Flash Player installeren in Firefox op Ubuntu Gutsy

Ik besloot dit weekend mijn Mac Mini te upgraden naar Linux met uitstekende resultaten totdat ik een uiterst vervelende fout in Firefox tegenkwam: er zijn extra plug-ins vereist om alle media op deze pagina weer te geven. Tien keer door de wizard gaan, loste het probleem niet op, dus wat geeft het?

Het probleem is een onderliggende fout in Ubuntu Gutsy met pakketbeheer... en de oplossing is om Flash Player 9 rechtstreeks via de Adobe-website te installeren.Installeren zonder opdrachtregel

Ja, u kunt dit installeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het openen van de opdrachtregel. (Opdrachtregelinstructies staan ​​hieronder).

Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand en kies Hier uitpakken in het menu.

flash-speler-in-firefox-op-ubuntu-gutsy-foto installeren 2

Open nu de nieuwe map en dubbelklik op flashplayer-installer. Kies desgevraagd Uitvoeren in Terminal

flash-speler-in-firefox-op-ubuntu-gutsy-foto installeren 3

U moet in het venster klikken en op de Enter-toets drukken en vervolgens op de y-toets bij de prompts. (Zorg ervoor dat u Firefox hebt gesloten)

flash-speler-in-firefox-op-ubuntu-gutsy-foto installeren 4

Nu zou je Flash-speler prima moeten werken.

Installeren vanaf de opdrachtregel

Als u liever vanaf de opdrachtregel installeert, kunt u de volgende opdrachten uitvoeren om Flash Player te downloaden en te installeren. Zorg ervoor dat u alle instanties van Firefox hebt gesloten voordat u hiermee begint.

wget http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player_9_linux.tar.gz

tar xvfz install_flash_player_9_linux

cd install_flash_player_9_linux

./flashplayer-installatieprogramma

Installatie verifiëren

Typ about:plugins in de adresbalk en controleer of Shockwave Flash in de lijst staat.

flash-speler-in-firefox-op-ubuntu-gutsy-foto installeren 5

Dat zou alles moeten zijn wat u hoeft te doen.

Download Flash Player 9 voor Linux

Meer verhalen

Auditing gebruiken om mappen op een netwerk te beveiligen

Het is onvermijdelijk als het tij ... iemand op je netwerk een waardevolle map of bestand gaat verwijderen en ontkennen dat ze het hebben gedaan, ook al weet je dat ze de laatste waren die wijzigingen aanbrachten. Hier is een geavanceerde beveiligingstip om activiteit op bestanden en mappen op het netwerk te controleren.

Reorganiseer uw taakbalkknoppen en systeemvakpictogrammen in XP/Vista

Of je nu schermafbeeldingen maakt van een deel van je bureaublad of gewoon liever twee apps die je gebruikt naast elkaar op de taakbalk hebt staan, het kan erg frustrerend zijn dat je de taakbalkknoppen niet kunt verplaatsen. Er is een klein hulpprogramma genaamd Taskbar Shuffle dat ons dit geeft:

Inzoomen op e-mails in Outlook 2007

Soms is het nodig om in te kunnen zoomen op elektronische documenten om ze beter te kunnen bekijken. Dit is vooral handig voor mensen met een visuele beperking. Zoals in de meeste PDF-viewers heeft Outlook 2007 ook een zoomfunctie voor het lezen en opstellen van uw e-mails.

PNG-afbeeldingen groter dan x pixels vinden via de Linux Shell

Wanneer u probeert het ontwerp van uw website te veranderen, moet u rekening houden met de breedte van de afbeeldingen in de inhoud van uw artikel. Ik heb notoir grote schermafbeeldingen van de meeste artikelen die ik heb geschreven, dus als ik de zijbalk wil vergroten, is het van cruciaal belang om erachter te komen welke

Minimalistische Explorer Breadcrumbs voor Windows XP

Een van de meer populaire wijzigingen in Windows Vista is de functie Verkenner Breadcrumbs waarmee u eenvoudig naar mappen onder de huidige map kunt navigeren met behulp van de vervolgkeuzepijlen. We hebben al een alternatief voor Windows XP-gebruikers gepresenteerd, maar we zijn een veel betere oplossing tegengekomen om te delen

Bewaak meerdere logboeken in een enkele shell met MultiTail voor Linux

Of je nu verantwoordelijk bent voor een server of alleen een programmeur die aan het ontwikkelen is, je hebt vaak meer dan één logbestand dat je tegelijkertijd wilt bijhouden. Er is een handig klein hulpprogramma voor Linux genaamd MultiTail waarmee je meerdere logs in een enkel venster kunt controleren, in plaats van

Analoge desktopklok in Vista-stijl voor Windows XP

Een van de functies waar gewone gebruikers dol op lijken te zijn in Windows Vista, is de analoge klok van de zijbalk. Elke keer als ik naar iemands bureaublad in een coffeeshop kijk, gebruiken ze er een. Windows XP-gebruikers staan ​​niet in de kou met de ClocX desktopklok die op dezelfde manier werkt.

Deelnemen aan de rage van het sociale netwerk

Nou, ik dacht dat ik me bij The Geek zou aansluiten op het gebied van sociale netwerken (is dat een woord?) … Hoe dan ook, ik denk dat het heel leuk zal zijn om onze lezers te ontmoeten en online aan te sluiten. Ik weet niet zeker hoeveel ik deze sites in eerste instantie zal bijwerken, maar heb geduld en ik zal ze zo snel mogelijk laten werken

Maak een snelkoppeling om Taakbeheer te starten in geminimaliseerde modus

Vanmorgen kwam er een e-mail binnen van de zeer vriendelijke lezer Gordy, die vroeg of het mogelijk was om Taakbeheer automatisch op te starten in geminimaliseerde modus bij het opstarten van de machine ... dus dit artikel is voor hem, en hopelijk zal het ook iemand anders helpen .

Vriend worden met The Geek op StumbleUpon, Digg, Delicious, Twitter, enz.

Ik heb heel veel verzoeken van lezers ontvangen over hoe ze contact met me kunnen opnemen op verschillende sociale sites zoals StumbleUpon of Digg, dus ik besloot een pagina samen te stellen waar je me als vriend kunt toevoegen aan je sociale netwerk naar keuze.