Focus Booster is een gestroomlijnde en gratis productiviteitstimer

focus-booster-is-een-strakke-en-gratis-productiviteit-timer foto 1

Als je op zoek bent naar een onopvallende timer die op de achtergrond verdwijnt, maar je toch helpt om je te concentreren en je werk in overzichtelijke tijdsdelen te verdelen, dan is de op Adobe Air gebaseerde Focus Booster de lichtgewicht tool voor jou.

Focus Timer is ontworpen om u te helpen uw werk op te splitsen in blokken van 25 minuten met pauzes van 5 minuten op basis van de Pomodoro-techniek (u kunt de werk-/pauzeduur echter aanpassen aan wat u maar wilt in de instellingen). Je kunt de interface volledig uit het zicht minimaliseren of tot een kleine doos, maar Focus Booster schittert echt wanneer je de balk op ware grootte verlaat, omdat de timerbalk langzaam vol raakt als je werk- en pauzeblokken verlopen - een visuele tijdindicator is een zeldzaamheid in desktoptimers.Bezoek de onderstaande link om een ​​gratis exemplaar van Focus Booster te bemachtigen.

Focus-booster

Meer verhalen

Uitgebreide op televisie uitgezonden grapdoelen Belgische mobiele provider Mobistar [Video]

Wat gebeurt er als het callcenter van een mobiele provider berucht wordt vanwege de frustrerende service? Wraak natuurlijk! Deze jongens kwamen samen om een ​​goed doordachte en uitgevoerde grap uit te halen op het callcenter van Mobistar...

Multifl0w is een Exposé-achtige Task Switcher voor iOS-apparaten

Als je op zoek bent naar een Exposé-achtige ervaring op je iOS-apparaten, biedt Multifl0w supersnelle taakoverschakeling naar gejailbreakte iOS-apparaten.

Facebook Desktop plaatst meldingen in Messenger-stijl in het systeemvak

Als je de Facebook-activiteit van je vrienden wilt bijhouden, maar je hebt er een hekel aan om een ​​tabblad open te houden voor Facebook, dan parkeert Facebook Desktop Facebook-updates en een snelle antwoordfunctie in het systeemvak.

Hoe Camera Raw te verwerken zonder te betalen voor Adobe Photoshop

Je zou kunnen denken dat je dure software nodig hebt om te profiteren van Camera RAW, zoiets als Photoshop of de meer bescheiden geprijsde Lightroom. Gelukkig is er freeware die je kan helpen om professionele resultaten te behalen zonder professionele kosten.

Hoe u uw Mac OS X-opstartlogo kunt aanpassen

Ben je het grijze Apple-logo op je Mac zat? Waarom niet anders denken en overstappen op iets anders? De notebook voor iedereen geeft je niet de kracht om op je best te zijn zonder een beetje personalisatie.

Hoe u uw Firefox-profielback-up gemakkelijk kunt automatiseren met batchbestanden

Je Firefox-profiel bevat een aantal behoorlijk belangrijke dingen, zoals bladwijzers, opgeslagen wachtwoorden en voorkeuren die best lastig zouden zijn om te verliezen. Zoals met alle waardevolle gegevens, moet er regelmatig een back-up van uw Firefox-profiel worden gemaakt.

Week in Geek: Facebook stelt ontwikkelaarstoegang tot telefoonnummers en adressen uit

Deze week hebben we geleerd hoe we niet-markt-apps op een Android-apparaat kunnen installeren, de notoir moeilijke pen-tool in Photoshop kunnen gebruiken en beheersen, wat logisch volumebeheer is en hoe we het in Ubuntu kunnen inschakelen, onze desktops versierd met een middeleeuwse thema-aanpassingsset, en had plezier met het pletten van de

Desktop Fun: Kleuren Wallpaper Collection Series 1

Soms hebben we allemaal een leuk, eigenzinnig of kleurrijk behang nodig als verfrissende afwisseling of om ons humeur op te vrolijken. Als dit klinkt zoals jij, maak je dan klaar om je dag en bureaublad op te fleuren met onze Colors Wallpaper-collectie.

Siskel & Ebert willen dat je een videotelefoon krijgt [Video]

Het is 1988 en Siskel & Ebert willen heel graag dat je een videotelefoon krijgt. Als niets anders je kan laten waarderen dat je een krachtige computer in je zak hebt die in staat is om duidelijke videochats te hebben, zal dit dat wel doen.

Awesome Drop zet bestanden over van je browser naar je Android-telefoon

Als je op zoek bent naar een doodeenvoudige manier om draadloos bestanden over te zetten naar je Android-telefoon, dan biedt Awesome Drop eenvoudige overdracht van browser naar telefoon.