FluentNotepad voegt de gebruikersinterface van Office Ribbon toe aan Kladblok

De Ribbon UI wordt tegenwoordig opgenomen in verschillende applicaties in MS Office en andere apps van derden. Vandaag bekijken we FluentNotepad met de Ribbon UI in een Kladblok-omgeving.

Vloeiend Kladblok

Er is geen installatie vereist, dus u kunt het ook vanaf een flashstation uitvoeren. Download het zipbestand en pak het uit naar een map zoals Program Files en voer het uitvoerbare bestand uit.fluentnotepad-adds-the-office-ribbon-ui-to-notepad foto 1

Wanneer het wordt gestart, ziet u meteen het verschil in de gebruikersinterface in vergelijking met het traditionele uiterlijk van Kladblok.

fluentnotepad-adds-the-office-ribbon-ui-to-notepad foto 2

Vanuit de Ribbon UI kunt u eenvoudig de lettertypen voor uw tekst aanpassen.

fluentnotepad-adds-the-office-ribbon-ui-to-notepad foto 3

het werkt net als de Ribbon UI in nieuwe versies van MS Office. U kunt de werkbalk Snelle toegang onder het lint weergeven.

fluentnotepad-adds-the-office-ribbon-ui-to-notepad foto 4

Je kunt het ook gemakkelijk verbergen als je het uit de weg wilt hebben terwijl je je tekst opschrijft.

fluentnotepad-adds-the-office-ribbon-ui-to-notepad foto 5

Als u naar het tabblad Bestand gaat, kunt u daar de verschillende opties verkennen. Omdat het nog in bèta is, was niet alles beschikbaar om aan te passen. Maar u kunt de auteur feedback over hun project sturen terwijl u in FluentNotepad bent en suggesties doen.

fluentnotepad-adds-the-office-ribbon-ui-to-notepad foto 6

Bestanden die u in FluentNotepad hebt gemaakt, kunt u natuurlijk ook in de standaardversie openen.

fluentnotepad-adds-the-office-ribbon-ui-to-notepad foto 7

De Ribbon UI lijkt tegenwoordig een standaard te worden in veel applicaties, waaronder MS WordPad en Paint in Windows 7. Als u gewend bent geraakt aan de Ribbon UI die in MS Office 2007 is geïntroduceerd en de functionaliteit in een Kladblok-omgeving wilt, is FluentNotepad een Look.

FluentNotepad bèta downloaden

Meer verhalen

Volg trending onderwerpen, favoriete blogs en meer met Regator

Regator beheert RSS-feeds en vindt het meest relevante nieuws van populaire blogs op internet. U kunt Regator zien als uw persoonlijke nieuwscurator en deze aanpassen om u het nieuws te geven zoals u dat wilt.

Stel een Wake on LAN-configuratiescherm in voor uw netwerk

Als IT-manager zijn er veel dingen die u kunt doen die direct van invloed zijn op de bedrijfsresultaten. Terwijl de meest voor de hand liggende directe hardware- en softwarekosten zijn, is een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien het energie-/elektriciteitsverbruik door computersystemen. Terwijl servers 24/7 beschikbaar moeten zijn, desktop

Android uitvoeren op uw netbook of desktop

Wilt u het Android-besturingssysteem van Google uitproberen op uw netbook of desktop? Hier leest u hoe u Android vanaf een flashstation kunt gebruiken en kunt zien hoe snel Android op echte hardware kan draaien!

Waar u uw Google Analytics-trackingcode kunt vinden

Heeft u uw Google Analytics-trackingcode voor uw website nodig? Google maakt het niet gemakkelijk te vinden, maar hier is hoe u het kunt doen.

Voeg wat visuele flair toe aan het Taakbeheer-scherm in Windows 7

Als je het leuk vindt om je systeem zo veel mogelijk aan te passen, dan hebben we een leuke manier voor je om het kleurenschema voor het Taakbeheer-venster te wijzigen. Die tabbladen Prestaties en Netwerken hebben binnen een paar minuten een frisse nieuwe look.

Maak een lijst van de 10 grootste geheugenverhogende processen

Als je snel wilt zien welke processen al je geheugen verspillen, kun je dat doen met een eenvoudige opdrachtregel die de uitvoer van ps filtert om te sorteren op geheugengebruik, en alleen de tien grootste geheugenvreters teruggeeft.

Vraag het de lezers: Star Trek – Kirk of Picard? [Opiniepeiling]

Het debat over wie is of wat de ene kapitein van een ruimteschip beter maakt dan de andere is pure klassieke nerd op zijn best. Deze week willen we weten wie volgens jou de betere kapitein van het ruimteschip is... Kirk of Picard.

Hoe u de maximale uploadgrootte voor PHP-bestanden kunt verhogen

Als je een webtoepassing hebt die bestanden naar de server uploadt via een PHP-script, is het je misschien opgevallen dat je standaard geen vreselijk grote bestanden kunt uploaden. Hier leest u hoe u dit kunt wijzigen.

Vind e-mails gemakkelijker door meer zoeklocaties toe te voegen in Outlook

Als u een e-mail in Outlook moet vinden, is de zoekfunctie waardevol, maar het kan vervelend zijn om alleen in de huidige map te zoeken. Hier kijken we naar het toevoegen van alle mappen en verwijderde items aan zoeken in 2010 en 2007.

Gebruik Google Analytics om gedetailleerde statistieken over uw Tumblr-blog te krijgen

Wilt u weten hoeveel mensen uw Tumblr-blog bezoeken en wie er naar uw berichten linken? Hier leest u hoe u alle inside-informatie op uw Tumblr-blog kunt krijgen met Google Analytics.