Favoriete Firefox-add-ons

favoriete-firefox-addons foto 1Nee, dit is geen lijst met DE BESTE extensies OOIT ... Ik ben die zo zat. Ik ga gewoon een lijst maken van degene die ik gebruik en nooit een pc opzetten zonder. Na verschillende geprobeerd te hebben, ben ik me op mijn gemak gaan voelen met de volgende lijst.

Adblock Plus Verwijdert vervelende advertenties Adblock Filterset.G Updater synchroniseert Adblock met Filterset.G CustomizeGoogle Verwijder advertenties, Google tracking en nog veel meer! DownThemAll! Mass Downloader Foxmarks Bladwijzers synchroniseren tussen machines Greasemonkey User Script Manager IE-tab Gebruik ingebouwde IE-engine in Firefox MinimaliserenToTray Houdt Firefox actief in het geheugen, in de taakbalk Geen scheelheid Verhoogt kleine tekst op websites en behoudt de instellingen StumbleUpon-werkbalk Zelfverklarend - ik pas aan om zo weinig mogelijk te gebruiken ruimte mogelijk

Natuurlijk probeer ik altijd nieuwe als ze uitkomen en als ik ooit tijd heb, zou ik er graag mijn eigen willen maken.Hoe zit het met alle anderen? Wat zijn enkele van je favoriete extensies en waarom? Ik kijk uit naar uw feedback.

Meer verhalen

Tekst importeren in Excel 2007

Niets is gelijk aan Excel voor het kraken van getallen, maar wat als uw gegevens nog niet in een Excel-spreadsheet staan? Het is net zo eenvoudig als het gebruik van de wizard Tekst importeren.

Snel tekst vertalen naar een andere taal in Word 2007

Het onderzoeksvenster in Word 2007 kan u helpen om eenvoudig tekst in andere talen te vertalen, met behulp van tweetalige woordenboeken die worden aangedreven door WordLingo.com.

Volg MySQL-query's met mysqlsniffer op Ubuntu

U hebt een productiedatabaseserver en u kunt het loggen van query's niet inschakelen ... dus hoe ziet u de query's die worden uitgevoerd op de database?

.OGM-videobestanden afspelen in Windows Vista

Dus je hebt een heleboel .OGM-videobestanden en ze kunnen niet worden afgespeeld in Windows Vista... relax, je hoeft alleen maar de juiste codecs te installeren om ze af te spelen vanuit Windows Media Player.

Zorg ervoor dat de mini-opmaakwerkbalk stopt met opduiken in Word 2007

Een van de grootste nieuwe veranderingen in Office 2007 is de nieuwe mini-werkbalk die verschijnt wanneer u tekst markeert en ofwel met de rechtermuisknop klikt of uw muis omhoog beweegt.

Voorvertoning van documenten zonder ze te openen in Word 2007

Als u veel Word-documenten hebt en niet zeker weet welke de informatie bevat die u nodig hebt, kunt u met Microsoft Word 2007 een voorbeeld van een document in Word bekijken zonder dat u elk document hoeft te openen.

AutoHerstel-interval wijzigen op Office 2007

AutoHerstel is een Microsoft Office-functie die voorkomt dat u werk verliest in het geval van een systeemcrash of stroomuitval door uw document automatisch op bepaalde tijdsintervallen op te slaan.

Maximaliseer de ruimte door het lint automatisch te verbergen in Office 2007

De lintfunctie in Microsoft Office 2007 zit vol met functies die het navigeren door opties vergemakkelijken, maar het neemt veel ruimte in beslag. Als u denkt dat het lint te groot is, kunt u het in een pseudo-auto-hide-modus zetten en toch alle functionaliteit behouden, maar met een veel kleinere

Handtekening toevoegen in Outlook 2007 met behulp van het lint

Het toevoegen van uw contactgegevens als handtekening aan uw e-mails is erg handig in een zakelijke omgeving, maar ook voor persoonlijke e-mails. U kunt op dezelfde manier een handtekening toevoegen als in 2003, maar u kunt The Ribbon ook gebruiken als een nieuwe manier om uw handtekening toe te voegen.

Detecteer en repareer toepassingen in Microsoft Office 2007

Hoe vaak heb je een Microsoft Office-toepassing laten crashen of je systeem hebben vergrendeld? De ergste boosdoeners lijken Outlook en Access voor mij te zijn.