Extensies van derden uitschakelen in Internet Explorer

Bent u op zoek naar een manier om het browsen naar sites waarvan u niet zeker bent in Internet Explorer wat veiliger te maken? Hier bekijken we snel hoe u extensies van derden in IE kunt uitschakelen.

Open Internet Explorer en klik op Extra en selecteer vervolgens Internet-opties...

foto van externe-extensies-in-internet-explorer uitschakelen 1Klik onder Interneteigenschappen op het tabblad Geavanceerd en scrol onder Instellingen naar beneden en schakel Browserextensies van derden inschakelen uit en klik op OK.

extensie-in-internet-explorer-foto van derden uitschakelen 2

Start IE nu opnieuw op en de extensies worden uitgeschakeld.

U kunt ze vervolgens opnieuw inschakelen wanneer u weet dat een site te vertrouwen is en u de services ervan wilt kunnen gebruiken. Dit helpt malware te voorkomen wanneer u een site bezoekt die een extensie wil installeren en u er niet zeker van bent.

Meer verhalen

Bureaubladplezier: nieuwe themapakketten toevoegen aan Windows 7

Een van de geweldige dingen van Windows 7 is de beschikbaarheid van nieuwe thema's en omdat er elke maand meer beschikbaar komen, is er genoeg om uit te kiezen. Doe met ons mee terwijl we een voorbeeldset bekijken van de geweldige thema's die u voor uw systeem kunt downloaden.

Zoek alternatieve zoekmachines vanuit de zoekpagina van Bing

Dus je gebruikt Bing Search graag, maar bent misschien nog steeds nieuwsgierig naar wat een andere zoekmachine zal bieden als deze wordt gebruikt. Nu kunt u zoeken met een andere zoekmachine vanuit de Bing Search-pagina en genieten van genummerde resultaten met behulp van twee eenvoudige gebruikersscripts.

Ontvang pop-upmeldingen voor uw RSS-feeds met Feed Notifier

Bent u op zoek naar een manier om updates van uw favoriete websites rechtstreeks op uw bureaublad te krijgen? Als dat zo is, wil je Feed Notifier eens bekijken. Deze gratis Windows-toepassing wordt uitgevoerd in het systeemvak en levert pop-upmeldingen op uw bureaublad wanneer uw geabonneerde RSS-feeds worden bijgewerkt.

OCR alles met OneNote 2007 en 2010

OCR-software van hoge kwaliteit kan vaak erg duur zijn, maar het kan zijn dat u er al een op uw computer hebt geïnstalleerd waarvan u niet op de hoogte was. Hier leest u hoe u OneNote kunt gebruiken om alles op uw computer te OCRen.

Hoe ondertitels volledig uit te schakelen in VLC

Als je veel video's bekijkt met VLC, is het je misschien opgevallen dat het standaard ondertitels inschakelt als ze er zijn, wat soms behoorlijk vervelend kan zijn. Hier is de snelle tip om ze volledig uit te schakelen.

Geniet van How-To Geek User Style Script Goodness

De meeste mensen zijn zich er misschien niet van bewust, maar er zijn twee gebruikersstijlscripts die speciaal zijn gemaakt voor gebruik met de How-To Geek-website. Als je nieuwsgierig bent, sluit je dan bij ons aan terwijl we deze twee scripts aan het werk bekijken.

Verander de Windows 7 Start Orb op de gemakkelijke manier

Wilt u uw Windows 7-pc nog unieker en persoonlijker maken? Bekijk dan deze eenvoudige handleiding over het wijzigen van uw start-orb in Windows 7.

VERT.ZOEKEN in Excel, deel 2: VERT.ZOEKEN gebruiken zonder een database

In een recent artikel hebben we de Excel-functie VLOOKUP geïntroduceerd en uitgelegd hoe deze kan worden gebruikt om informatie uit een database op te halen in een cel in een lokaal werkblad. In dat artikel vermeldden we dat er twee toepassingen waren voor VERT.ZOEKEN, en slechts één ervan had betrekking op het opvragen van databases.

Vergroot de grootte van taakbalkvoorbeeldminiaturen in Windows 7

Taakbalkminiatuurvoorbeelden zijn ongelooflijk handig in Windows 7, maar voor sommige gebruikers zijn ze misschien te klein. Hier is een hulpmiddel waarmee u miniatuurvoorbeelden van uw taakbalk kunt maken zoals u ze wilt.

Werkbladen en werkmappen verbergen en zichtbaar maken in Excel 2007 & 2010

Het verbergen van werkbladen kan een eenvoudige manier zijn om gegevens in Excel te beschermen, of gewoon een manier om de rommel van een aantal tabbladen te verminderen. Hier zijn een paar zeer eenvoudige manieren om werkbladen en werkmappen in Excel 2007/2010 te verbergen en zichtbaar te maken.