Fleur Firefox op met persona's

Ziet uw browser er de laatste tijd een beetje slecht uit? Zou je willen dat je een grote selectie van skins had om uit te kiezen? Nu kun je het allemaal hebben met Persona's.

Deze prachtige extensie voor Firefox geeft je de mogelijkheid om je browser (en dag!) op te fleuren met een extreem grote selectie van skins om uit te kiezen. De skins zijn onderverdeeld in de volgende galerijen voor uw kijk- (en kies) plezier:

  • Abstract, Oorzaken, Mode, Firefox, Foxkeh, Muziek, Natuur, Anders, Landschap, Seizoensgebonden, Solide, Sport en Websites

Er is iets voor elke stemming. Personas werkt met Firefox-versies 3.0 – 3.5.Ermee beginnen

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, is het Personas-menu toegankelijk in de linkerbenedenhoek van uw browser door op de kleine voskopknop te klikken.

opfleuren-firefox-up-met-persona's foto 1

U kunt door skins bladeren op categorie (de categorieën hebben een basislijst van skins). Om toegang te krijgen tot de volledige verzameling skins, klik je op View Gallery en je browser opent een nieuw tabblad voor de Personas Gallery-website.

opfleuren-firefox-up-met-persona's foto 2

Hier zie je de voorkeuren die beschikbaar zijn voor de Personas-extensie.

opfleuren-firefox-up-met-persona's foto 3

Huiden

Nu naar het leuke gedeelte met enkele voorbeelden van de skins die beschikbaar zijn voor Persona's.

Vuurvliegjes (Natuurgalerij)

Foxkeh Spring (Foxkeh Gallery)

Redwood Bomen (Landschapsgalerij)

Kleine golf van het strand (seizoensgalerij)

Klassieke nacht (solide galerij)

opfleuren-firefox-up-met-persona's foto 8

Kosmisch (Andere Galerij)

NIKE Vrouw (Modegalerij)

Veel plezier met het aanpassen van hoe uw Firefox-browser eruitziet!

Download de Personas-extensie (Personas-website)

Download de Personas-extensie (Mozilla-add-ons)

Bezoek de Personas Gallery-website

Meer verhalen

Lees Wall Street Journal-artikelen zonder een dubbeltje te betalen (legaal)

Hoe vaak heb je op een link naar een Wall Street Journal-artikel geklikt, om vervolgens tegen hun betalende muur aan te lopen? Het is razend, je krijgt maar een paar zinnen te lezen... maar je kunt het hele artikel, legaal, gratis lezen.

Week in Geek – De gelikte Windows 7 File Copy Animation Edition

Eerder deze week op Lifehacker heb ik een paar van de echt gelikte functies opgeschreven waar ik van ben gaan houden in Windows 7 ... maar ik vergat een kleine functie te noemen met een heel grote impact op hoe je je computer gebruikt.

Friday Fun: Boxhead The Zombie Wars

We hebben weer een vrijdag gehaald en vandaag zullen we kijken naar een geweldige manier om je frustratie te uiten door zombies te doden in Boxhead The Zombie Wars.

Sla meerdere bijlagen tegelijk op in Outlook 2007

Je zou willen dat je collega's en collega's je verschillende documenten zouden sturen, allemaal gecomprimeerd in één bestand, maar zo vaak is dat niet het geval. Hier zullen we kijken naar het in één keer opslaan van meerdere bijlagen bij je harde duik.

Open de privé-navigatiemodus van IE op de gemakkelijke manier

De privé-navigatiemodus van Internet Explorer is een uitstekende manier om te verbergen waar u naar kijkt voor nieuwsgierige blikken, maar het is normaal gesproken verborgen onder een menu ... maar we kunnen het gemakkelijker maken om toegang te krijgen.

Houd huiswerkopdrachten bij met Soshiku

Vandaag bekijken we Soshiku, een gratis online service voor middelbare scholieren en studenten die helpt bij het plannen en bijhouden van huiswerkopdrachten. Soshiku stuurt u herinneringsmeldingen via e-mail en sms naar uw mobiele telefoon.

Kantaris is een unieke mediaspeler op basis van VLC

Wat krijg je als je het speelt-alles-aspect van VLC combineert met de prettige interface van Windows Media Player? Vandaag laten we je de superstrakke Kantaris-mediaspeler zien.

Luister en neem meer dan 12.000 online radiostations op met RadioSure

Komt u een interessant online radiostation tegen en wilt u het programma eenvoudig kunnen opnemen? Vandaag zullen we kijken naar een geweldige gratis applicatie waarmee je gemakkelijk door meer dan 12.000 online radiostations kunt bladeren en ze met één klik kunt opnemen.

Week in Geek - De gratis Swag Geek-wedstrijdeditie

We hebben te veel swag rondhangen en hebben besloten je je nerdvaardigheden te laten testen in een poging om te bewijzen hoeveel van een nerd je werkelijk bent ... en ook wat gratis dingen te krijgen.

Gebruik tijdelijke aanduidingen voor afbeeldingen om documenten sneller weer te geven in Word

Soms, wanneer we Microsoft Word-documenten met meerdere of grote afbeeldingen krijgen, kan het een vervelende tijd duren om te openen. Hier zullen we kijken hoe de documenttekst snel kan worden weergegeven en hoe de afbeeldingen later kunnen worden weergegeven.