Exporteer uw iGoogle-startpagina naar een ander account

Als je een fan bent van iGoogle, heb je waarschijnlijk een perfecte setup met RSS-feeds, thema's en andere gadgets, precies zoals je het wilt. Vandaag bekijken we hoe u die instellingen naar een ander Google-account kunt exporteren, zodat u uw favoriete startpagina niet opnieuw hoeft te bouwen.

iGoogle

Voor degenen onder u die niet weten wat iGoogle is, het is een aanpasbare startpagina die het Google-zoekvak bevat en vervolgens uw gepersonaliseerde gadgets. Er zijn tal van verschillende dingen die u kunt toevoegen, zoals nieuws, weer, Gmail, aandelenrapporten, RSS-feeds van elke site, games, filmtijden ... enz. Je kunt zelfs je eigen iGoogle-gadget ontwerpen als je wilt. Je kunt ook aangepaste thema's kiezen, de gadgets verplaatsen en nieuwe tabbladen maken voor nog meer gadgets.Als u uw iGoogle-startpagina gedurende een aantal maanden tot in de perfectie heeft aangepast, zou het zeker pijnlijk zijn om opnieuw te moeten beginnen als u van account zou moeten veranderen. Om de instellingen te exporteren en op te slaan, klikt u op Mijn account in de rechterbovenhoek van de startpagina.

export-je-igoogle-homepage-naar-een-ander-account foto 2

Klik vervolgens onder Mijn producten op de link Instellingen naast iGoogle.

export-je-igoogle-homepage-naar-een-ander-account foto 3

Scrol helemaal naar de onderkant van de pagina iGoogle-instellingen en klik op iGoogle-instellingen exporteren naar uw computer.

export-je-igoogle-homepage-naar-een-ander-account foto 4

Sla het XML-bestand op een locatie op uw harde schijf op.

export-je-igoogle-homepage-naar-een-ander-account foto 5

Wanneer u zich nu aanmeldt bij uw andere account, gaat u naar de onderkant van de pagina Instellingen. Blader deze keer naar de locatie van uw opgeslagen iGoogle XML-document en klik vervolgens op Importeren.

export-je-igoogle-homepage-naar-een-ander-account foto 6

Het duurt maar een seconde voordat het importeren is voltooid en als dat het geval is, gaat u naar de startpagina en hebt u daar alles precies zoals het was in uw oude account. Deze snelle tip bespaart veel tijd en frustratie bij het wisselen tussen Google-accounts.

Maak uw iGoogle-startpagina

Meer verhalen

Versnel uw webbrowser met Google Public DNS

Bent u op zoek naar een snellere manier om op internet te surfen en pagina's sneller te laten laden? Als dat het geval is, bent u misschien geïnteresseerd in het uitproberen van Google Public DNS. Hier zullen we bekijken hoe u het aan uw router of thuiscomputer kunt toevoegen.

Hernoem het gastaccount in Windows 7 voor verbeterde beveiliging

Om uw nieuwe Windows 7-machine te beveiligen, kunt u eens kijken naar het wijzigen van de gastaccountnaam. Vandaag bekijken we hoe u de naam van de gastaccount kunt wijzigen, zodat onbevoegde toegang tot uw machine wordt voorkomen.

Week in Geek: The Geek repareert een pc en Mini How-Tos-editie

Het is het einde van de week en het is tijd om achterover te leunen en alles te bekijken wat er is gebeurd, na te denken over wat we hebben bereikt, en het allerbelangrijkste: probeer te ontspannen en wat rust te krijgen. Het is het weekend!

Krijg kleurcodes in meerdere formaten met DCPicker

Heeft u een kleur op een webpagina gezien waarvan u de kleurcode echt wilde (of nodig had)? Met DCPicker kunt u nu gemakkelijk de informatie krijgen die u nodig heeft in zes kleurcode-indelingen.

Vrijdagpret: Doodle Defender

Hopelijk heb je vorige week een lang weekend gehad, maar nu zit het er weer op. Het leuke is dat het vrijdag is en we presenteren je nog een geweldige manier om tijd te verspillen op kantoor met Doodle Defender.

Krijg een klassiek startmenu in aerostijl in Windows 7

Mist u het klassieke startmenu in uw nieuwe Windows 7-installatie? Nu kun je het terugkrijgen en ook genieten van de Aero-Glass-look.

Shutter is een State of Art Screenshot Tool voor Ubuntu

Shutter is een ultramoderne screenshot-opname voor Linux en het is meer dan alleen een tool voor het maken van screenshots. Het wordt geleverd met een editor en enkele basisscripts om de screenshots die je maakt te bewerken en te verfraaien.

Gedetailleerde directory-informatie afdrukken met Karen's Directory Printer

Bent u op zoek naar een manier om directory-informatie uit te printen of in tekst op te slaan met alleen de details die u nodig heeft? Nu kunt u zo specifiek zijn als u wilt met Karen's Directory Printer.

Beheer het dialoogvenster Bevestiging verwijderen in Windows 7

Het bevestigingsdialoogvenster dat verschijnt wanneer u een bestand of map wilt verwijderen, is bedoeld om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden verwijderd. Het kan in sommige situaties geweldig zijn en in andere erg vervelend. Laten we eens kijken hoe u de berichten kunt beheren en hoe u kunt voorkomen dat gebruikers dit uitschakelen.

WOT-ranglijsten, de How-To Geek-nieuwsbrief en u

De afgelopen dagen hebben een aantal lezers ons een e-mail gestuurd met de klacht dat WOT (Web of Trust) de How-To Geek-nieuwsbrief beoordeelt met een waarschuwingsbericht. Maar het is een leugen! En we hebben het opgelost...