergroten van de aantrekkingskracht van de serie op esports. Wat ze ons konden vertellen, is dat deze keer de lobby naar de pits is verplaatst -- nee, we hebben geen pitcrew gezien -- waar spelers een Forzavista-blik kunnen nemen in hun auto's met hoge resolutie, instellingen kunnen wijzigen of oefenronden voordat de race begint. In het garagemenu of op de baan blazen virtuele luidsprekers deuntjes (mogelijk die van jou die streamen vanaf OneDrive of de game), die je hoort terwijl je rondjes maakt. Ten slotte betekent 'interactief laden' dat je instellingen kunt wijzigen terwijl circuits en auto's worden geladen voor een race.

Zoals gewoonlijk komt Forza Motorsport 7 dit najaar naar huis, met drie varianten die beschikbaar zijn voor pre-order: de Standard-, Deluxe- en Ultimate-edities, voor respectievelijk $ 60, $ 80 of $ 100, met oplopende bonussen. De releasedatum van de game is 3 oktober, maar als je de Ultimate-editie pre-ordert, krijg je vanaf 29 september vroege toegang.

Volg hier al het laatste nieuws van E3 2017!

Aanbevolen verhalen

Microsoft gedwongen om meer patches voor Windows XP uit te brengen (Yep)

Ze zijn ontworpen om te beschermen tegen toekomstige door de staat gesponsorde malware-aanvallen, vergelijkbaar met WannaCry van vorige maand, maar zijn geen vervanging voor het upgraden van uw besturingssysteem.

Xbox-exec onthult dat Scorpio 9 GB RAM beschikbaar heeft voor games

Microsoft heeft onlangs een extra GB RAM ontgrendeld voor Project Scorpio-ontwikkelaars om mee te spelen.